Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

Невероятни корици, момичета! Браво за страхотно свършената работа. :cool:

Такам... аз също искам да ви покажа нещичко, но то си е направено от мен. Понеже вече мина времето за конкурса, в който участвах и мога да си го пускам където искам, та исках да го споделя с вас. :)

Стаси, направо си се справила блестящо - мекоказано, останаха ми очите! Евала, страхотна е и наистина би била достойно продължение като корица на следващата книга от поредицата :)

П.С. Гане, чак сега видях снимката на пъзела ти и просто зеленясах, страхотен е! Щом получаваш такава картинка накрая представям си какво е удоволствието докато го редиш!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

• Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
Мерси много за комплимента, Пете! Радвам се, че ви харесва.(:

Мерси много за комплимента, Пете! Радвам се, че ви харесва.(:

наистина е страхотна,но аз не разбрах участвала си в конкурс за новата корица на 3 та книга и корицата на спечелилия става официална за бг или просто си я направила,а пък те е срам да ги попиташ?Ако е второто горещо те моля пиши им мейл и ги питай!Корицата е шедьовър,не би трябвало да се крие!!! ;)

наистина е страхотна,но аз не разбрах участвала си в конкурс за новата корица на 3 та книга и корицата на спечелилия става официална за бг или просто си я направила,а пък те е срам да ги попиташ?Ако е второто горещо те моля пиши им мейл и ги питай!Корицата е шедьовър,не би трябвало да се крие!!! ;)

Хвана ме на тясно! Определено е втората опция, беше просто за творец в един форум. Истината е, че не се престрашавам да пиша на издателството, защото не мисля, че е на нужното ниво. Все пак замисляйки се над това, за мен е невъзможно да стане официална за България.

Но ви благодаря за милите коментари, защото за мен те значат много! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Хвана ме на тясно! Определено е втората опция, беше просто за творец в един форум. Истината е, че не се престрашавам да пиша на издателството, защото не мисля, че е на нужното ниво. Все пак замисляйки се над това, за мен е невъзможно да стане официална за България.

Но ви благодаря за милите коментари, защото за мен те значат много! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

не му мисли и пращай няма да те изядат ако стане стане,ако не - здраве да е!Не пропускай шанса си мисля,че и другите момичета са на това мнение

Аз веднъж вече се изказах,ама ся пак.

Не вдявам какво не и е наред технически-ти си спец,аз гледам с окото на купувач и таа коричка шаа лапна кат топъл хляб.Я обясни отдалеко за какво си я направила-авторството твое ли е или си я предоставила на друг,да се фукняви.Защо да ме може да е за България официална,щото е участвала в някакъв конкурс нейде по света или що? Не знам момичетата дет държат връзка с Ибис,може да попомогнат-е за третата е късно,но знам ли,за четвъртата или която е там подходяща може да я предложат.По ме притеснява,че може нищо да не получиш кеш за труда си.

не му мисли и пращай няма да те изядат ако стане стане,ако не - здраве да е!Не пропускай шанса си мисля,че и другите момичета са на това мнение

Аз веднъж вече се изказах,ама ся пак.

Не вдявам какво не и е наред технически-ти си спец,аз гледам с окото на купувач и таа коричка шаа лапна кат топъл хляб.Я обясни отдалеко за какво си я направила-авторството твое ли е или си я предоставила на друг,да се фукняви.Защо да ме може да е за България официална,щото е участвала в някакъв конкурс нейде по света или що? Не знам момичетата дет държат връзка с Ибис,може да попомогнат-е за третата е късно,но знам ли,за четвъртата или която е там подходяща може да я предложат.По ме притеснява,че може нищо да не получиш кеш за труда си.

Ох, момичета, много ви благодаря за подкрепата! В началото корицата я направих както казах за участието в конкурс наречен "Творец на форума" в един форум. Направих я за свое удоволствие и така. Моя си е авторска и не съм я предоставяла на никой, хех. Важното е, че ви харесва. Пък ще видим какво ще стане.

Стаси, забележителна е, невероятна! :rolleyes:

П.С. Гане, чак сега видях снимката на пъзела ти и просто зеленясах, страхотен е! Щом получаваш такава картинка накрая представям си какво е удоволствието докато го редиш!

Ми то аз това пъзелче го бях забравила. Сега, като ми напомнихте за него, ще трябва да го изровя от купишата пъзели, които имам и да си го сложа в рамка. Вече съм му измислила и място - на стената до библиотеката ми с книги. Та да му се насладите, като ми дойдете на гости :cool:

Ми то аз това пъзелче го бях забравила. Сега, като ми напомнихте за него, ще трябва да го изровя от купишата пъзели, които имам и да си го сложа в рамка. Вече съм му измислила и място - на стената до библиотеката ми с книги. Та да му се насладите, като ми дойдете на гости :P

Еми Гане, захващай се с реденето, че време няма да ти стигне, ако трябва бебето и мъжо да се включат, защото скоро, скоро ще ти гостуваме!

И нещо ново от творбите на Джон Пол:

Публикувано изображение

Страхотна е!!! Ама той Джон Пол лоши има ли?!

Моя милост също участва в конкурса за корица за Зи. И макар да не е толкова добра като на Стаси аз си я харесвам и реших да я споделя с вас. :P

Публикувано изображение

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Ради, на мен много ми харесва твоята. :wors: Браво за положения труд!

Пете, страхотна коричка. Откъде ги изнамирате тези на Джон Пол?

Ради, на мен много ми харесва твоята. :wors:...

То и аз си я харесвам, ама твоята си е направо професионална! Спокойно могат да я сложат на книжката и с кеф ще си я купя! Това е напълно сериозно не те четкам!!! :wors:

Ради, на мен много ми харесва твоята. :) Браво за положения труд!

Пете, страхотна коричка. Откъде ги изнамирате тези на Джон Пол?

Подкрепям, Ради много яка е станала, ама и аз малко съм си пристрастна, много го харесвам този мъж! :yanim: Браво за старанието, ако пак пробваш нещо такова, задължително да го споделиш с нас!

Стаси колкото до коричките на Джон Пол, аз поне ги следя от страницата му във фейсбук - http://www.facebook.com/JonPaulRomanceArt

разбирам кога има нещо ново и все още не е качено в нашата темичка :cool:

То и аз си я харесвам, ама твоята си е направо професионална! Спокойно могат да я сложат на книжката и с кеф ще си я купя! Това е напълно сериозно не те четкам!!! :P

Подкрепям, Ради много яка е станала, ама и аз малко съм си пристрастна, много го харесвам този мъж! :yanim: Браво за старанието, ако пак пробваш нещо такова, задължително да го споделиш с нас!

Стаси колкото до коричките на Джон Пол, аз поне ги следя от страницата му във фейсбук - http://www.facebook.com/JonPaulRomanceArt

Радвам се, че я харесвате толкова много, а относно страницата мерси, Пете. :) Ще следя и аз.

А иначе отделно от това писах на "Ибис" и ги попитах за професионално мнение, но още не съм получила отговор...

О, аз съм си го прибавила Полчо в фейсбука и ми излиза нови картинки всеки ден!!! :)
Стаси, Ради, страхотни корици сте направили и двете много ми харесват! :mad:
  • Автор

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ох Ине, супер са, особено номер две, от месец и нещо я гледам като корица на Сабрина Джефрис и е толкова красива, с толкова лилавкоооо :speak: Благодаря че я сподели с нас!

• Автор

Няма защо, мило. Аз лично много се радвам на третата, макар и мъничка. Джон Пол пише, че е от новите корици за романи с фантастична тематика, които прави, а аз съм си голям фен на любовното фентази :)

Ох, Ине, и на мен ми хареса страшно много третата! Страхотна е. :beer:

Нова порция Корички На Джон Паул

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ако има повтарящи се "прости ме и веч прощавай" или по скоро простете ме и веч прощавайте :down::baby::baby:

Момичета показвам ви няколко, много красиви корички, но за съжаление не можах да ги открия по-големи http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Особено за последните две умирам от яд, дано по-нататък имам късмет и ги открия.

И няколко мои обработки:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.