Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

Мале, Ине... направо ме нокаутира!!! :wors: Страхотни!!! А ето тази направо ми взе дъха:

Публикувано изображение

А и не само тя, последната е направо... и... не то трябва да изброя всичките... сърцето ме заболя просто, докато ги гледах!

• Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ееееееее Инче просто невероятни са!!!! Благодаря ти, че ги сподели с нас!!!

• Автор

Радвам се, момичета. Толкова мили думи ми казвате, че чак се червя.

Правим така, за да продължаваш да ни радваш с още красиви твои обработки! :-))

• Автор

Правим така, за да продължаваш да ни радваш с още красиви твои обработки! :-))

Ще се постарая да не ви разочаровам. :biggrin: А може да ям бой от модераторите, ама няма да ги намалявам, че по-големи са по-хубави. :cool:

момичета, пристрастихсе... трябва да има предупреждение в началото на темата, че почне ли се спиране няма..." :cool: продължавате на ваша отговорност" :biggrin:

ето какво сътворих днес

Публикувано изображениеПубликувано изображение

е засега това...

• Автор

Еха браво, много са хубави особено последната ми взе очите, много харесвам мъже в униформа и със значкаааааа Публикувано изображение

Еха браво, много са хубави особено последната ми взе очите, много харесвам мъже в униформа и със значкаааааа Публикувано изображение

...че кои не ги харесва :baby:

Публикувано изображение тази ми е любима

следващите не съм ги обработвала аз- намерих ги в един сайт дано ви харесат...

това е за днес...

Много сладурски. И на мен първата ми е на сърце. :baby:

Пускам и аз една малка порция:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ооо... страхотни са :baby: тъкмо щях да почвам последната, но аз ги намирам все малки картинки... Публикувано изображение

ооо... страхотни са :cool: тъкмо щях да почвам последната, но аз ги намирам все малки картинки... Публикувано изображение

Дам имаме сериозни проблеми с големините на картинките :)

Трички от мен, като първата е специално за Ayase която си я заплю, дано ти хареса мила :)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Боже, Пете, невероятно се е получила, а и другите две са тоооолкова нежни! Върховна си, благодаря ти! Умирам за корици, отдавна съм си корицохоличка, въобще всички досега ми харесват!

Боже, Пете, невероятно се е получила, а и другите две са тоооолкова нежни! Върховна си, благодаря ти! Умирам за корици, отдавна съм си корицохоличка, въобще всички досега ми харесват!

Много се радвам, че ти хареса :)
  • Автор

Ауууу, много са готини всичките обработки момичета. И повечето са тооолкова големи направо се влюбих в тях. Супер сте.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А тези са по поръчка на lunichkata90 :) Мила само тея засега, че другите са ми много малки, още търся.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ммм, страшно е приятно като се прибере човек след дълъг ден във факултета да се нарадва на такива красоти! Браво, момичета, страшни сте! ;) Ине, мила, ние с теб упорито се дублираме, май трябва да си водим отчет. :cool:

• Автор

Ммм, страшно е приятно като се прибере човек след дълъг ден във факултета да се нарадва на такива красоти! Браво, момичета, страшни сте! ;)

Ине, мила, ние с теб упорито се дублираме, май трябва да си водим отчет. :cool:

Мани мани мила, и Петето и тя дублира, тръгвам да сложа нещо и вие вече сте го сложили, голям майтап, ама нищо. Карай да върви, така като обработваме еднакви неща, все някоя ще я направи по-хубава тъй, че мисля, че не се губят. Дори ако сикате дори да видите че съм сложила нещо, слагайте си го щом е готово, все пак сте положили труд не бива да стои, псукайте го какво че се повятаря. ;)

Инче,много ти благодаря,страхотни са,такава красота,винаги съм харесвала балните рокли

Момичета, кориците са страхотни и в тази връзка си мисля дали бихте могли да ми помогнете с избора на заглавна картина в новата тема "Магии и вълшебства в любовните романи". Ровя, ровя из нета, но нищо не ми харесва, излизат все едни компютърни героини, които не ми допадат нещо. Много благодаря предварително!

• Автор

Момичета, кориците са страхотни и в тази връзка си мисля дали бихте могли да ми помогнете с избора на заглавна картина в новата тема "Магии и вълшебства в любовните романи". Ровя, ровя из нета, но нищо не ми харесва, излизат все едни компютърни героини, които не ми допадат нещо. Много благодаря предварително!

О, аз имам много. И обожавам да ги разглеждам. С радост бих помогнала. Драсни два реда на скайп nikita1204 аз ще разгледам с какво разполагам, и ще ти го пратя :P
  • Автор

Малко корички. И забележете първата, е от кориците на две книги от поредица, а следващата е пак от тях, но обединяваща. Много са сладки.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ине, не знам как си намерила втората (която се пада втора корица на първата от слепените), но книжката я имам "на живо" и мога да сканирам картинката... нали се сещаш в какъв формат ще излезе... ;)

• Автор

Ине, не знам как си намерила втората (която се пада втора корица на първата от слепените), но книжката я имам "на живо" и мога да сканирам картинката... нали се сещаш в какъв формат ще излезе... ;)

Ах ти лошо момиче, от де имаш книгата. Дам тя е вътрешната корица на книгата с мадамата. Преди време бях сложила и вътрешната корица на книгата с пича. Наиситна трудно се откриват в нета, но с упоритост се намират. Ти чела ли си я, мисля, че ще е яка.

Ах ти лошо момиче, от де имаш книгата. Дам тя е вътрешната корица на книгата с мадамата. Преди време бях сложила и вътрешната корица на книгата с пича. Наиситна трудно се откриват в нета, но с упоритост се намират. Ти чела ли си я, мисля, че ще е яка.

Купих си я наскоро за 5 левчета от сергийка в студентски. Не съм я чела още, бях разлистила малко и също като теб мисля, че ще е яка. В най-скоро време ще сканна корицата, та да й се насладим в целия й блясък. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.