Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

наистина са много хубави :):):P,обаче на някой места ми изглеждат фалшиви и неистествени :clap: незнам защо така се е получило

• Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Радвам се, че ви харесват. Честно казнао, незнам защо ти изглеждат неестествени :rolleyes: Според мен са едни от най-страстните корици, от съвременните романи :bday11::eek::sobbing:

Ето малко исторически.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Пете, сууупер са! Влюбих се и в двете! :huh: Ине, също много яко, но си ме изпреварила с 3-4 обработки от историческите, че едната съм я свършила, а втора е почната...

Охх Ине, не знам на тебе кой мъж ти харесва но сладурчето от номер 11 направо ми взе акъла, много много готин! Всичките съвременни са много хубави, а от историческите най-ми харесаха номер 8 и 9, голям съм фен на жълтите рокли! Страхоттни обработки.

Много се радвам, че ви харесват моите обработки, а втората корица е от поредица на Шърли Бъзби, в нея има още две подобни само че роклята на едната е червена на другата зелена, и са ужасни за обработка - много големи и завъртяни надписи, и тази специално ми отне часове докато я докарам да прилича не нещо.

И днес ми остана време за още една картинка, много е сладинка:

Публикувано изображение

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

• Автор

Трепач е мила и тази твоя обработка. Иначе за пича, наистина тоя от 11-та е много готин. Нали ти казах, аз като видя военен, полицай или въобще мъж в униформа и преплитам крака :super:

Мммм, Пете, влюбих се, уникална, даже си я приватизирам за корица на една от книгите, които пиша. :super: А, Ине, да те питам 4-ти номер от историческите, които пусна, от къде я намери? Защото ако не се лъжа, е същата двойка от картинката, която сложих в началото на темата за "Шпиони/маскирани/разбойници в любовните романи". Много сладурска!

• Автор

Не е същата, в друга поза са, но наистина моделите са си същите, със същите дрехи и т.н. но в друга поза. Иначе тя е от историческите книги на Арлекин. Попринцип гугъла ми ги вади, ако видя някоя дето искам, там я търся в по-голям вариант. :super:

Не е същата, в друга поза са, но наистина моделите са си същите, със същите дрехи и т.н. но в друга поза. Иначе тя е от историческите книги на Арлекин. Попринцип гугъла ми ги вади, ако видя някоя дето искам, там я търся в по-голям вариант. :super:

Точно това имах предвид, че двойката е същата, а не картинката. :super:
  • Автор

Точно това имах предвид, че двойката е същата, а не картинката. ;)

А да, същата е :)
  • Автор

Ето моя личен Еверест. Тая винаги съм искала да я обработя, но все не успявах. Сега няколко часа се заминавах с нея, и по-хубава просто не мога да я избрам. :wors:

Публикувано изображение

Ето моя личен Еверест. Тая винаги съм искала да я обработя, но все не успявах. Сега няколко часа се заминавах с нея, и по-хубава просто не мога да я избрам. ;)

Публикувано изображение

Ине, добре е станала, мен много ме кефи. Като знам какъв и е надписа си е напров бижу. Аз също се бях пробвала няколко пъти с нея, но все я зарязвам, защото нямам нервите. Но определено си я изчистила по-добре. Поздравления :) И каква е голямшка, супер!
  • Автор

Ине, добре е станала, мен много ме кефи. Като знам какъв и е надписа си е напров бижу. Аз също се бях пробвала няколко пъти с нея, но все я зарязвам, защото нямам нервите. Но определено си я изчистила по-добре. Поздравления :ph34r: И каква е голямшка, супер!

Мерси мило. И аз ако знаеш сигурно 100 пъти съм я почвала и съм я зарязвала, ама снощи нали ме стягат бъбреците, и за спане не можеше и дума да става, затва залегнах над корицата и я омлатих, макар, че на някой места аправо ми е грозна. Ама по-добре просто не може.
  • Автор

Пете аз ти зулнах червената рокля на Шърлито, просто от любопитство исках да я видя и реших, че ще мога да я обработя, та ти я зулнах, надявам се да не се сърдиш :(

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

УУУУоооооуууу!!! Супер са Инче! И какви са големи!! Целувки!

Ине, тази поредичка и аз й бях хвърлила око, имам цяла папка с корици от нея, но като гледам ти почти си ги обработила. Много са сладурски, браво! :(

• Автор

Ох ми те са толкова много, и хич не съм ги обработила всички, че има три камиона. Щом и ти си ги подготвила, ще ти оставя да направиш останалите, аз само 30 съм направила, а те са над 200. Аз ще си намеря друго за обработване :wors:

УУУУоооооуууу!!! Супер са Инче! И какви са големи!! Целувки!

Радвам се, че ти харесват мила. Аз принципно повечето са ми големи, но някой ми беше направил забележка и половината дето съм ги качвала съм ги смалявала :P Ама вече няма да им пипам резолюцията :wors:

Ох ми те са толкова много, и хич не съм ги обработила всички, че има три камиона. Щом и ти си ги подготвила, ще ти оставя да направиш останалите, аз само 30 съм направила, а те са над 200. Аз ще си намеря друго за обработване :wors:

Радвам се, че ти харесват мила. Аз принципно повечето са ми големи, но някой ми беше направил забележка и половината дето съм ги качвала съм ги смалявала :P Ама вече няма да им пипам резолюцията :wors:

Браво, браво, Инче, само така! Не ги намалявай, моля те. А всички досега качени- съвременни и исторически са божествени!

Ине, давай ги ти, че явно си намерила повече от мен, моите са едва 60-тина. Аз си отделих само тези, които ми харесаха най-много. :rolleyes:

• Автор

Ине, давай ги ти, че явно си намерила повече от мен, моите са едва 60-тина. Аз си отделих само тези, които ми харесаха най-много. :rolleyes:

Е стана ми гузно, че съм ти подляла вода. Нека да направим така. Ти сложи тези които имаш, а аз после ще сложа това което остане необработено ;)

Е стана ми гузно, че съм ти подляла вода. Нека да направим така. Ти сложи тези които имаш, а аз после ще сложа това което остане необработено :rolleyes:

Няма за какво да ти е гузно, ти не знаеше, че ги планувам. При мен проблема е, че нямам много време тази седмица-две, че много учене ме чака. Та ще се забавя...

Edit:

Нещо ме налегна вдъхновение, та ето го резултата:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ине, останалите са за теб. Има едно две повторения, но защото вече ги бях обработила така или иначе. ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

EEE, Тихи, нека по-често да те наляга това вдъхновение, коричките са страшниииии:)

• Автор

Супер са Тихи :yanim: :yanim: :yanim:

Ето и тринки от мен. Първите две са от една книга, която се води "Паранормален Романс" и страшно много бих искала да я прочета. Главната героиня има тумор в мозъка, и дните й са преброени, затова решава да се подложи на експермиентално лечение. След него тя е здрава, макар, че тялото й е по-ралзично, много по привлекателно от преди. Тогава тя разбира, че има паранормални сили, заради които лекарите смятат, че ще стане убийца, и решават да я умъртвят, но тя успява да избяга, а по петите й пускат ловец на глави. Глвния досега е хванал много страшни убийци, но щом залавя главната, той е пленен от нея. Тя не е жестоката убийца, която са му казали, че преследва, а прекрасна изплашена жена. Двамата се съюзяват за да останат живи и между тях се заражда истинска любов. :love: Боже дали има надежда да пуснат тази книга и у нас :question:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето и еда книжка, която ме плени със заглавието си, което преведено на Български е "Прекалено секси, за шпионин" :wow::inlove1:

Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ине, не знам дали ще те разочаровам, но под заглавието на последната корица се има предвид главната героиня, която е първата жена в школата за шпиони на Англия и познай кой трябва да я обучи... :question:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор

Ине, не знам дали ще те разочаровам, но под заглавието на последната корица се има предвид главната героиня, която е първата жена в школата за шпиони на Англия и познай кой трябва да я обучи... :question:

Ъм, аз не й прочетой резюмето. Наистина щеше да е по яко, ако беше за пича :inlove1:

Инче резюмето на "Паранормален Романс" ми мяза на сюжета на "Заразно зло" :P Браво за хубавите обработки.

И една моя:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.