Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

• Автор

Инче резюмето на "Паранормален Романс" ми мяза на сюжета на "Заразно зло" :eek: Браво за хубавите обработки.

И една моя:

Публикувано изображение

То самия жанр се казва така, а не книгата. Ни хич не ми прилича на "Заразно зло", само как го каза :speak: Иначе тая обработка е много яка. Аз я имам от страшно много време с още една, ама съм забравила да ги кача. Нищо, поне ти си се сетил :yanim:
  • Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

То самия жанр се казва така, а не книгата. Ни хич не ми прилича на "Заразно зло", само как го каза :yanim:

Е нямах нищо лошо предвид, просто си спомням че във филма беше нещо подобно - главната като я усетиха че е "по-специална" и й пратиха по петите един такъв страшен, от специалните агенти, ама пък беше сладур. Само да не се бъркам нещо...че малко са ми сиви проблясъците.
  • Автор

Е нямах нищо лошо предвид, просто си спомням че във филма беше нещо подобно - главната като я усетиха че е "по-специална" и й пратиха по петите един такъв страшен, от специалните агенти, ама пък беше сладур. Само да не се бъркам нещо...че малко са ми сиви проблясъците.

Абе аз съм гледала само първата част на филма, и помня главната в една лаборатория под земята трепеше едни зомбита, че няква зараза беше плъзнала, не помня много дали е имало главен и как е бил. Ама нищо общо. Аз смятам да я чета на английски, затва после ще разказвам :yanim:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Абе аз съм гледала само първата част на филма, и помня главната в една лаборатория под земята трепеше едни зомбита, че няква зараза беше плъзнала, не помня много дали е имало главен и как е бил. Ама нищо общо. Аз смятам да я чета на английски, затва после ще разказвам :speak:

Еми мила ще чакаме, мнението ти, пък ако се позабавиш току виж и те изненадат от накое бг-издателство :yanim:
  • Автор

Ех не смея да се надявам. Макар, че след като "Хермес" издадоха Аркейн, кой знае, може и тая да пуснат, че тематиката е същата като "Аркейн" на Джейн Ан Кренц.

Ето няколко обработки, нещо тея дни много бавно ги правя затова само 4 :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

много са хубави,най ми хареса последната с легналата жена,страхотна е! :ph34r:

• Автор

много са хубави,най ми хареса последната с легналата жена,страхотна е! :)

Mмммм да, и на мен ми е страшно любима. Тая корица я има на няколко книги, и на една от тях, главния е прокълнат и се превръща във вълк, сигурно ще е страшно интересна :ph34r:
  • Автор

Ето няколко нови корички. Някой си останаха с част от надписа, ама нямаше как да ги възстановя.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Инче, браво много са хубавинки, първите три са страшно сладка серия! :beer:

Ето няколко и от мен, първата стана отвратително, но я работих има-няма 10 дена, и ми е жал да не я покажа, жалко че не се получи Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

Супер са мила. А тая последната кориците дето са в поредица с нея, всичките са много яки, но имат толкова грамадни надписи, заемащи цялата корица, че не бих се заела да ги обработвам. Браво, за куража. И много хубави са станали. :beer:

:rolleyes:;):cool: Браво. Предпоследната корица е убииствена

последната и на мен ми харесва много,а тезис мажете и жените са невероятни,честно казано така си представям някои от героите Малори :wors:

Най-много ми харесва първата :lol6: Изключителна е :wors: Поздравления за нея и за всички останали и за вашия труд:)

Редактирано от margc (преглед на промените)

• Автор

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Уаууууу! Думи нямам! Пете, не бъди критична, добре се е получила лилавката, като гледам какви гънки има роклята и като знам какви бяха надписите... А беличната, последната... направо се влюбих в нея. Ине, не знам от къде ги намираш такива грамадански, ама са трепач. Асобено от последните тази в розовинко, мнооого нежна! Браво, момичета! :)

Наистина страхотни са:wors:

На мен най-много ми хареса трета с меча :clap: героя незнае какво го чака :yanim:

Поздравления Публикувано изображение

• Автор

О, и на мен много ми хареса двойката, с момичето в розово. Много са сладки. Публикувано изображение А пък тази с кинжала ми взе здравето, толкова много нюанси на цветове имашe по гърба й, че не успях да я направя като хората. Публикувано изображение

Ето няколко нови. ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Уаууу,чак сега ги видях,Инче страхотни са,а големините са напрво за завиждане,ще стоят идеално на екрана ;):)

страхотни са всички... :shake_puter: направо незнам от къде ги намирате ама продължавайте все така...

ето и нещо от мен...

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

е това е за сега дано ви харесат

• Автор

Всички са много яки, ама тая последната е направо трепач, браво :shake_puter:

Всички са страхотни, Инче, от последната ти партида се захласнах по втората картина, където се вижда съвсем малко от лицето на мъжа. Обаче устните му се повтарят едно към едно с тези на Дженсън Екълс от Свръхестествено :huh: И тялото му прилича на физиката на Дженс. Остава сега някой да ми заприлича на Джаред Падалеки и съм на седмото небе...

• Автор

Всички са страхотни, Инче, от последната ти партида се захласнах по втората картина, където се вижда съвсем малко от лицето на мъжа. Обаче устните му се повтарят едно към едно с тези на Дженсън Екълс от Свръхестествено :) И тялото му прилича на физиката на Дженс. Остава сега някой да ми заприлича на Джаред Падалеки и съм на седмото небе...

Ау аз си помислих също, че устните му са като на мойта любов Дженсън, ама си мислех, че нещо се заблуждавам, щото нали си го обичкам. Ама явно наистина са като неговите, щом и ти си забелязала Публикувано изображение Но за жалост само устните. Иначе тялото, ръцете, всичко е различно.

Ау аз си помислих също, че устните му са като на мойта любов Дженсън, ама си мислех, че нещо се заблуждавам, щото нали си го обичкам. Ама явно наистина са като неговите, щом и ти си забелязала Публикувано изображение Но за жалост само устните. Иначе тялото, ръцете, всичко е различно.

Но защо, и в тялото изглежда като Дженсън- едър и мускулест (въпреки че като застане до Джаред е като момченце, но то всеки стоящ до такъв гигант изглежда джудже).

• Автор

Но защо, и в тялото изглежда като Дженсън- едър и мускулест (въпреки че като застане до Джаред е като момченце, но то всеки стоящ до такъв гигант изглежда джудже).

Е не се иска само да е едър и мускулест, просто не си приличат. А колкото до Джаред, вярно е, че е висок и има страхотно тяло, ама като му видиш размазаната физиономия, и пикливата роля която играе, направо ти се отщява да го гледаш.

Ето няколко Regency от мен.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.