Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обработени корици на любовни романи

Featured Replies

Инеееее, вече ме довърши, страхотна партида, и номер 1 е супер, номер 2 още повече, но номер 3 :eek::super: е просто невероятна, ВЛЮБИХ СЕ КАТО Я ВИДЯХ! Жълтите рокли с ами голяма слабост! Благодаря, че сподели с нас тези невероятни красоти. И малко да кривна от темата, момичета трябва да ви кажа, че с общи усилия, в тази тема и другата за необработените корици, разгонихме фамилията на рускините :cool: Тяхната обща тема може само да ни диша прахта. В най-скоро време ще се престраша да пиша във форума им (предния път се опитах да им кача малко от нашите корици, но тогава незнайно защо ми блокираха адреса, та сега събирам смелост за повторен опит), та в техния форум ще пусна линкчета за нашия, да видят другарките какво можем Ние! :)

• Отговори 997
  • Прегледи 191,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Инеееее, вече ме довърши, страхотна партида, и номер 1 е супер, номер 2 още повече, но номер 3 :eek::super: е просто невероятна, ВЛЮБИХ СЕ КАТО Я ВИДЯХ! Жълтите рокли с ами голяма слабост! Благодаря, че сподели с нас тези невероятни красоти.

И малко да кривна от темата, момичета трябва да ви кажа, че с общи усилия, в тази тема и другата за необработените корици, разгонихме фамилията на рускините :cool:

Тяхната обща тема може само да ни диша прахта. В най-скоро време ще се престраша да пиша във форума им (предния път се опитах да им кача малко от нашите корици, но тогава незнайно защо ми блокираха адреса, та сега събирам смелост за повторен опит), та в техния форум ще пусна линкчета за нашия, да видят другарките какво можем Ние! :)

Радвам се, че ти харесват мило.

А за руския форум, и там ли обработват корици?

Радвам се, че ти харесват мило.

А за руския форум, и там ли обработват корици?

Не ги обработват, само качват такива чисти които са намерили (но са предимно стари и не особено впечатляващи, особено ако си ги виждал сравнително често по сайтовете), но след като им прегледах цялата тема, заявявам твърдо че ти се справяш по-добре в откриването на находки
  • Автор

Не ги обработват, само качват такива чисти които са намерили (но са предимно стари и не особено впечатляващи, особено ако си ги виждал сравнително често по сайтовете), но след като им прегледах цялата тема, заявявам твърдо че ти се справяш по-добре в откриването на находки

Мерси :comp_virus:

Инка....тоя шотландец......невероятен е!!!Всички корички много ги харесвам!

• Автор

Мммхъм и аз проточих лиги по втората ти корица. Прелест е, браво. :cool: Е и другите са готини, но втората ми взе граматиката.

Ето и пет корички от мен. Честно казано, последните четири направо ми взеха здравето. Измъчиха ме. Дано ви харесат.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Инче, без думи съм! Невероятни обработки! Перфектно знам как изглеждат в оригинал, колко са трудни и те поздравявам за страхотната работа. Без фаворит съм, просто и петте спират дъха! :cool:

Публикувано изображение

Чета коментарите по последните картинки на Инчето и не мога да повярвам, че тоз "Шотландец" е подминат. Мога ли да гласувам с оценка 10 за него? :cool:

Инееее, страхотни сааа! И големички... :clap:

• Автор

Чета коментарите по последните картинки на Инчето и не мога да повярвам, че тоз "Шотландец" е подминат. Мога ли да гласувам с оценка 10 за него? :clap:

Всичко може, мерси мила.

Мерси за хубавите думи момичета. Радвамс е, че ви харесват. Наистина бяха много сложни, но станаха добре. И аз съм си доволна, колкото и нескромно да звучи :wors:

мале,страхотно сте ги изкусурили първите на всяка отвас :) ми харесват старшно много

Ооооо аз не го подминах шотландеца...не се удържах да не го спомена.... А иначе от новите на Инка тази първата много ми хареса с червената рокля....Страхотна е! Браво Инче!!

:) Какво сте направили,момичета?Само за една седмица :) ...наистина вече не знам какво да кажа.Направо сте станали специалистки в тази дейност,въобще не си личи,че картинките са обработвани...Адмирации и благодарско,че ги споделяте с нас Публикувано изображение

Мммхъм и аз проточих лиги по втората ти корица. Прелест е, браво. :cool: Е и другите са готини, но втората ми взе граматиката.

Ето и пет корички от мен. Честно казано, последните четири направо ми взеха здравето. Измъчиха ме. Дано ви харесат.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Всички са страхотни :clap: просто нямам думи.Особено втората ми стана любимка ;)
  • Автор

Малко от мен:

http://prikachi.com/files/1163328H.jpg

http://prikachi.com/files/1163329V.jpg

http://prikachi.com/files/1163330N.jpg

http://prikachi.com/files/1163331p.jpg

Съжалявам че са като линкове, но нещо ударих на камък, май са прекалено големи :wors:

Е защо? Аз одеве си ги виждах като картинки :wors: Иначе са много яки, браво мила. :wors:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Оле... какво направихте бе момичета, човек неможе да излезе от тук направо...

коя от коя е по- хубава... на мен не ми остана днес врем да обработвам, но вижте какво намерих в нета...

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ох, всички са изумителни, разкошни. Но, Инче, онези с роклите ме убиха, нямаш си представа откога си мечтая да ги видя в цялата им красота, съвършени са направо.

• Автор

Радвам се, че роклите ви харесват. Много жалко наистина, че са само 5 от този вид, но какво да се прави. Дано скоро намерим още.

Пете, много са хубави новите ти обработки, особено втората е страхотна, и за пръв път я виждам, а откакто все се ровя да търся нещо ново, почти не може да бъда изненадана от корица, но ти ме изненада приятно, мерси :clap: . А аз вдъхновена от твоите корици в другата тема от поредицата Blaze на Арлекин, обработих няколко съвременни корички. И както винаги на първо място най-любимата ми. Докато ги намеря толкова големи бяха доста мъки, но, заповядайте и им се насладете Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Страхотни са просто нямам думи :):clap::)

много са хубави просто са невероятно готини за мен тея са най добрите :) :) :clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.