Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Radeon HD5000 - или как ATI отново изнасят лекции на nVidia

Featured Replies

Да няма причина да не се възплозва дори мойто Nforce 630a rev 2 am2+ без проблем може да се възползва

И аз съм с Nforce 630a обаче може само DDR2 1066Mhz.Май нещо си се объркал колега :speak:

• Отговори 82
  • Прегледи 12,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Абе говорете си вие... Ама енвидия да не се оакат пак както стана в началото с ГТХ2**... Нали се сещате как на втория месец свалят цените... А тая 5870Х2 въобще не и е момента да излиза сега според ме

• А не мислители че и ATi не готви нещо ново ??????????????? Sapphire 4870x2 много съм доволен

• Да няма причина да не се възплозва дори мойто Nforce 630a rev 2 am2+ без проблем може да се възползва

И аз съм с Nforce 630a обаче може само DDR2 1066Mhz.Май нещо си се объркал колега :speak:

Нещо не те разбрах.Научи си урока.Това че не поддържаа DDR3.Какво значение има.Картата няма да се спъва или афектира от използването на ddr2 вместо ddr3 памет.Пък до колкото знам дъното може до ddr2 800mhz не 1066,което за картата също не е проблем

Моето дъно е P5KC, от "combo", сиреч поддържа ддр2 или ддр3. Ако купя HD5850 със сигурност ще взема и някаква памет. P35 е с Pci-E 1.1, който уж е два пъти по-бавен от 2.0, на който са базирани последните 3(4) поколения. В началото на следващата година като паднат цените и имам възможност да я използвам може да си взема една. Изглеждат доста апетитни :cool:

Редактирано от accel (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Време е темата да "живне"! HD 5970 е официално представена има и тестове! Новият световен лидер по производителност е факт! Нямам в момента време за повече писане - закъснявам за работа.

ами по това което пише в томовия, това е 5850х2, и пак проблем с драйверите, дано всички тук да имаме пари да си я купим. Аз съм се насочил към 5850, ама ще видим кога ще стане 300-350 лева, че сега с тия 450 лева ми се стува множко

Понеже си търся 5850, но по магазините няма, сега ми попадна една много добра сделка. Картата която ми предлагат е на PowerColor 5850, в характеристиките няма никакви разлики. Даже PowerColor са по-скъпи от sapphire,но как стоят нещата при двете марки, кои са по-добри специално при 5850? Картата ще я взема за 420 лева на 1-2 седмици с 3 години гаранция.

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=10&i=10019&ViewPics=on&bytext=5850&producer=0&price=0&shipping=0 Ето това са двете карти

Редактирано от dorkins (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.