Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Имам хихи Млечен и то - един от най-хубавите.

Аз съм на глад. : )

купих си аз.................. :cool:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 107,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

Искам да питам нещо... Някой знае ли колко струва да си закупиш изкуствени нокти?

ПС: Счупиха ми се два и стои грозно с дълъг маникюр, пък с два счупени, а не искам да ги режа...

От първа ръка инфо >>

Хахаха това с писането на клавиатурата наистина е по-лесно с къси нокти. Сега с тези дългите ми се налага да трия все някъде и да коригирам после. Иначе и аз не ползвам изкуствени. Моите си ми харесват, но не ми се режат заради 2 счупени и заради това искам да си взема, но зависи от цената.

Мерси : )

Тези, чиито линк ти дадох по-горе са американски. Лично не съм ги пробвала, но поне наизуст научих артикулите на фирмата хахаха

Чудя се къде се затри...

Чудя се къде се затри...

Заплатата ти ли? ;)

А аз се чудя, как може да ме боли цял ден така главата

В момента има две много хубави дъги на небето. По-малката е доста ярка, а по-голямата е по-бледа. Снимах ги.

Хех, най-гадно е, когато ти спрат водата и без предупреждение.

Такааа.. мисля си да си оправя маникюра и да сложа двата изкуствени нокътя (: ))) .

fedora, Благодаря за инфото, но бях излязла и вече си взех. То, не ми трябват някакви специални за два счупени.

• Автор

Хех, най-гадно е, когато ти спрат водата и без предупреждение.

Такааа.. мисля си да си оправя маникюра и да сложа двата изкуствени нокътя (: ))) .

fedora, Благодаря за инфото, но бях излязла и вече си взех. То, не ми трябват някакви специални за два счупени.

Браво, поне вече си имаш маникюр...

Да вземем да направим една молитва за дъжд, че шефката да се изкъпе.

Няма нужда, тук си вали :)

• Автор

Да вземем да направим една молитва за дъжд, че шефката да се изкъпе.

Хммм, помоли се чадо...че положението е лошаво :)

• Автор

Значи не трябва да се оплаква.

Абе ти се помоли да ми пуснат водата, че да не ме слушаш по новините утре "Една луда се къпа на балкона си с дъждовна вода ..."

Абе ти се помоли да ми пуснат водата, че да не ме слушаш по новините утре "Една луда се къпа на балкона си с дъждовна вода ..."

Да дойда ли да ти донеса шампоанче? :)

Aragorn(Elesar) най после се появи :)

Завърнах се 2 пъти по-силен, 2 пъти по-лош и 2 пъти по-забавен...стига да има теми, които да подхващам за бъзик, че предполагам, изоставам с материала наоколо.

• Автор

Че какво му има на това?

Аааа, ма така ми кажи бе дете, че още се държиш като щипната госпожица. Не вярвам на очите си просто...Това не си ти ! Съжалявам, че те помислих за порастнал.

Завърнах се 2 пъти по-силен, 2 пъти по-лош и 2 пъти по-забавен...стига да има теми, които да подхващам за бъзик, че предполагам, изоставам с материала наоколо.

Я пъ тоа...

Браво, поне вече си имаш маникюр...

Дааааа : )))) Залепих единия. Сега остава да го изпиля по краищата с машинката, за да се слее плавно към нокътя. После другия така и почвам с лаковете - заздравяващ и червен (:

Филтъра ми е настроен на: Скрий мненията с по малко от -80 точки репутация.

Чудя се има ли такива?

Чудя се кога ще се вдигне тая мъгла...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.