Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Обмислям да взема да се нанеса сериозно у вас. Не ви спират водата, имате си и парно...Ще има с кой да си гледам детски...

Па и бадемки си имаме.. :wors:

Заповядай, заповядай ;)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 112,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

мисля си, че ако shefkata се изнесе при madonna, аз ще трябва да приютя censored :wors:

иначе -горкият той, двете ще го обезкостят на бърза ръка ;)

мисля си, че ако shefkata се изнесе при madonna, аз ще трябва да приютя censored :wors:

иначе -горкият той, двете ще го обезкостят на бърза ръка ;)

тя и мъжа си ще вземе ама той рано заспива и на Цензурчо пак ще му е скучно :baby:

.... а може би не.....

Отварям вестника и чета заглавията:

"Съдът отказа споразумение на Епщайн, иска 5 год затвор"

"Пожар в дома на клошарка обгази четири жени в блок в "Чародейка""

"59-годишен троши прозорци с прашка"

"Децата в средните училища намаляват с по 2000 на година"

Как поне едно хубаво нещо не написаха?!?!?! :wors:

Как поне едно хубаво нещо не написаха?!?!?! :baby:

Пишат те, пишат, ама не си си сложила ...хммм...очилата :wors:

Ето как звучат горните залгавия през моите очила :

"Справедливостта възтържествува - съдът отказа споразумение на Епщайн, иска 5 год затвор"

"След игра на "кой ще запали повече апартаменти -блок в "Чародейка осъмна с четири весело надишали се с дим жени""

"Синдикатът на стъкларите награждава 59-годишен за системно осигуряване на работа в кризата, като трошил прозорци с прашка"

"Най-после - децата в средните училища намаляват с по 2000 на година - вече ще има достатъчно пари за останалите"

;)

пак от същия вестник : "... всеки втори си говори сам. И не можеш да разбереш на кой му шепти вътрешен глас и кой е с хендс фрий. Най-трудно е при пенсиите. Щото това устройство много прилича на слухово апаратче"

пак от същия вестник : "... всеки втори си говори сам. И не можеш да разбереш на кой му шепти вътрешен глас и кой е с хендс фрий. Най-трудно е при пенсиите. Щото това устройство много прилича на слухово апаратче"

...улиците най-после са пълни със щастливи , усмихнати хора, заети с високоинтелектуални разговори със своите ангели-хранители.Духовността тържествено шества по улиците на нашите градове. :angry:

Пишат те, пишат, ама не си си сложила ...хммм...очилата :angry:

Ето как звучат горните залгавия през моите очила :

"Справедливостта възтържествува - съдът отказа споразумение на Епщайн, иска 5 год затвор"

"След игра на "кой ще запали повече апартаменти -блок в "Чародейка осъмна с четири весело надишали се с дим жени""

"Синдикатът на стъкларите награждава 59-годишен за системно осигуряване на работа в кризата, като трошил прозорци с прашка"

"Най-после - децата в средните училища намаляват с по 2000 на година - вече ще има достатъчно пари за останалите"

:blink:

и идваме до лафа на Лао Дзъ: няма добри или лоши неща

Редактирано от emmi (преглед на промените)

и идваме до лафа на Лао Дзъ: няма добри или лоши неща

този лаф не е само негов :baby:

А мен така ме врътна шайбата, та още не мога да сложа в ред нещата и мозъка си нещастен....

този лаф не е само негов :huh:

А мен така ме врътна шайбата, та още не мога да сложа в ред нещата и мозъка си нещастен....

я, не се хаби за глупости - оставяй го мозъка в безпорядък. Тъкмо никой няма да може да ти го хакне :baby:

я, не се хаби за глупости - оставяй го мозъка в безпорядък. Тъкмо никой няма да може да ти го хакне :huh:

бе - винаги могат да се намерят хакер(к)и , които и с безпорядък да се оправят, ама въпроса винаги стои до това - има ли backdoor или няма :baby:

бе - винаги могат да се намерят хакер(к)и , които и с безпорядък да се оправят, ама въпроса винаги стои до това - има ли backdoor или няма :baby:

А! И това ако не е въпросът!!!! Винаги съм твърдяла, че Хамлет е объркал репликите :huh:

гаднярка ..... :):baby:

изтънчена гаднярка с вкус към оперетите ;):huh:

За 2 неща си мисля:

1. За кучето ни - колко е сладка и умна. Гледа телевизия. Сама си отваря вратите. Киха много сладурско като присвива едното око само, а другото ококорено. Играе с топка. Сама се прави мармалад. Гони "зайчетата" от светлина по стената, както и ако има влязла муха, и ако я хване я стиска с лапи и прави едни физиономии.

2. Как сестра ми, ми обърква плановете, понеже спи, а аз трябва да правя упражнения. Може цял ден да спи...гр..

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

• Автор

Федора пак зачезна, Бели се покри някъде. Потребителката съвсем го удари на уволнение. Да не говорим, че Диа съвсем ни заряза. Индианеца тоже.

А форума си и ма три рожденнички утре ? Чудя се, дали и те няма да се скатаят по случай случката :yanim:

Аз съм тук, ама смятам да отивам да си гледам втората серия от повторенията на SG по AXN, че рекламната пауза свършва.

резултатите ми са добри :)

5

5

3.9

5.1

мда

даже много добри, ама защо е това 3.9 ? :wors: Я бързо подавай мноба за повишение :P

даже много добри, ама защо е това 3.9 ? :wors: Я бързо подавай мноба за повишение :P

хихих

защото тогава съм започнала да огладнявам явно, малко след като ми взеха пробата, усетих глад и хапнах ;) тя и ендокриноложката ме разпитва за тоя период- брех, приличате си :)

Мисля си какъв кеф е да правиш упражнения, гледайки как ти се напряга тялото, мускулатурата и да видиш у себе си потенциала, който можеш да изкараш наяве.

Сега се прибрах...

Скапана съм...sad.gif

Федора пак зачезна, Бели се покри някъде. Потребителката съвсем го удари на уволнение. Да не говорим, че Диа съвсем ни заряза. Индианеца тоже.

А форума си и ма три рожденнички утре ? Чудя се, дали и те няма да се скатаят по случай случката :cool:

Не съм, средата на седмицата ми е много натоварена, а тепърва ще става и по-зле. Отделно, че се и "доограмотявам" и те така...

Дийката сигурно вече набива наденички с биричка, ух, като се сетя колко е хубаво там... по-добре да не си припомням.

Джерко обаче се "оиндианчи" ми се струва :) Ако перото му е отдясно, ясна е работата, ама поне да беше почерпил...

Сега се прибрах...

Скапана съм...sad.gif

И аз така, но вече леко се съвзех. Даже успях да ида да ми боднат едно за тетанусче.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.