Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Днес няма ли да мислим?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 112k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

Баси каръщината...Цял мач да ги натискаме и ония плужеци да вкарат в 86 минута... :mad:

И аз искам да видя Египет :down:

и аз

Абе -я да видим дали можем да си спретнем една ексурзийка до там, а ? :blink:

Абе -я да видим дали можем да си спретнем една ексурзийка до там, а ? :down:

Ако направим група ще ползваме намаления!

понякога неумишлено казвам неща които нараняват хората...

мисля, че днес яко съм се прецакал - нощес щели да сменяват часовото време, и ще работя един час повече :angry: кой да мисли, като пише графика ?

Кое е по-трудно... Да се мъчиш да учиш или да се мъчиш как да бъдеш по-голям усулсикиджия...

Героят днес за пръв път видя откъде са му едните корени и май му хареса. За съжаление ще ходи вече там като турист, но за това може да вини само майка си и баща си, най-вече последния (хихи каква съм гадна)

До онези над мене - като идете в Египет, пратете много поздрави на долината на царете от мен :angry: (дано и аз някой ден стъпя там)

Ей пуснали са Карибски пирати: Проклятието на черната перла на български. Тъкмо ги изтеглих, ще направя едно спане за 7-8 часа и ще ги гледам да си припомня малко добрите стари времена :cool:

Мисля си, и то не само днес, а в последните някоко дни, за тромавата бюрократична машина в UK :wors: ..

Мисля си, за всичките паразити от БГ (имам впредвид определена прослойка от обществото), и от Румъния, които искат само да точат системата тук, без да работят, и заради които,много хора, дошли с намерение наистина да работят, и честно да си изкарват хляба, са спирани... :wors:

Мисля си колко малко му трябва на човек да е истински щастлив-една мила дума,малко нежност и нечий влюбен поглед. ;)

Дай Боже всеки му. :wors:

Мисля си колко малко му трябва на човек да е истински щастлив-една мила дума,малко нежност и нечий влюбен поглед. :wors:

Дай Боже всеки му. :wors:

И аз това си мисля ;)

who's next?

Баба ми от Бобов дол О.0

Мисля си колко са прави в БТВ Репортерите за темата на деня тази вечер....

Репутация -200  Ужасна  

:ph34r: Мисля си, че в скоро време kal ще трябва да прави табелката за репутацията по-дълга, че много нули още ще трябва да побира O.0

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.