Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си дали ако това, което си мисля го напиша на английски няма после да ми направите забележка защото не използвам цензураа? xD

Такам... как може.. как може тази гадна, надута....... мразеща детинщините да се държи толкова детински... тъпа работа... какво да направя, че на нея не й обръща внимание... това значи ли че трябва да ме нерви толкова?

А онзи "разбирач" няма да е зле да осъзнае разликата м/у поп-рок и пънк...

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 112k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

жена ми видимо се разочарова, след като разбра, че няма да ми носи цигари у пандиза :blink:

Вие тук радвате ли ?

Аз определено се радвам. Чувството ти за хумор е впечатляващо, а съм чувала, че в пандиза то обикновено изчезва. :blink:

Мисля си ,че всичко живо е болно, детето с температура , аз също , котката бълхи хванала.. :)

Уф, наслушах се на "разтегни локуми". Добре поне, че не се обринах от побългарената реч

Мисля си ,че всичко живо е болно, детето с температура , аз също , котката бълхи хванала.. :impatience:

Мале, втасахте я :)

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Най-накрая.....след 7 месеца прекъсване ще се появя в залата пакthumbsupsmileyanim.gif .Най-много утре и двата ми фара да са насинени хихихихихsmile.gif

Най-накрая.....след 7 месеца прекъсване ще се появя в залата пакthumbsupsmileyanim.gif .Най-много утре и двата ми фара да са насинени хихихихихsmile.gif

Ех, що не каза по-рано, нямаше нужда да чакаш 7 месеца, за да ти насинят фаровете, следващият път свиркай - щом е за "гримиране" - насреща съм. :)

Ех, що не каза по-рано, нямаше нужда да чакаш 7 месеца, за да ти насинят фаровете, следващият път свиркай - щом е за "гримиране" - насреща съм. :)

хихиххи чувствах ,че си една добра душа ,ама нали съм си срамливко... хихиххи

Абе, да не сте направили състезание по брой пуснати безсмислени теми...пък аз да не знам?:eek:

Днес хем мисля, хем работя :eek:

Слаба ракия си...;)

Някои работят без да мислят, хем почиват, хем се хранят, хем хвърлят по едно ухо на четири посоки, че и др. неща...

Слаба ракия си...;)

Някои работят без да мислят, хем почиват, хем се хранят, хем хвърлят по едно ухо на четири посоки, че и др. неща...

Тц - това е събитие, да ти кажа под секрет - обикновено съм като тия, дето си описала :eek:

жена ми видимо се разочарова, след като разбра, че няма да ми носи цигари у пандиза :blink:

Вие тук радвате ли ?

аз се радвам - спестих едни пари :eek:

Абе, да не сте направили състезание по брой пуснати безсмислени теми...пък аз да не знам?:eek:

и аз не знам ;)

за пачи яйца

купуваш, продаваш или мътиш ?

аз се радвам - спестих едни пари :eek:

ето кой ще ми прати запис утре ;)

жена ми видимо се разочарова, след като разбра, че няма да ми носи цигари у пандиза :eek:

Вие тук радвате ли ?

А ти все пак ще влизаш ли у пандиза? Така де. Не е ясно от какво точно идва нейното разочарование.

ето кой ще ми прати запис утре :eek:

и сега мога да ти пратя някой запис ;)

на Сузи Куатро? :blink:

А ти все пак ще влизаш ли у пандиза? Така де. Не е ясно от какво точно идва нейното разочарование.

Тц.

Оставам си свободен като скопен врабец :eek:

и сега мога да ти пратя някой запис :blink:

на Сузи Куатро? :eek:

ахам -ама го искам на ролка за магнетофона ми с оригнална обложка ;)

В краен случай и плоча-сингъл приемам, но оригинал -на Emmi records

ахам -ама го искам на ролка за магнетофона ми с оригнална обложка :eek:

В краен случай и плоча-сингъл приемам, но оригинал -на Emmi records

и аз взех да се вкисвам, че не са те прибрали ....

мислех за вечеря да направя милинки. Обаче установявам, че народа е саботирал тенджерата с боба. Така че ще вечерят с боб. И малко запечено беконче. От мен да мине.

Милинките - утре.

Чудя се що за съдист е измислил математиката!

Баси,не съм с посинени фарове опазих се от надъханите симпатяги ама си извадих рамото.Май май ,само с неща които не могат да връщат ще се бия вече :rolleyes:

Баси,не съм с посинени фарове опазих се от надъханите симпатяги ама си извадих рамото.Май май ,само с неща които не могат да връщат ще се бия вече :yanim:

Е? Прибра ли го обратно? :rolleyes:

Баси,не съм с посинени фарове опазих се от надъханите симпатяги ама си извадих рамото.Май май ,само с неща които не могат да връщат ще се бия вече :yanim:

Току-що даваха филм за Джими Бардок. А иначе, много неприятно. Във всеки случай избягвай да се биеш със бетонни стени, метални врати и... все такива, неотвръщащи на удари. Виж, едно бойЧЕ с възглавки ти разрешавам :rolleyes: да си спретнеш с мацето

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Уф, наслушах се на "разтегни локуми". Добре поне, че не се обринах от побългарената реч

Мале, втасахте я :yanim:

И тестото не втасва , пък и прогнозата за времето и тя против нас , а и комшията здрав :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.