Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

дали да не взема да си подредя харда ? :eek:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 112,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

дали да не взема да си подредя харда ? :eek:

Препратка: Виж подписа на Fifa.

Ае какво стана с оная тема дето момчетата вдигаха с +1, а момичетата сваляха с –2 ? Брой ми се нещо О.0

Препратка: Виж подписа на Fifa.

хаххха - това го отлагам от две години насам :wub: и все си казвам "Айде утре" . .....

Преди малко търсех нещо, а вместо него намерих толкова други неща, които даже бях забравил , че някога съм ги имал :eek:

p.s. оттатък се забавляваме с една пациентка в мания.Голям смях пада :magnifier:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

Мисля си за страхотния подарък, кото получих току що и че много благодаря на човека, който ми го прати ! :speak:

тия хора вече ще ме подлудят- не могат ли да разберат, че си нямам вълшебно кълбо и че те сами си знаят какво се случва между тях, че трябва сами да си решават проблемите. Аз не уча за психолог, подяволте...

тия хора вече ще ме подлудят- не могат ли да разберат, че си нямам вълшебно кълбо и че те сами си знаят какво се случва между тях, че трябва сами да си решават проблемите. Аз не уча за психолог, подяволте...

учи бре :)

кой те спира :)

учи бре :)

кой те спира :)

ти ме спираш :)

обаче вече се замислям, че може да изкарам пари от тая работа. Така или наистина ще изкрам, или ще престанат да ме тормозят ;)

пък аз мисля да се опъна пак на леглото, нищо, че до преди час и половина бях там :wors:

пък аз мисля да се опъна пак на леглото, нищо, че до преди час и половина бях там :cool:

опъвай се, опъвай се... че после - светлия пример на Динди ;)

Хихихи, роди се снахата ;) И тя програмистче бъдещо, внуците дали ще бъдат нанороботи :cool:

аз пък си натъпках тумбачето със две паници агнешка чорбичка и една пълна чиния мусака. и сега възнамерявам и аз да последвам примера на dindi и potrebitel -ката в смисъл да опна краци на дивана за сиеста, а не да бременея, въпреки, че ако ми видите в момента тумбачето - ще ми дадете най-малко 4-ти месец :cool:

Хихихи, роди се снахата :baby: И тя програмистче бъдещо, внуците дали ще бъдат нанороботи ;)

оххх - отдъхнах си за моята щерка :ph34r:

честито на щастливите мама и тати - и аз се радвам за новата придобивка ( сериозно бе ) :)

оххх - отдъхнах си за моята щерка ;)

честито на щастливите мама и тати - и аз се радвам за новата придобивка ( сериозно бе ) :baby:

Така, дишай дълбоко, докато не съм размислила отново за "някоя" плевенска хубавица :cool:

При такова количество папкане, което те е "забременило", няма как да няма пръцкане... :ph34r:

Че спирам с юнашкото доверие и ще бъда мнителна и предпазлива с всички.

и сега възнамерявам и аз да последвам примера на dindi и potrebitel -ката в смисъл да опна краци на дивана за сиеста, а не да бременея, въпреки, че ако ми видите в момента тумбачето - ще ми дадете най-малко 4-ти месец :lol6:

в 4-тия месец казваш? като напреднеш още малко трябва да се покажеш, интересно ще ми е да ти следя бременността :P

Докато се прибирах преди малко от работа, видях на улицата баща да бие дъщеря си (тийнеджърка). Изглеждаше много зъл и не съм сигурна - пиян. Много ми се искаше да се намеся, но не го направих. Иска ми се да вярвам, че от страх. Задминаха ги поне трима мъже които изглеждаха по силни и здрави от "изрода", но никой не се намеси. Отминаваха ги без никаква реакция сякаш са витрини на магазин. А тя плачеше, докато той я удряше с юмрук в главата. Още ми е гадно, а си представям какво и е на нея.Мисля си, ако се бях намесила дали щях  да и помогна. Освен това си мисля, в този момент още колко бащи бият дъщерите си безнаказано. И виновно си мисля, че съм щастливка задето в дома ми никога не е имало насилие...

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

• Автор

Мисля си, кво е готино да си пешеходец, а ?

Неизвестен засега водач на червено “Ауди 100“ е стрелял с газово оръжие по пешеходец, пресякъл улица “Черковна“ пред автомобила му.

И кво му е готиното,като шофьор психопат стреля по-пешеходци ? :yanim:

Отивам да си видя дали приготвеното става за ядене, също ще проверя дали са ми донесли червено винце от мазата :yanim:

Дайте да мислим, че ми доскуча!:cheerleading2:

Да мислим за ..... "+" - ве :cheerleading2:

Да мислим за ..... "+" - ве :wub:

Ни мой та догоним...sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.