Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

после ще го бием ли? :laughing4:

оф, не знам кво заслужава...чак бой...едва ли...

Еми, харесах си една кола, оказа се чак в Русе...одеве звънях...дали да не дойда?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 112k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

оф, не знам кво заслужава...чак бой...едва ли...

Еми, харесах си една кола, оказа се чак в Русе...одеве звънях...дали да не дойда?

ела, де - ще помагам с каквото трябва. Няма проблем.

Няма проблем.

Най-малкото можем да пием по едно кафе! Притеснавам се да не е "занакере" (това е любим лаф на една колежка). Знаеш ли какво означава думичката?

Най-малкото можем да пием по едно кафе! Притеснавам се да не е "занакере" (това е любим лаф на една колежка). Знаеш ли какво означава думичката?

до колкото разбирам това е друг вариант на познатата ми думичка " на хакере" :laughing4:

обаче щом поне кафе ще пием ..... Пък и нищо не ни пречи да се разходим из тукашните автокъщи. Поне имам познати.

това е друг вариант на познатата ми думичка " на хакере" :laughing4:

...тЪз дума не я знам, моята значи "напразно"...

...тЪз дума не я знам, моята значи "напразно"...

ми същото е :laughing4:

чай да я пусна в гугъла

Каква буря имаше преди няколко часа :biggrin: За пръв път да кажа ,че ми е хладно :P

Мисля си как сутринта пътувах безплатно в метрото, как после намерих една 3,8 Gb флашка-MP3 плейър... :biggrin: Ха, сега се сещам, че намерих веднъж и златна гривна, но трябва да я потърся къде съм я захвърлила (аз намерени неща не нося). Това дано да ми е като компенсация, задето си затрих GSM, макар за финансова и дума не може да става.

Сега мисля да се опъна на спалнята и да погледкам tv... пак съм като пребито куче

Федора късметлийката...

Мисля си как сутринта пътувах безплатно в метрото, как после намерих една 3,8 Gb флашка-MP3 плейър... :P Ха, сега се сещам, че намерих веднъж и златна гривна, но трябва да я потърся къде съм я захвърлила (аз намерени неща не нося). Това дано да ми е като компенсация, задето си затрих GSM, макар за финансова и дума не може да става.

Сега мисля да се опъна на спалнята и да погледкам tv... пак съм като пребито куче

Наморник трявба ли ти :biggrin:

Федора късметлийката...

Уф, то и ти да си сред една сурия зашеметени младежи, и ти ще намираш :biggrin:

За съжаление, предимно празните чашки от изпитите кафета забравят :angry:

Наморник трявба ли ти :mad:

Може. С диаманти ли е? :baby:

Не мога да си сваля температурата с нищо.

Кихам, кашлям и пръцкам....

Баси.

Под нищо, надявам се, че не разбираш литри супи от карантии... :blink:

Спри лютото и чесъна, и ще спреш да пръцкаш.

Пробвай с Ефералган, вземай и Осцилококцинум, както и Имунобор... Ех, как се навирам между шамарите :biggrin:

---------

Утре ще помахам с ръчица (като бай Тошо) на плевенчани... ако не се объркат нещата.

Ако мислиш, че някой се плаши, барем едно ветрило да беше взел... че да ти спадне температурата :mad:

Мисля да пусна малко екшън скриптчета безплатно :biggrin:

Ако мислиш, че някой се плаши, барем едно ветрило да беше взел... че да ти спадне температурата :mad:

Мисля да пусна малко екшън скриптчета безплатно :biggrin:

пусни, пусни - само да пристъпиш около Плевен ти ...... :biggrin:

Денят е петък и времето разбира се е гнусно.

Денят е петък

Работната седмица за мен приключи! :)В 15.30 ще разберем дали ще учим от понеделник!

Работната седмица за мен приключи! :)В 15.30 ще разберем дали ще учим от понеделник!

то и моята натам отива....

Обаче тези грипове много сериозно ми объркаха плановете сутринта и се наложи да реагирам бързо :P

мисля си за ммм хелоиннн (wave)

И аз са същото... или почти, де. По-точно, мисля си колко тиквени курабийки омлатих :lighter:

Сега си мисля да ида да си направя салатка от моркови и ябълки... за ужас на beli99 :lighter:

Сега си мисля да ида да си направя салатка от моркови и ябълки... за ужас на beli99 :cool:

...ама с херинга или без...:)Това е въпроса!

...ама с херинга или без...:)Това е въпроса!

E, с..., че то иначе си е стандартна салатка. Даже вече си я папкам. Малко прекалих с оцета, ама ще я ям, няма да се дам :cool:

няма ли да излезне тъпия саундтрак на филма Fighting....

Сред 15-тината страници които имах да наваксвам, да попадна и на нещо, което да ми хареса:

Не знам кой, кого, защо и за какво е взел, но на мен лично ми стана адски досаден тоя младеж. Непрекъснато е едно мрънкане, едно точене на жалостивие и горчиви сълзи по собствената му репутация и уж не му пука, ама всяка втора реплика му е за това. С цялото си това поведение предизвиква все повече неприязън и досада в хората тук (за другите не знам, но у мен със сигурност) и защото съм адски прям и нямам какво и от кого да крия, то да си кажа, че следващите му 30-40 минуса ще са от мен. Предполагам, че тези, които до сега му подсигуриха този резултат също нито го мразят, нито им дреме кой е и от къде е. Или поне така си мисля.

пп. И в реда на горните ми мисли да не пропусна да споделя, че става дума за FEarBG.

:yanim:

+ Има се и за Господ тоя човечец.Той знае най-добре всичко и е най-във всичко. Ние сме необразованите laugh.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.