Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

...нямам емотикони, не ми излизат писаниците на нов ред, не мога да пиша в чата...кошмар (тука правя тъжна физиономия и ревЪ)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 112k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

...нямам емотикони, не ми излизат писаниците на нов ред, не мога да пиша в чата...кошмар (тука правя тъжна физиономия и ревЪ)

Гадно с тия емотиконки,все трябва да чистиш

sad.gif

Трябва да изчистиш бисквитките и кеша и ще се появят

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Гадно с тия емотиконки,все трябва да чистиш

sad.gif

Трябва да изчистиш бисквитките и кеша и ще се появят

тц

тц

Ами какво точно правиш,душа

:ph34r:

При мен се появяват като ги изчистя тия глупости,Лисаната ми е на бг - Инструменти --> Изчистване на историята --> Слагам отметки само на тях и готово

Не знам какво направиха с тия емотикони-при триене на бисквитките и кеша се трият и потребителските ти имена и паролите,че наново после ги пиша и запаметявам.

До следващото триене мда

sad.gif

Ами какво точно правиш,душа

При мен се появяват като ги изчистя тия глупости,Лисаната ми е на бг - Инструменти --> Изчистване на историята --> Слагам отметки само на тях и готово

Не знам какво направиха с тия емотикони-при триене на бисквитките и кеша се трият и потребителските ти имена и паролите,че наново после ги пиша и запаметявам.

До следващото триене мда

sad.gif

Може да чистиш само кеша, а не и бисквитките. Така ще си останеш логната навсякъде. Друг вариант е да цъкаш "Запомни", като се логваш някъде и да не пишеш паролата и името всеки път, а само да цъкаш "Вход".

Може да чистиш само кеша, а не и бисквитките. Така ще си останеш логната навсякъде. Друг вариант е да цъкаш "Запомни", като се логваш някъде и да не пишеш паролата и името всеки път, а само да цъкаш "Вход".

Аз навсякъде съм запомнена,ама пак се трият.

Само кеша ще махам тогава.

Много ти благодаря

:ph34r::clap:;):clap::clap::clap::clap::clap:

Това означава ли, че се оправи :ph34r:

аха, kiss.gif ето цункам те...

Четвъртъкът надмина себе си по гнусотия... Толкова луд ден не бях имал откакто съм на тая работа. Сега се прибирам от офиса,баси... :)

Четвъртъкът надмина себе си по гнусотия... Толкова луд ден не бях имал откакто съм на тая работа. Сега се прибирам от офиса,баси... :)

още може..........

На мен пък днес ми беше ден, само ,че леко обратен :) , важното е като теглиш калема..,.

Толкова ли е трудно Сиртаките колкото си мисля и колкото изглежда? И забога защо никои незнае как се играе? :rolleyes:

мисля си за чували с въглища

и дали да прескоча да включа парното от сутринта, че като се прибера вечерта да ми е топло

мислех си също, че ще си изкарам един спокоен самотен уйкенд опната с чаша вино пред камината, а се оказа, че има доста желаещи за излежаване пред каминката с питие в ръка

Хехе защо? Какво лошо има? Мисленето не вреди, нали?

Хехе защо? Какво лошо има? Мисленето не вреди, нали?

е то само с милене не става :down:

мисля си за чували с въглища

и дали да прескоча да включа парното от сутринта, че като се прибера вечерта да ми е топло

мислех си също, че ще си изкарам един спокоен самотен уйкенд опната с чаша вино пред камината, а се оказа, че има доста желаещи за излежаване пред каминката с питие в ръка

заедно с теб или поотделно ? :cool:

( просто за протокола да уточня)

А аз в момента чакам да стане поне 9 часа, за да извадя резачката и да си поорежа няколко кубичета дръвца 05f0b614.jpg

3 кубика нарязани glare.gif

Ръцете са ми изтръпнали, а в ушите ми още бръмчи резачката.

Имам още 2 за следобед, както и да наредя под сушината всичко, но сега трябва да ходя за хилавото си врабченце и да го гуша, като това ме кара и вътрешно да изтръпвам.

Предпочитам цял ден да режа с резачката, вместо 1 часа да тъпча яденето в гърлото на злоядото същество.

:)Хахаха,блонди и мисъл:(несъвместимо е:blink:Та не мисля.Само си седя.

заедно с теб или поотделно ? :)

( просто за протокола да уточня)

А аз в момента чакам да стане поне 9 часа, за да извадя резачката и да си поорежа няколко кубичета дръвца 05f0b614.jpg

няма да сме чак толкова интимни колкото си мислиш :(

ходих до село сутринта преди работа, включих парното и бойлера. Довечера ще ми е топличко.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.