Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя сайт

Featured Replies

Здравейте, Вероятно ви е омръзнало от такива теми като моята но не намерих същия човек с моя проблем ! Значи искам да си направя хубав сайт коийто да се държи стабилно и ако може форума да е вграден вътре и с мой дизаин но се колебая кой програми да използвам като Dreamweaver , Fotoshop,Jooomla ? Даже с дреамуейвър не знам какво се прави искам да си направя даизайна и доло горе през ден да редактирам съдражанието в сайта и да е нещо подобно като www.frozen-cs.com искам мениуто да си е се в ляво или горе като цъкам на отделните секции :cool: Благодаря много предварително и моля не махаите темата имам много голяма нужда от помощ !

че вземи си направо готов и си го редактирай (може и с дриймуивър, аз използвах композер) - има безплатни сайтове... http://www.freecsstemplates.org/css-templates/ единственото условие е да имаш линк към техния сайт и да се съобразиш с написаното в лиценза

Давайте още предложения хора :sobbing:

колко предложения искаш, тези не ти ли стигат?

повече - срещу заплащане

• Автор

Не ми стигат ^^ искам още ненаситен сам аз сам като гъба попивам идеите :) отворен сам за идеи моля ви :blink:

Не ми стигат ^^ искам още ненаситен сам аз сам като гъба попивам идеите :lol6: отворен сам за идеи моля ви :lol6:

Не ти вярвам изобщо. Май повече те мързи.

Щом от 5 страници тема не успя да попиеш нищо.

че вземи си направо готов и си го редактирай (може и с дриймуивър, аз използвах композер) - има безплатни сайтове...

http://www.freecsstemplates.org/css-templates/ единственото условие е да имаш линк към техния сайт и да се съобразиш с написаното в лиценза

Може ли някой накратко да ми обясни за лиценза че нещо неможах да се оправя на английски :lol6:

Сега, фубаф сайт иска момеца ... Ами отваряш http://w3schools.com/ и подкарваш наред HOME HTML CSS XML JAVASCRIPT ASP PHP SQL и като стигнеш MORE... пак отвори тази тема да ти кажем какво да четеш от там. :lol6: Иначе можем да ти препоръчаме фирми, които да ти направят. Също може да сформираме един екип тук естествено срещу заплащане и да ти измислим сайта.

• Автор

Сега, фубаф сайт иска момеца ... Ами отваряш http://w3schools.com/ и подкарваш наред HOME HTML CSS XML JAVASCRIPT ASP PHP SQL и като стигнеш MORE... пак отвори тази тема да ти кажем какво да четеш от там. :)

Иначе можем да ти препоръчаме фирми, които да ти направят. Също може да сформираме един екип тук естествено срещу заплащане и да ти измислим сайта.

Хмм пич поласкан сам от услугите ви ;) и да кажа :) аз докато науча тия раоти ще удартея и няя иам мерак за сайт иам предвид доло горе хубав сайт не искам да е в топ 10 на яките сайтове колкото да е с що годе хубав дизаин ;)

Сайт не се прави за един ден приятелю. Ако е за това, за което си мисля, още повече ще ти трябва сериозна работа. Тука ще хвръкнат малко парички, ама дриймуейвър например... Иди в една уважаваща себе си книжарница, вземи една книжка 1000+листа Dreamwaver за начинаещи, оакай няколко сайта докато схванеш основните неща, след това сядаш сериозно да правиш желания сайт и оле, след няколко месеца всичко ще е на 6...

• 2 месеца по-късно...

Ами на твоите изисквания отговаря една система PHP fusion С малко повече познания може да си я направиш по твой вкус.

Хмм пич поласкан сам от услугите ви ;) и да кажа :hush: аз докато науча тия раоти ще удартея и няя иам мерак за сайт иам предвид доло горе хубав сайт не искам да е в топ 10 на яките сайтове колкото да е с що годе хубав дизаин ;)

По-скоро бих гледал задника на крава, отколкото сайт направен от човек като тебе :baby: . Направо се чудя как някой отговаря на такива неграмотни и нахални пишлемета... :)

• 3 седмици по-късно...

Пробвай Wordpress в Google, за 3 дена се научих как става даже си направих един сайт. Не се заблуждавай че е блог система може да правиш всичко с WP. И става много лесно в нета е обяснено мн добре. Виж тук http://bgartz.netne.net (това е моят сайт)

Редактирано от BioSynthetic (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

По-скоро бих гледал задника на крава, отколкото сайт направен от човек като тебе :baby: . Направо се чудя как някой отговаря на такива неграмотни и нахални пишлемета... :love:

Приятелю първо не обиждай, второ от къде знаеш че не знае как се прави или нещо такова а ти си много ....да не обиждам :yanim::crying10:
  • 2 години по-късно...

Аз си го направих от http://www.ovo.bg/ ето ги моите не съм ги довършил но стават-http://mp3music-bg.ovo.bg/,http://video-games.ovo.bg/ относно за дизайна има всякакви но модернизацията ти ще си направиш не е трудно пробвай се :))

Браво бе, форумен археолог. Трябваше да извадиш тема на 3 години само за да си рекламираш сайтовете, който в действителност са готови темплейти и не си написал сам и един ред код? Трябва да си горд с нещо наплескано на готово ли?

Браво бе, форумен археолог. Трябваше да извадиш тема на 3 години само за да си рекламираш сайтовете, който в действителност са готови темплейти и не си написал сам и един ред код? Трябва да си горд с нещо наплескано на готово ли?

Аве кви ги дрънкаш просто казвам аз не са хваля изобщо

Искам да види как може да изглежда сяйта от ovo.bg нищо друго :)

Не, ти рекламираш май - за автори път използваш пълен адрес.

Не, ти рекламираш май - за автори път използваш пълен адрес.

Кое точно рекламира?

Кое точно рекламира?

Много ясно, че онази платформа за готови сайтове, можеш да видиш коя по-напред в темата. Рекламата в днешно време е все по-скрита.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И защо да не рекламира, след като някой пита за нещо такова

oVo.bg е безплатнa система за управление на съдържанието с неограничен хостинг, която позволява на потребителите да създават свои собствени уеб сайтове и предоставя изобилие от допълнителни функции: блог, форум, фото албум, книга за гости и още много други инструменти, с които да си направите собствен сайт.

И защо да не рекламира, след като някой пита за нещо такова

Защото рекламите са нежелани и за рекламите се плаща.

Защото рекламите са нежелани и за рекламите се плаща.

Плаща се за реклама на нещо, което е платено , а дали тази реклама е нежелана, мисля, че не ти трябва да определяш..

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата

Редактирано от eleena1999 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.