Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обаждането на *88 вече ще е платено

Featured Replies

Обаждането на *88 вече ще е платено

Консултациите с контакт-центъра на М-тел на номер *88 ще са платени от 27 октомври, съобщиха от компанията. Независимо от продължителността на разговора услугата ще струва 2,4 стотинки с ДДС. За Prima потребителите цената от 15 стотинки за разговор със сътрудник остава непроменена. Три стотинки ще бъде таксата за тях при свързването с автоматичното гласово меню на *88.

За да осигури безплатен достъп до информация, “Мобилтел” предлага няколко решения.

Клиентите на М-Тел могат да проверят текущата си сметка напълно безплатно през приложението М-Тел+, меню M-Tel Info, Моята сметка директно през мобилния си телефон.

Вариант за безплатно получаване на информация е и сайтът на компанията, който съдържа подробно описание на всички продукти и услуги предлагани от телекома в секция Моят М-Тел. След регистрация на мобилния си номер клиентът ще има възможността да получава информация за: текуща сметка и кредитен лимит; оставащи безплатни минути; номерата в група „Семейство и приятели”, както и възможност да ги променяте; детайлни разпечатки на излезли фактури за последните 12 месеца; информация за активни услуги.

В допълнение от тази секция е възможно изпращането на е-мейл с клиентско запитване.

Клиентите, ползващи Prima услуги, могат да посетят секция “Частни клиенти”, меню “Услуги”, Prima, “Проверки”, където също разполагат с безплатен достъп до информация за това как бързо и лесно да проверяват наличността по своята сметка, срока на валидност на своята карта, оставащите безплатни минути и SMS-и.

ekipnews.com

Че те и Глобул го сътвориха това до колкото помня.

Еййй от всякъде гледат да точат пари...

Да не би служителите занимаващи се с консултации, да ги отделят в друга фирма, както е сега положението с доставчиците на електроенергия и инкасаторите?! Таксата да е начин да изкарват за заплати, само за тези служители? Или просто е още един начин да се бърка допълнително в джоба ни без реални оправдания! Когато подписвах договора, не си спомням, обаждането към оператор, да е упоменавано като платена услуга!

Криза е,хората търсят варианти :speak:

Криза е,хората търсят варианти :speak:

от 95-а година лапат, дето бяха само те години наред, ненаситните копелета... ама чичко Костов не пускаше други, щото с руснака се бяха наговорили за трийсетте процента. сега още лапат, ама сте виновни вие, абонатите на мошениците МТел!

стотици, стотици милиарди евро им дадохте, давайте им още

от 95-а година лапат, дето бяха само те години наред, ненаситните копелета... ама чичко Костов не пускаше други, щото с руснака се бяха наговорили за трийсетте процента. сега още лапат, ама сте виновни вие, абонатите на мошениците МТел!

стотици, стотици милиарди евро им дадохте, давайте им още

Нито ме интересува Костов,нито руснака,нито пък ти!Харесват ми услугите и обслужването им,и ги ползвам.

Нито ме интересува Костов,нито руснака,нито пък ти!Харесват ми услугите и обслужването им,и ги ползвам.

давай, давай си паричките, нека, радвам се, пълни им гушките на тия "велики" М-Тел (дето не ми е ясно какво имат повече от другите мобилни оператори)

давай, давай си паричките, нека, радвам се, пълни им гушките на тия "велики" М-Тел (дето не ми е ясно какво имат повече от другите мобилни оператори)

Обажданията към 123 също се заплащат вече..

Одеве реших да си видя оставащите минути за "Семейство и приятели" от сайта на Mtel и...........се оказва,че времето при обаждане към *88

се отчитат все едно към обаждане на някой от номерата от "Семейство и приятели" :rolleyes:

Тва на Глобул или Виваком?? А иначе относно тези нововъведение съм много разочарован. Напоследък от тази криза много се уплашиха и взеха да смучат отвсякъде. Онзи ден си поднових дебитната карта и се оказа, че вече щели да ми одържат по 1лв. месечно за обслужване и пари за теглене от банкомат (щото картата била с чип), което досега го нямаше. Ама на, понеже имам заем и ми е трудно да ги разкарам!

Тва на Глобул или Виваком?? А иначе относно тези нововъведение съм много разочарован. Напоследък от тази криза много се уплашиха и взеха да смучат отвсякъде. Онзи ден си поднових дебитната карта и се оказа, че вече щели да ми одържат по 1лв. месечно за обслужване и пари за теглене от банкомат (щото картата била с чип), което досега го нямаше. Ама на, понеже имам заем и ми е трудно да ги разкарам!

за глобул говорех, а това с дебитната карта си го имаше, но примерно ако картата ти е към Първа инвестиционна от там няма да ти взимат по 1 лев за всяко теглене, но ако теглиш от банкомат примерно на ДСК си взимат 1 левче..

От 01.10.2009 обажданията до номерата 123,125 и 1212 ще бъдат таксувани както следва:

- Обажданията до 123,125 и 1212 от абонати на предплатени карти ще се таксува 0,03 лв(с ДДС) за обаждане.

Ако клиентът избере опцията свързване с оператор,той ще бъде таксуван допълнително с 0,10 лв(с ДДС)

на минута.

- Обажданията до 123 от физически лица и корпоративни клиенти- postpaid абонати,ще бъдат таксувани

0,024 лв(с ДДС) за обаждане.

Мтел не ме учудват. Някога им бях клиент, но не мисля да повтарям грешката. Това би трябвало да е безплатна услуга, пък те...

Само се надявам и Виваком да не вземат да ги последват...

Мтел не ме учудват. Някога им бях клиент, но не мисля да повтарям грешката. Това би трябвало да е безплатна услуга, пък те...

Само се надявам и Виваком да не вземат да ги последват...

Не вярвам да останат назад. Все пак това са си пари.

При положение че аз в годината се обаждам 2-3 пъти на номера които не са на м-тел кой оператор ще ми препоръчаш? Не пишете глупости. И мен по някога ме ядосват много но нямам алтернатива. Но си мисля че положението при всички е едно и също има доволни, има и недоволни напълно в реда на нещата.

Таксуването било еднократно - за едно обаждане на *88, независимо от продължителността му те таксуват 2.4 стотинки (четох го от сайта на Мтел). Е кажете ми - какво ви бъркат 5-6 стотинки (ако звъните 2-3пъти на месеца) на месец повече към сметката?!? Или звъните по 100 пъти месечно, та ви се начисляват 2.40лв. отгоре?!?

Мен на *88 не ми се е налагало да звъня от две години. Всичко си ми е дадено и достъпно като информация от профила ми в сайта на мтел. :questions:

не помня вече *88 за какво точно се използваше, но 123 на Глобул е и за проверка на сметката, оставащи включени минути и т.н. (Както и е и при Виваком). При Мтел май беше 1111. А за проверка на сметката се звъни често, нали? Особено към края на месеца. Това вече е налудничаво да се заплаща!

• Автор

не помня вече *88 за какво точно се използваше, но 123 на Глобул е и за проверка на сметката, оставащи включени минути и т.н. (Както и е и при Виваком). При Мтел май беше 1111. А за проверка на сметката се звъни често, нали? Особено към края на месеца. Това вече е налудничаво да се заплаща!

Та кои са по-големи крадци :baby:

Само да вмъкна, че за последните две седмици ми се наложи два пъти да звъня на *88 (единият днес, платено).

И двата пъти, когато трябваше да се свържа с оператора, след като изслушах менютата, прекъсна и ми се наложи да звъня втори отново. Не става въпрос колко е платено, а че се плаща нещо, което не е използвано! Дори мисля, че има някакви нормативни актове за това.

Само да вмъкна, че за последните две седмици ми се наложи два пъти да звъня на *88 (единият днес, платено).

И двата пъти, когато трябваше да се свържа с оператора, след като изслушах менютата, прекъсна и ми се наложи да звъня втори отново. Не става въпрос колко е платено, а че се плаща нещо, което не е използвано! Дори мисля, че има някакви нормативни актове за това.

Не можеш да уплашиш милиардер с нормативни актове.

• 1 месец по-късно...

Е 2-3 ст. не са проблем.

В глобул пък е 10 ст.,ама там ти отговарят веднага,а не е нужно да ги чакаш,докато в мтел по половин час съм чакал някой да ми отговори.

Какво ревете за тия 3 стотинки -

безплатен обяд няма,мда

:)

Аз пък си следя сметката през интернет и каквото имам, да попитам оператора си в случая МТел го питам директно през E-mail. До сега не е имало случай да не ми отговорят на запитването или да имам неимоверно висока сметка. Глобул са най-големите мошениици на Българския пазар за мобилни комуникации. Да не говорим че Космоте извън България изобщо нямат лиценз за мобилен оператор а само за верига за продажба на моибилни телефони. Смятайте кви пройдохи са тези дето са допуснали Космоте на територията на БГ и що за мошенници са шибаните Елини.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

М-тел си обновиха менюто "М-тел+" и от там може вече може да се проверяват сметка и минути безплатно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.