Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телевизор

Featured Replies

категорично "да" за този ФИЛИПС - личен опит

категорично "да" за този ФИЛИПС - личен опит

Поне са сега и аз съм на това мнение , а панасоника го дигнаха с 100 лв - ще чакам по коледа да ги намалят .

Или увеличат. Те отсега започнаха да вдигат цените, че да ги понамалят преди Коледа.

Или увеличат. Те отсега започнаха да вдигат цените, че да ги понамалят преди Коледа.

Което може да се случи само с твърде старите и залежали модели тази Коледа, криза е и се мяркат слухове че търговците ще ни дерет през цена, а не през оборот!

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Ако нямам цифрова система,а съм на кабелен оператор дали ще има от значение дали е HD Ready или FULL HD?

Дали изобщо ще съществува някаква разлика в картината?

Ако нямам цифрова система,а съм на кабелен оператор дали ще има от значение дали е HD Ready или FULL HD?

Дали изобщо ще съществува някаква разлика в картината?

На теория ако имаш хубав аналогов сигнал от доставчика картината няма да е значително по-лоша от цифровата. Особено ако е на не толкова голям екран. На практика обаче по аналоговата има прекалено много смущения, които убиват картината тотално. Или сигнала ще е слаб, ще има куп пирати, закачили се с карфици по кабели и тн. Обикновено цифровата струва 5 лева над аналоговия пакет и не виждам какво има да ми се мисли.

Дали телевизора е HD Ready или Full HD само по себе си не се отразява на качеството на образа при гледане на SD телевизия. Дори и цифрова.

• Автор

Проблемът идва от това,че вкъщи имаме 3 телевизора и на всеки,ако пуснем цифрова ще ни излезе златно. :)

Проблемът идва от това,че вкъщи имаме 3 телевизора и на всеки,ако пуснем цифрова ще ни излезе златно. :)

Да, но на този, за който питаш ще ти излезне 5 лева. На другите ако искаш не слагай.

Това е най-доброто в момента в ниския клас.

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09051444

още един глас за тоя. 1920х1080 няма смисъл за 32" още повече че на повечето 32" fullhd само матрицата е 1920х1080, а на входа си е HDReady (те и HDready могат да работят със сигнал 1080p)

• Автор

Понеже до 2-3 дни ще купя телевизора направих голяма обиколка и се спрях на два модела.

Този

Този

Понеже много ми харесаха като картина и двата...към кой от тях да се насоча?

Мерси!

Колега и аз съм на твоя хал вече месец. Започнах да сънувам матрици, тунери и какво ли не. Насочил съм се към същите модели, но за Филипса мисля, че е по-добре 32PFL5404H - има си и двата цифрови тунера.

Ще чакаме колегите с опит да си кажат тежката дума.

между самсунг и LG бих избрал самсунга (филипс-ЛГ няма разлика ЛГ ги произвежда - поне матриците...)

Б друг форум четох, че матрицата на 32PFL5404H е на Шарп.

Б друг форум четох, че матрицата на 32PFL5404H е на Шарп.

Да, стар модел на Sharp e.

Какво ще кажете за това ЛГ??????????

http://www.plesio.bg/televizori-c-69980053/lcd-tv-32-32lf2510-p-280629.html

или пък този е по хубав от него????????

http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09055052

Панасомика малко надви6ава лимита оба4е заслужава ли пове4е да дам отколкото лг.а пък нещо по хубаво до 950лв кажете.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :wors:

Редактирано от MUSTI_1 (преглед на промените)

Понеже до 2-3 дни ще купя телевизора направих голяма обиколка и се спрях на два модела.

Този

Този

Понеже много ми харесаха като картина и двата...към кой от тях да се насоча?

Мерси!

От мен още един глас за филипса, но 32PFL5404H. Имам го от два месеца и за мен е много добро съотношение цена/качество. Определено надскочи очакванията ми.

• Автор

А към Филипс-а има един куп букси...може ли да се гледа филм от флашка?

А към Филипс-а има един куп букси...може ли да се гледа филм от флашка?

Може, но без субтитри. И пак зависи какъв точно е филма.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.