Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оплаквания от мобилни, кабелни и други оператори

Featured Replies

Близу wtf е това ? Само някакви реклами по телевизията , безполезен опит за анти реклама на БТК :)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 110
  • Прегледи 35,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз искам да се оплача от некоректна фактура на виваком! Не стига, че сметката ми е набъбнала до небето, а се оказа, че фигурират разговори, които не съм провеждал ...отидох да се разправям и одисеята ми започна ...

• 2 седмици по-късно...
Аз искам да се оплача от некоректна фактура на виваком! Не стига, че сметката ми е набъбнала до небето, а се оказа, че фигурират разговори, които не съм провеждал ...отидох да се разправям и одисеята ми започна ...
В момента ползвам само една телевизия на БТК. Иначе преди имах домашен телефон (на супер евтината тарифа за инвалиди), имах за кратко (не повече от 1 година) и GSM при тях, имах и Интернет. Сметките ми бяха малки, но винаги бяха много неясни. На домашния ми телефон всеки месец фигурираха по два-три разговора, които не бях правил. Бяха жълти стотинки, но това им поведение ме ядоса - затова сега съм ги отбичил както вкъщи, така и в офиса. С нетърпение чакам да ми изтече договора за ТВ-то им и да си мина на Булстатком. Това със сметките им е коронен номер. Одисеята за оплаквания край няма.
 чакам да ми изтече договора за ТВ-то им и да си мина на Булстатком.  

След скандал за пари бТВ реже Булсатком

В 3 часа след полунощ телевизията спира сигнала на седемте си програми към разпространителя

От bTV съветват зрителите си да гледат програмите им чрез ефирен сигнал, на живо в интернет на btv.bg, както и в мрежите на другите кабелни и сателитни оператори.

• 5 седмици по-късно...

Имам оплакване от мобилен интернет на Виваком:

след дълготрайна употреба и проби установявам че при ползване на мобилният интернет на Виваком липсва входящ трафик тогава когато е стартирана програмата от типа VoIP Skype. Няма интернет трафик и никоя друга интернет програма, браузър или приложение не може да се свърже! Аз ползвам и други програми от типа instant messenger и VoIP като при тях няма проблем. В момента в който затворя или терминирам програмата Skype интернет трафика се "отприщва" и всяка интернет програма или приложение работи с интернет безупречно! Интернета е стабилен и непрекъсва. Мисля че това е фактически ограничаване на интернет трафика като ограничават потребителите подобно на някой недемократични страни в които определени домейни и сайтове в интернет и определени протоколи и портове са забранени! Това е недопустимо! Имам спомени че доста съм им писал по е-мейл за липса на интернет

Ох тоя мобилен на Виваком.

То прекъсвания, то загуби на пакети, то какво ли не щеш...

Уж най-голямото 3G покритие в България, ама нъцки.

Ами оплачи се на АПТИУ

КООРДИНАТИ НА АСОЦИАЦИЯТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННИ И ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ

АДРЕС НА АПТИУ: Адрес на приемната: бул. "Ботевградско шосе" N'34, в пощенска станция 1517 Приемни дни: срада, четвъртък и петък от 17.00часа Телефони: 02/ 470 67 50, 0894/39 19 10 E-mail: [email protected]

Би Ти Ви и ТВ7 отнова се излъчват в мрежата на "Булсатком"

Ох тоя мобилен на Виваком.

То прекъсвания, то загуби на пакети, то какво ли не щеш...

Уж най-голямото 3G покритие в България, ама нъцки.

Щом си недоволен от мобилния на виваком, ако си пуснеш на мтел сигурно няма да ти издържат нервите. :D

Щом си недоволен от мобилния на виваком, ако си пуснеш на мтел сигурно няма да ти издържат нервите. :D

A пък последните месеци дори не искам да коментирам интернета на Глобул :). Просто не разчитам на него! Добре, че живея в София и тук има Wi-Fi покритие почти навсякъде, инак да съм изперкал до сега... Дори звънях на оператор да им кажа, че 3G покритието и мрежата им неструват - и оттам получих отговор "Занесете си апарата за ремонт" - хахахах. Не са виновни момичетата, така са инструктирани да говорят ама много й се смях :D

Ооо не мерси. :)

Стига ми този на виваком. :mad:

Последния път като отидох до мтел да си платя сметката, момичето на касата ми предложи мобилен нет на мтел, защото съм бил клиент и съм имал право да ползвам, ама аз леко тактично и отказах под претекст, че ще си помисля.

Явно така са инструктирани...

Не искам да се набутвам втори път на тези оферти...

Достатъчно си патя с вивакомския. :mad:

тук при мене има на мтел и глобул само обикновен GPRS обхват, а на виваком има EDGE обхват. предполагам наистина няма да мога да издържа.. нито UMTS, нито HSPA

миналата година включително през декември се разкарвам от гарата на Плевен до центъра и постоянно сканирам с телефона си за мрежи. Никъде в Плевен няма 3G на виваком, само 2G на виваком а 3G пък се появява на другите оператори, от скоро са го пуснали в Плевен. Но в селото ми където съм аз няма 3G никой :(

• 2 месеца по-късно...

Може ли да звъните? От 20 минути на който и да звънна тън-тън-тън и директно ме изхвърля и това не само на моят телефон. за Виваком става въпрос тия почнаха да прекаляват вече ...

Редактирано от Producenta (преглед на промените)

Ми не знам, ама при мен проблема продължава. Ще ги потрая още малко и ще им бия шута.

И при мен беше така, но вече се оправи.

Язък, че си разглобих телефона, помислих, че се е скапал нещо ...  :P

радвам се, че вече нямам нищо общо с БТК... 2 месеца чаках да ми оправят сателитната телевизия...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Мога да кажа, че за първи път от години насам не съм имал проблем със свързването в новогодишната нощ, включително и в първите 2 часа.

Мога да кажа, че за първи път от години насам не съм имал проблем със свързването в новогодишната нощ, включително и в първите 2 часа.

Поста над твоя е елементарна ПР акция, която не струва и кой  знае колко пари.

Измислени хора в измислени медии пишат за измислени скандали с измислени проблеми.

Колегата невинаги се замисля над това какво поства, не чете информацията в линковете и въпреки десетките забележки и наказания продължава в същия дух.

Просто не му обръщайте внимание на глупостите.

То доста хора май са си изпатили от тях при мен почти постоянно падаше нета два модема стоя от доста време 

• 1 месец по-късно...

Тия докога ще ни крадат.Навсякъде където и да влезнеш все оплаквания от мобилни оператори.Незнам тва държава ли е кво е .Да  направят партия против мобилните оператори тя ще събере най много гласове.

• 1 месец по-късно...

Новите изисквания към телекомите вече са в сила от 15март!

Изходящите повиквания ще се таксуват с първоначално времетраене от 30 секунди, а след това - на всяка секунда!

Считано от 15 март мобилните оператори са задължени също да предоставят договорите на клиентите си с достатъчно едър шрифт, заедно с условията и елементите на тарифния план.

Новите изисквания към мобилните оператори ще ги задължават още да ни известяват при достигането на лимита и да ни уведомяват за промените в договора с правото да го прекратим.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.