Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рая, идеалното съществуване. Вярвате ли?

Featured Replies

преди 37 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Ъсс-ссссс

преди 25 минути, <:IdioibI:> написа:

Съссс-ссс

Райските порти са добре опазени от вас двамата :giggle1:

• Отговори 139
  • Прегледи 16,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако трябва да се каже по-подробно и по-разбираемо - тези които имат, са се трудили - затова имат, и за това на тези които са се трудили здраво - ще им се даде в изобилие. А на тези които са мързелув

• Този ваш измислен Рай, наистина ще е пълен с всякакви грешници - алкохолици, похотливци и камикадзета! За разумните хора следва да има някакво друго място!

• Всеки, който се е решил по принцип да вярва е способен да повярва и в рая. Друг е въпросът, че при всички известни ми сучаи на вяра в съществуването на рай се вярва и че той всъщност е някъде съвсем д

Този ваш измислен Рай, наистина ще е пълен с всякакви грешници - алкохолици, похотливци и камикадзета!

За разумните хора следва да има някакво друго място!

преди 18 часа, Търсещ истини написа:

За разбиране, разбрах те. Обаче съпружеството е връзка, която съществува и като сме заедно, и като сме по сами.

Има нещо нечестиво в Анжелизма и лъжливо в уж- спазването на Седмата заповед.

Да  , и това го има . 

Нечестиво според кого ? И лъжливо - защо , обоснови твърдението си .

преди 22 часа, <:IdioibI:> написа:

Нормално е да си пристрастена към неговите слова, но, те не са истина! 

Ошо - Дайте ми милионите си за да ви подсигуря малка стаичка с обща баня и тоалетни , ще ви плащам тока и водата докато не умрете и ще сте част от оргии ... - това е Ошо .

преди 2 часа, <:IdioibI:> написа:

Божията промисъл няма нищо общо с "твоята идея" за "всеопрощаващ".  Бог е справедлив. Няма как, ако ти в този свят си извършвал злини да ти прости и отреди вечен живот в отвъдното! 

Тази концепция е покварена и грешна (корумпирана) , защото позволява в този свят човек да извършва злини, като разчита, че Бог не ще го накаже в отвъдното и ще му се даде нов живот. 

По твоята логика, то Бог дава на човеците и хората различни неща, а това не е така, защото единствено което Бог дава (вдъхва) на човек това е Светия дух, като в хората въпросният може да "потъмнее" (да се "откъсне" от човеците) и да се приобщи към хората. 

Затова е важно за човек първите три или четири години след раждането му в този свят през които се формира душата му. След което "заработва" съзнанието му. Съзнателният живот е друга тема и няма нищо общо с духовния му живот. В много случаи човек е невежа по отношение на духовното, но това не означава, че не живее праведно.

Отделно, духовността давана от Ошо е лъжовна! Тя не води човек към Рая в отвъдното.

Що? Може да не е праведно, но е правилно, ако моментите ти са добри. :) Друг е въпроса какво правиш, ако момента не е добър. ;) 

Примерно даването на обещание в един момент се превръща в минало и в настоящето работиш за да го докажеш в бъдеще - само настояще не става.

преди 1 час, Църо Арматурата написа:

Райските порти са добре опазени от вас двамата :giggle1:

Поне не разправяй лъжи .

преди 19 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Поне не разправяй лъжи .

Отваряш на всеки за каса бира и 20 см токче нали Лъже-Яхова :giggle1:

преди 52 минути, _Aumi_ написа:

Този ваш измислен Рай, наистина ще е пълен с всякакви грешници - алкохолици, похотливци и камикадзета!

Що пък , забрави играчите ,които се борят за челни позиции в класациите .

Вече трябва казах , и ще го повторя - примерно с бившите сме се обичали ,но сега не - в Рая ако имаш достатъчно проекции ще си с най хубавите им проекции насаме във пика на любовта . 

Ти примерно искаш по надалеч от мен , аз пък си само един анонимен профил за мен - така че , няма да имаме никакви контакти в отвъдното .

преди 2 минути, Църо Арматурата написа:

Отваряш на всеки за каса бира и 20 см токче нали Лъже-Яхова :giggle1:

Сега пък и Яхова 😂

преди 3 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Сега пък и Яхова 😂

"Лъже-Яхова"-не преиначавай еретико! 

преди 1 минута, Църо Арматурата написа:

"Лъже-Яхова"-не преиначавай еретико! 

Ти си този , който разправя лъжи , защото ми приписваш думи , които никога не съм казвал .

току-що, Anzhel Dimitrov написа:

Ти си този , който разправя лъжи , защото ми приписваш думи , които никога не съм казвал .

Препиши ги и ти :giggle1:

Абе вие наистина ли се взимате толкова насериозно със тия шепоти от отвъдното :eek:

Успокой се бе,знайш колко ми дреми какви ги къдрите тука....айде довиждане Анджелиньо 

преди 41 минути, Anzhel Dimitrov написа:

най хубавите им проекции

Живей си в проекциите и бълнуванията, но не заблуждавай другите!

преди 1 час, _Aumi_ написа:

:) 

За разумните трябва да се обърнеш към @_ramus_ и да го питаш. :) 

:beer:

преди 6 минути, <:IdioibI:> написа:

За разумните трябва да се обърнеш към @_ramus_ 

Със сигурност няма да желае да бъде в един Рай с теб и Анжел! :giggle1:

Той ще си проектира отделен Рай, само за него си!

преди 15 минути, _Aumi_ написа:

Виж сега, за него е сложно да си съгради в този свят рай и до там му е стигнало развитието на познавателната му способност. :) 

%D0%90%D0%B1%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0% = Не знам, може би ти като по-разумна от мен и Анджел требе да му изградиш рай, че завалията е некадърник... :) 

Колко ли голям е рая? Понеже съм любопитен и ще ми е интересно да посетя някоя и друга галактика, дали ще е възможно? А ако е само на Земята, има ли някакви природни и културни забележителности, които да могат да бъдат посетени, и кой е построил вторите? Рая има ли история със съответните събития, има ли общности, свободни междучовешки отношения или само дирижирани според моите желания?

преди 3 часа, Theros написа:

Колко ли голям е рая?

Понеже съм любопитен и ще ми е интересно да посетя някоя и друга галактика, дали ще е възможно?

А ако е само на Земята, има ли някакви природни и културни забележителности, които да могат да бъдат посетени, и кой е построил вторите?

Рая има ли история със съответните събития, има ли общности, свободни междучовешки отношения или само дирижирани според моите желания?

Много голям , по скоро много голями райове - трудно е да си го представиш ако не си го виждал , Но едно мога да кажа че се заслужава срещу ,, Доброта " . 

Да , ще е възможно - срещу доброта в земният живот ще си турист - цяла вечност .

Не е само на земята , всички фантастични светове ( и реални де ) може да съществуват и да си ги посещаваш .

Да , има общности . В общи линии Райят е устроен по Земен модел , Но с много по - големи възможности за общуване и обмяна на културни ценности . Примерно както сме се организирали на различни общности в различни етапи от живота ни през годините - срещу доброта в земният живот - тези общности ще се възродят по много красив начин ( примерно аз съм играл игри и сме били обединени в общности , тези общности ще се възродят . Или както се събирахме да излизаме да си пиеме с приятели и да си обикаляме , и тези общности ще се възродят . Примерно както бях барман и сервитьор и се създаваха приятелски отношения с и между клиентите - и тези общности ще се възродят . Както съм такси и отношенията в общността , с клиентите и колегите - и тези общности ще се възродят .  И общностите , от училище , курсове , колеги и т.н.т . .....) изобщо всички общности в които сме били ще се възродят - срещу ,, доброта в земният живот " ..

преди 6 часа, _Aumi_ написа:

Той ще си проектира отделен Рай, само за него си!

Ти ,откъде знаеш , може  @_ramus_ да иска да е в един Рай с нас с @<:IdioibI:>и да се напиваме до безобразие и после да се прибираме пеейки песни ,   като правим серенати за ранобудните работници 😅

преди 7 часа, Църо Арматурата написа:

,знайш колко ми дреми какви ги къдрите тука....айде довиждане Анджелиньо 

Приятен ден , ама не съм фризьор 😏

• 2 седмици по-късно...

Междузвездни Войни е игра за развлечение , а и моят рай е от светът на ,, Междузвездни Войни " - там не се усеща болка,  а само удоволствие , нещо подобно на ,, спортна надпревара ". Само че там е отборна игра и има и индивидуални класации . Шофирането е - летене , дизайните са разнообразни и грандиозни , местата за туризъм са много , чувството от взаимната любов е невероятно , и нямаш притеснения за каквито и да били от земните проблеми и терзания . Уважението и единството са на такива нива ,че са непознати за хора ,които не са били в Отвъдното , нямаш здравословни проблеми и няма и да имаш ---- И всичко това срещу проявени благодарности , доброта и избягване на греха  ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.