Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за нова видео карта и процесор

Featured Replies

Това е абсолютно вярно, при обратната конфигурация /т.е. Ати и Интел/ това не е задължително.

И тогава е вярно гледал съм тестове как PHENOM II ATI HD4870X2 се представя по-добре,много по-добре от INTEL I7 ATI HD4870X2

И тогава е вярно гледал съм тестове как PHENOM II ATI HD4870X2 се представя по-добре,много по-добре от INTEL I7 ATI HD4870X2

Ама ти изненадваш ли се? АТИ и АМД са една компания и се получава процесор, дъно и видеокарта на една компания да работят по-добре отколкото на 3 различни... Естествено че ще отделят накой друг транзистор да си синхронизират нещата...

• Автор

Напълно съм съгласен с Remix1912. В началото и аз се подлъгах така, но после като погледнах цена/производителност. И за твоето решение 4870 ще бъде много добре, но ако пак си решил да е Nvidia искам само един въпрос да ти задам. Като си купува това дъно посъветва ли се с някои по-грамотен и каза ли му че си голям фен на Nvidia? Защото мисля, че ако си сега щеше да си със савсем друго дъно.

Това дъно го взех без пари. Кво като е за амд няма да го връщам :)

Зна4и гледам тук има много хора дето разбират от компове и ткн..

Зна4и компа ми е 2 gb ram процесора ми е intel coreduo 2.14 двуядрен искам да си купя видео карта ,,Nvidia Geforce 9400 GT 1 GB DDR2" и се 4удя дали 6те мога да подкарам assassin creed ...

много се извинявам за дето пи6а с 4исла но не ми дава да пи6а на кирилица...

Зна4и компа ми е 2 gb ram процесора ми е intel coreduo 2.14 двуядрен искам да си купя видео карта ,,Nvidia Geforce 9400 GT 1 GB DDR2" и се 4удя дали 6те мога да подкарам assassin creed ...

На слайдшоу...с тази карта!

Проблема на GeForce е в баталните мелета. От 6600 до 9800 вкл. този проблем съществува и колкото е по-голямо мелето, толкова по-нисък е фреймрейта. По добре се ориентирай към някое Ати. Например 3850 или 3870.

• Автор

асасина 1 част или 2 ра аз сега съм с 8600гт и 1 я играех на max настройки и 1280 x 1024 пиксела

http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536594 Ако парите не са ти проблем и искаш 9 та серия съседа ми е с тази карта и няма нещо което да не еподкарал на макс освен crysis

9400 я смени с 9600 и ще подкараш асейсъна. Аз се съсипвах на него със 7900GT, която е каде каде по-слаба от 9600...

Конкретно предложение: http://sky.bg/Details.aspx?ID=13561

Еми на 11 сам и нямам разбираемост от тези не6та пак и исках да не е много скапа..

Пс:za edinicata govorq :)

Проблем са ми парите искам да е горедолу добра и евтина :S

Ако имате вариант под 100 лв. казете

Редактирано от crzzy (преглед на промените)

И аз... откак ми изгоря видеото не следя игрите ма хич и сега чувам, че има 2-ра част rofl...

Ако много се чудиш какво да избереш влез в Tom'Hardware виж тестовете им. Там хората тестват всичко и са мого полезни на потребители като нас, които са по-назад с хардуера. Просто избираш марките и виждаш как са се справили с различните тестове.Тук всеки ще ти даде различен и много "компетентен" отговор.

Редактирано от ivaylo71 (преглед на промените)

• Автор

9400 я смени с 9600 и ще подкараш асейсъна. Аз се съсипвах на него със 7900GT, която е каде каде по-слаба от 9600...

Конкретно предложение: http://sky.bg/Details.aspx?ID=13561

Поръчах си частите, обаче тая нвидиа galaxy там я нямат имат само xfx, gainwаrd i asus която е доста по-скъпа. Къде мога да намеря точно на тази фирма картата. Как не знаеш за 2 ката :) аз колко време я чакам чакам

Редактирано от Nvidia21 (преглед на промените)

На март излиза за pc :)

1 фр си купи nvidia geforce 9500 gt 1 gb

Неговата ram e 1 gb а процесора му е 3 едноядрен.. Prototype му варви без лаг а тя има изисквания горе долу като на ассассина ...

Редактирано от crzzy (преглед на промените)

В никой случай не си вземайте видеокарти с 128 битов интерфейс за паметта! При наличие на 256 (и повече) битови, които не са чак толкова по-скъпи, е направо неразумно, разликата в производителността е убийствена. Разбира се, останалите параметри - тип памет, честоти, брой шейдъри и т.н., както и парите също са от значение. Но ако държите на бързодействието - никакви 128, 64 битови видеокарти! Особено ако сте геймъри.

асасина 1 част или 2 ра аз сега съм с 8600гт и 1 я играех на max настройки и 1280 x 1024 пиксела

http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536594 Ако парите не са ти проблем и искаш 9 та серия съседа ми е с тази карта и няма нещо което да не еподкарал на макс освен crysis

Разликата между 8-ма и 9-та серия е никаква - справка http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=544&card2=589

Нали не си сериозен, в твърдението, че 8600=9600? Щото тогава нещо ми куца на мен, как така 8600 е по-слаба от 3650 радеон, а 9600 е по-мощна от 3850 радеон? Виж, 8800 и 9800 са едно и също нещо, никой не спори... Ама тука говорим за 9600, не за 9800...

SEG_Striker, задачка за домашно... Сравни ми 4770 и GTS250 и ми кажи, къде точно издиша 128 битовата шина на 4770? Щом е достатъчно бърза ако ще и 1-битова шина да има... Ако ще да е на 100МХз процесор и 250МХз памет, като е по-бърза от гигахерцовите видеокарти я взимам без значение показателите...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

На мен не ми е толкова нужно assassina да ми върви със mas fps 20 fps e достатъчно :)

9600 е по-мощна от 3850 радеон?

Тук не съм съгласен, но във форума има тази тема. Тествал съм ги на Devil May Cray 4 Benchmark и 3850, определено беше по-добра, а като сложим и цената, просто 9600 е аут.

Сравни ми 4770 и GTS250 и ми кажи, къде точно издиша 128 битовата шина на 4770?

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=612&card2=606 Отговора се вижда с невъоръжено око, но това поколение е друга песен.

Оле, точно за това ти говоря, човек... Не гледай характеристиките. Погледни резултатите, че са една до друга на всички тестове. Тва, че 4770 е 128битова, а ГТС250 е 256 битова не дава ма никакво значение... Двете са си една до друга навсякаде. На характеристики може да е всякаква, ма щом показва добри резултати няма да я отхвърля...

А за 3850 - знаеш, че съм болен фен на АТИ/АМД, ама като си е зле си е зле... Тва, че на една игра при един тест е работила добре не я прави по-добра. И между другото 3850 и в момента не е никак евтина...

Асейсъна с 9600 ще лети, няма да върви... 20фпс ще видиш в най-големите мелета. Аз 20фпс не видях със 7900, та с 9600 ли...

ПП: за стар уорс... С невероятното изискване за 7300 видеокарта ще ти лети повече и от асейсъна. А по-горе имах предвид че ще си ти върви асейсъна напълно гладко и няма да падаш до 20 фрейма. Ще си караш спокойно с поне (ПОНЕ) 30...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Aко някой ще си копува 9600ГТ наи-добре да е АСУС охлаждането е перфекно.Заслужава си да се даде некои лев отгоре.

Вижте прикачения фаил така я ползвам 24/7,а иначе с Риватърнър мога да я надуя много яко.

П.П. Забравих да кажа,че клока си е с оргиналното охлаждане на АСУС,а мах темперетура ми дига 58градуса.

post-245972-1259326396,12_thumb.jpg

Редактирано от becool (преглед на промените)

Колко пари даде за тая видео карта??? че ми изглежда добра

Зех я преди една година за към 200лв.

Доволен съм от покупката,но не препоръчвам на никои да си я копува сега освен ако не е за много бюджетна конфигурация.

Сега има много по добри карти като цена/производителновт.

Иначе си цъкъм сички игри на приемливи детаили.Крисис на 1600х1280 играя сичко на медиум.

Редактирано от becool (преглед на промените)

На мен ми взеха видео картата и на assassin creed взимам по 30-35 fps.......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.