Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ходите ли на козметик?

Featured Replies

Нещо май няма други мнения.

Козметиците в Пловдив В Дом за красота на главната улица са 90 % некадърници и обирджии.Има една медицинска сестра която взема пари без да почиства лицето с парна баня/не отстранява черните точки, ако ги има, само ти замазва отгоре два три вида евтини маски и краставичен крем или прополис.Позволява си да участва в правенето на пластични операции,без да има документ за това.Не познавам лично въпросната медсестра, но от години се носят легенди за нея.Добрите специалисти от Пловдив работят в други козметични салони в града или в София и чужбина.Не ходете при най-възрастната сестра от Дом за красота, Пловдив. :)
  • Автор

Направо не излизам от козметика. Излизам де, ама само, за да отскоча до солариума. Абе цял ден съм козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор, козметик, фитнес, солариум, спа, фризьор...

Мускули, маса, мускули, маса, силикон, силикон, силикон...

Да ви акам на темите.

Имам чувството, че повечето мъже дават мнение по въпроса тук. Защо ли? Приятелю, има много по-банални и тъпи теми. А няма нищо лошо ако наистина ходиш на фитнес или козметик или може би ще кажеш, че нямаш нужда. В собствените си очи всеки е перфектен сам за себе си.

...или може би ще кажеш, че нямаш нужда. В собствените си очи всеки е перфектен сам за себе си.

Е, чакай сега де, ти какво искаш да кажеш, че трябва да се наврем всички в козметичните салони ли ? То е ясно, че идеални хора няма и че всеки си има кусури, ама може пък да си се харесваме и с кусурите, кво ?!

Козметиците в Пловдив В Дом за красота на главната улица са 90 % некадърници и обирджии.Има една медицинска сестра която взема пари без да почиства лицето с парна баня/не отстранява черните точки, ако ги има, само ти замазва отгоре два три вида евтини маски и краставичен крем или прополис.Позволява си да участва в правенето на пластични операции,без да има документ за това.Не познавам лично въпросната медсестра, но от години се носят легенди за нея.Добрите специалисти от Пловдив работят в други козметични салони в града или в София и чужбина.Не ходете при най-възрастната сестра от Дом за красота, Пловдив. :angry:

Да ти кажа ли как се нарича това или сама ще се сетиш?

Мускули, маса, мускули, маса, силикон, силикон, силикон...

Да ви акам на темите.

значи си пропуснал темата за домакинките :P

• Автор

Аз не съм задала темата за да се леят простотии. Ако някой иска - да пише, ако не - да си намери по-интересно занимание, а не да пръска злоба и простотия. Мисля, че е много важно какво е мнението на хората за този вид услуги, щом като така или иначе навлязоха на пазара. Ако някой от вас има негативен или пък положителен опит на такова място (в салон за красота) мисля, че не е лошо да го сподели. Може така да помогне на други хора да не се лъжат и те. Или пък да похвали някой професионалист, защо не? Може би има и такива. Разбира се не е задължително да се ходи на козметик нито често нито пък всеки. shefkata, може би ти си се харесваш, но знаеш ли колко хора не се харесват. Аз съм от жените, които след раждането ми останаха стрии и ако знам място, където безоперативно да ми помогнат да ги залича бих отишла. Но съм чула, че много трудно е това. Благодаря на всички ви за мненията.

Аз не ходя на козметик, защото нямам излишни за това парички. Всичко, което искам да се прави по тялото ми, си го правя сама :cool: Единствено бих отишла за фотоепилация, което и мисля догодина (живот и здраве) да направя :cool:

• Автор

Е да, то май най-големия проблем тук ще се окаже липсата на средства. Иначе човек ще опитва, опитва и ще намери добър козметик било за епилация и др.

Е да, то май най-големия проблем тук ще се окаже липсата на средства. Иначе човек ще опитва, опитва и ще намери добър козметик било за епилация и др.

Моя приятелка ходи в един такъв скъпарски на Витошка и беше решила да си прави лазерна епилация (ако не се лъжа, че беше преди 2 години).Прави разни процедури, плаща като поп накрая да се окаже, че козметичката объркала схемата на лечение и все едно нищо.Не и върнаха парите разбира се, извиниха и се :)

Та скъпото не означава, качествено.

Има и още един основен закон: Вук ли си си, с квото и да те мажат, вук си оставаш.

*вук-вълк

май по-скоро се интересува от това колко пари бихме похарчили

ето го моя ценоразпис:

фризьор /боядисване+подстригване/ един път в месеца - 30лв

маникюр всяка събота - 10лв

педикюр един път в месеца - 15лв.

парна баня два пъти в месеца - 7лв

епилация + вежди един път в месеца - 10лв общо

масаж лице и гръб всяка събота - 30лв

102 лв ?

Не излизаш много скъпо за поддръжка .... Публикувано изображение

Лично аз на козметик не ходя.

Един член от семейството ми засега е достатъчен който да ходи.

102 лв ?

и като сторнираш стойността на скъпите цигари дето не ги пуша - направо съм без пари ;)

• Автор

и като сторнираш стойността на скъпите цигари дето не ги пуша - направо съм без пари :rolleyes:

Ами да. Наистина ли някои хора предпочитат да се тровят с цигари от колкото да се погрижат за външността си? Но за тях никой не казва, че се тровят или говори се, но никой не го интересува и продължават, като се оправдават, с това че организма им е свикнал и се нуждае. Който има желание да направи нещо търси начини да го направи, а който няма желание намира причини за да не го направи. Това не съм го измислила аз, напълно се придържам.

102 лв ?

Аз както го изчислявам са 229 лв. на месец. Но ако човек може да си го позволи и от това се чувства добре, защо не?

Редактирано от terri (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Аз както го изчислявам са 229 лв. на месец. Но ако човек може да си го позволи и от това се чувства добре, защо не?

това е защото не броиш безплатните масажи Публикувано изображение

не ходя на козметик, но ако имах много пари щях да бъда много суетно създание

Разбира се, че ходя: кола маска навсякъде, вежди, боядисване, маникюр, педикюр -- нормални неща, а не някакви безумно скъпи процедури за разкрасяване. Именно затова са салоните -- аз ходя само в един, от 10 години насам. Маникюр и педикюр бих могла да си правя, но няма да е същото. Никога обаче няма да си купя боя от пазара за 3 лева, и да си съсипя косата, на която изключително много държа.

• 2 години по-късно...
Лично аз си се глезя редовно, в седмицата поне 1 ден съм на козметик. За някои може това да са пари на вятъра, но за мен е важно да изглеждам добре., не само пред обществото, но и за самочувствие.
  • 11 месеца по-късно...
  • 1 година по-късно...

И за да не отварям нова тема - бих искала да ми кажете къде в София има читав козметик за оформяне на вежди?

:)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

И за да не отварям нова тема - бих искала да ми кажете къде в София има читав козметик за оформяне на вежди?

:)

арабина Абас, на ул.Коста Лулчев срещу мола Скай сити

фризьорски салон Абас пише на табелката

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.