Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой може ли да каже за какво Съществуваме ?

Featured Replies

Като млад тинейджър, който незнае пред какво ще бъде изправен в тоя свят ви задавам въпроса - Защо Съществуваме , за какво сме на тоя свят и струва ли си , като пак ще умрем.

• Отговори 136
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като млад тинейджър, който незнае пред какво ще бъде изправен в тоя свят ви задавам въпроса - Защо Съществуваме , за какво сме на тоя свят и струва ли си , като пак ще умрем.

Първо не е сигрно колко ще живееш може утре да те блъсне автомобил но по важното е да правиш нещо и се радващ на всеки миг който живота ти предоставя,може винаги да мислиш че бъдещето ти ще е по добро от настоящето и да се стремиш към това но това не винаги е така винаги може да стане много по зле.

Освен това с напредването на медицината много хора вярват че продължителността на живота ще се увеличи доса към средата на века ако доживееш дотогава.Като се преборим с повечето болести и забавим или дори спрем процеса на стареене в клетките може да живееш много повече от колкото сега предполагаш.

Що не си намериш хоби...сериозно...

Що не си намериш хоби...сериозно...

Е па то момчето си има - да спами по форуми.

Публикувано изображение

отговора на въпроса е 42 :huh: ако не ми вярваш прочети "Пътеводител на Галактическия Стопаджия"

Кухнята->ножа->вените->край на проблемите

Към младия тийнейджър: Намери филма The Secret има го във www.kolibka.com Отдели му 1 час и 30 минути да го изгледаш и може да ти хареса, а отговора сам си намери... Поздрави, А3

Да задаваме глупави въпроси и даваме също такива отговори! Има и не толко прозаични причини. Като например да обърнеш три-четири чаши червено вино и да се заровите в китениците с онуй с големите...абе каквото там има.А утре неотворил още гурелясали очи може,пък да си измислил перпетуум мобиле... ;)

Какво сте ми дали минус на мнението, тва си е истината xD

:(:rolleyes:

Така си е, но не го казвай във форума, че не знаеш човека дали няма да го изпълни наистина !!! А защо сме на тоя свят ... еми съдба.

Аз съществувам, за да тровя живота на мъжа си, напълно и безвъзмездно съм се посветила на тази ми мисия. А ти защо съществуваш? Попитай себе си...

Аз не съм отчаян от живота... просто в 1 миг реших да попитам , за да разбере всеки за какво живее. Например аз за нищо не живея , нито за да спамя по форуми нито за някаква собствена страст. За информация на v.2.0 съм отличен ученик печелил съм десетки конкурси,интервюта и бях на крачка за пътя до Страстбург ... но уви останах си само 10 дни във Гранд Хотел Варна (Варна) и това е.... не отварям тема за да имам още 1. Всяка 1 тема ,която съм отворил си има причина , благодаря на всички ваши мнения...

Аз съществувам, за да тровя живота на мъжа си, напълно и безвъзмездно съм се посветила на тази ми мисия. А ти защо съществуваш? Попитай себе си...

Брилятно!!! Добре,че не съм на мястото на мъжа ти.

Той чете ли тези бисери? Шега, не го приемай лично ;)

Редактирано от dagpo (преглед на промените)

Живея за да служа. В частност да чета идиотизми по форумите. Покрай живеенето с удоволствие се отдавам на размножителни и хранителни процеси. Напъват ми разни мисли от пръстите, но няма да ги пусна да излязат засега.

Смисълът на живота е нещо което, всеки трябва да намери сам за себе си. Той не може да бъде описан от никого и за всички.Всичко е индивидуално. За мен смисълът на живота, е да живея така, че накрая на живота си да не съжалявам за нещо. "Когато се раждаш ти плачеш, а светът се смее.Направи така, че като умираш ти да се смееш, а светът да плаче за теб"

Въпросът си е много хубав. Който каже, че сам не си го е задавал, ще да лъже. Който много поднася питащия, не е изключено сам да иска доста повече от него да знае отговора. Макар че въпросът е толкова въпросен, че е много над възможностите ни за степенуване и измерване.

Че е въпрос, който много вълнува всички хора, си личи дори и от това, че тук има цяла подобна тема- За смисъла на живота ", и в нея на 21 "страници" хората са дали мненията си . Като начало- може да се изчетат. Като продължение ... Търсенето на собствен отговор е много по- важно от четенето. Обаче пък човек може да си спести с четене доста цицини ...

Абе, не може нищо да си спести. Но не пречи да се чете. поне ще знаеш с какво не си съгласен.

Редактирано от Багира (преглед на промените)

Аз не съм отчаян от живота... просто в 1 миг реших да попитам , за да разбере всеки за какво живее. Например аз за нищо не живея , нито за да спамя по форуми нито за някаква собствена страст. За информация на v.2.0 съм отличен ученик печелил съм десетки конкурси,интервюта и бях на крачка за пътя до Страстбург ... но уви останах си само 10 дни във Гранд Хотел Варна (Варна) и това е.... не отварям тема за да имам още 1. Всяка 1 тема ,която съм отворил си има причина , благодаря на всички ваши мнения...

Да преоткриеш себе си можеби.Дори и най-великите умове все още не са дали отговор на въпроса. Защо сме тук и какво правим, и за какво съществуваме и каква е нашата цел. :)

Отново субективно. Лично за мен осъвършенстване и развитие. И интелектуално, и духовно. Лично моят смисъл да живея е да гоня максимума във всичко, което мога да постигна, което не включва материални придобивки. Да оставя нещо след себе си, с което да провокирам и да вълнувам. Да помагам и да правя хората около мен щастливи. Това е моят смисъл. А смисълът на живота изобщо е може би именно в това да намериш своя смисъл и да живееш заради него и въпреки всичко, което го разколебава.

Ами в "Матрицата" дават един от възможните отговори - може света да е илюзия, а ние просто даваме енергия със съществуването си на някакви зли извънземни ;-)

Живота е болест с летален завършек. Това , което успеем да свършим , докато "боледуваме", е смисъла на нашето съществуване. Да посадиш дърво , да отгледаш дете . Както казва един мой френд(ченге е , простено му е :cool:)всичко друго , изядено или изпито , заминава през канализацията .

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Някой да унижтожават, други да творят, трети да бъдат жертви. Никой не е длъжен да отглежда деца ако си създаден да унижтожаваш няма да изпътваш "човешките" емоций и чуства дори пре спокойно ще избиваш ако ще това да са бебета който няма да живеят и ден..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.