Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой може ли да каже за какво Съществуваме ?

Featured Replies

нашето съществуване е може би един вид шанс да направим грешките, които са ни необходими, за да се докоснем до съвършенството. Може би, когато се научим да гледаме на нещата по-приемливо и по-осъзнато, сами ще знаем защо сме създадени, затова сега само можем да гадаем. Важното е да разбираме и приемаме нещата, които ни се случват и ни заобикалят.

• Отговори 136
  • Прегледи 22,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Скепсис, нали не се опитваш да кажеш, че реалността не е виртуал (: "Някой може ли да каже за какво Съществуваме ?"- Една добра причина може да бъде да опитаме сами нещата, без да следваме някакви авторитети.

• 4 седмици по-късно...

Живей за момента, а после за следващия и така... Не си струва да си поставяш някакви големи цели и цял живот да се блъскаш за да ги постигнеш и така да забравиш най-важното, да пробваш всичко, което ти изглежда интересно в живота... иначе няма смисъл... не се знае, колко живота имаш на разположение, затова по-добре не си пропилявай този ;]

• 3 седмици по-късно...

Съществуваме, за да отгледаме и възпитаме децата си.Това е един цикъл откакто сме се появили.

Съществуваме, защото сме еманация на странното чувство за хумор на някакъв междувселенски шегобиец- аз специално съм "дошла" да кажа на няколко „от наште", че това не е последния виц- ще има и още.

Ще има я - и още как

:)

Съществуваме, за да направим нещо свестно, но като гледам малко хора са останали на тази планета.

Редактирано от frozener (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Живеем за да се учим от собствените си грешки и живеем докато научим смисъла на живота.Човек се учи докато е жив.Най-простият пример.На всяко малко дете близките му не спират да му обясняват думата пари-за нагрято нещо става въпрос.Печка ли ще е.ютия ли котлон ли няма значение.Но любопитството във всяко малко дете надделява и в един момент се опарва.Никой не може да ти даде съвет как да живееш собвствения си живот,кога да излизаш,каква музика да слушаш,кога да създадеш семейство,да станеш родител и т.н. и т.н.6милиарда хора,6 милиарда комбинации.Успех в живота.

В момента съществувам да отговори Модератор от YouTube! Да ми изчисти напълно профила от приятели и абонати! Заради нежелан потребител... -------------------------------------- Иначе...да се събуждате сутрин докато Ви е възможно!

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

За да се обичаме , но аз не мога да се справя Дано съм единствена

А защо сме толкова сигурни, че съществуваме?

Въпросът е не защо, а кой или какво съществува... Вълните във водата, движението на водата, самата вода?

Има ли еднозначен отговор – това положение на нещата винаги ме е хвърляло в оркестъра, само като се сетя. Ако не е фантазията да ни улисва постоянно като фокусник... Или може би точно фантазията е причина за въпросите? Ако някой продължава така няма ли накрая като Кратил да мълчи и да се противопоставя само с мърдане на пръст на възможността дори веднъж да се влезе в реката?

Това което съществува е не-съществуващото

Проявяващо се единствено чрез съществуването на великата илюзия

Между тях е Кама – Ерос

„Така че, Кратиле, може би е така, а може би и не е. Затова трябва мъжествено и добре да изследваш и нищо да не приемаш лесно – ти си още млад и в разцвета на възрастта си – и ако откриеш нещо при изследването си, съобщи го и на мен.”

P.S. Преди малко по невнимание стъпих в кръвта на случайно убит човек пред магазина, към който отивах както всеки ден. Можеше да е всеки, можеше да съм аз, както си вървял по тротоара дълго желязо изхвърчало от преминаващ камион и го отнесло заедно с някаква кола. Видях колата забита в сергията за зеленчуци и тогава осъзнах, че газя в локви кръв и стъкла. Спомних си за Анушка с олиото. Спомних си за двете момчета, състуденти на сина ми, които загинаха наскоро на сто метра от университета. Представих си непоносимо, ненормално многото нещастни случаи, преднамерени убийства и природни бедствия, омразата, страха и проклятията, задръстващи пространството. Нещастните случаи са взрив на унищожителна енергия, избълвана от всички ни, колкото и да ни се иска все някой друг да е виновен. Те са като снежна топка. Скоро няма да има сред нас нито един, който да не е газил нечия или собствената си кръв.

Зная какво трябва да правя – да се помиря със света. Да унищожа враждата, която е в мен. Може би не е много, но е единственият път и понеже е дълъг, нека започне веднага.

По този път на душата трябва да и се бае всеки ден, казва Сократ

Нека приготвим пътека за кротките, които ще наследят земята. Те няма откъде другаде да минат.

По този въпрос патосът не е излишен. Мир вам.

обувките ми още са пред вратата...

Редактирано от witness (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

За да се обичаме , но аз не мога да се справя

Дано съм единствена

Ем щом не можеш да обичаш както би ти се искало, тогава можеш да пробваш други видове Любов. Не е чак толкова сложно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.