Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 7

Featured Replies

Twister отброява и класифицира 3 720 разнообразни вируси и май вече засега е едноличен лидер. Настройките са ултрапараноични - подобни никой друг продукт все още не притежава. Чакаме Касперски, Авира, Нод 32, Аваст, Панда и другите.Защо ли Symantec дава такъв нисък резултат!? Поздрави

Засега Комодо печели:

1296128f.jpg

Авира също кове доста, но по-молко от Туистер-а...

1296132W.jpg

Др.Уеб явно е доста по-зле...което не ме и учудва!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каспа вече НЕ присъства на компютъра ми! Не знам какво стана, но компа за 3 часа с Касапа- умря. След рестарт и зареждане на десктопа, при опит на напряв каквото и да било- тотално заби! А докато рабо

• https://www.virustotal.com/analisis/6557f23c63efa393bc983a00818d3725687afd6086f057e7dcce37a4810addb3-1267108243 https://www.virustotal.com/analisis/739eb9a701761cc572d77d2ad9d6a034b6e7a2aa70e9da103f9a

• И къде по-точно!?Това ли тук http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=1401&sid=f4eb6c0e294172d133689ca2304875b1 Там намирам още особено умни заглавия като "Kaspersky Internet Security 2010

Публикувани изображения

NIS 2010 клафицира 201 заразени файла, но съм 99% сигурен, че ако всеки един се активира, SONAR ще ги залови.

Този архив сме го изследвали във форума на есет.бг в подфорума Сравни с другите в темата Kaspersky Internet security 2009 vs ESET Smart Security 4

Този архив сме го изследвали във форума на есет.бг в подфорума Сравни с другите в темата Kaspersky Internet security 2009 vs ESET Smart Security 4

Би ли дал линк,ако си сигурен в това - напълно изгубих в мрежата мястото откъдето го взех този архив. Твърдеше се - заплахите са 3732 броя - надписано си е на файла - друго не помня. Най-добре - дайте и още резултати с други програми. Поздрави

Ами аз немога да вляза във този форум,защото ме баннаха понеже съм искал помощ и там не искаха да ми помогнат,понеже съм използвал ключ от промоция и ме изгониха.И сега не мога да вляза там.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

http://eset.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=1401&sid=ff83ddb23c331abd362c626dab38c733

Да добавя. След като разархивирах файловете Сонара блокира 5 файла. Сканирах и по време на триенето на вирусите Нортон заби и рестартирах компа. След рестарта изтрих папката. Сега сканирам пак зада не е останал някой вирус.

Засега е отркил 201.

Като отидох на Performance видях че е засеклъл 3712 файла.

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

И аз сканирах архива. След малко ще дам резулат от пълното сканиране. :)

Нещо не ми стана ясно- колко лови първенеца за 2009? май, май това много старо архивче го озори....? :)

Нещо не ми стана ясно- колко лови първенеца за 2009? май, май това много старо архивче го озори....? :)

Ами май така излиза.Аз пратих целия архив на Симантек да направят нещо по въпроса.

Ами май така излиза.Аз пратих целия архив на Симатек да направят нещо по въпроса.

Хи хи хи.....нали уж имате облаци, сонари и други щуротии.... :)

Сега ще резархивирам архива и ще ти дам точния брой който намира. Стига мрънкахте

Ами май така излиза.Аз пратих целия архив на Симантек да направят нещо по въпроса.

Разархивирай го и тогава сканирай!

При мен засече 3712 заразени файла, но при изтриването заби.

Сега ще резархивирам архива и ще ти дам точния брой който намира. Стига мрънкахте

А? Защо да го разархивираш? Сканира се целият архив? или първенеца за 2009 г се зори със сканирането на архиви? :)

Ти за Нортон не се притеснявай.Поне те имат светкавична реакция за разлика от други антивирусни копании....Пратих им архива и да се надяваме до утре да ми отговорят.

Ти за Нортон не се притеснявай.Поне те имат светкавична реакция за разлика от други антивирусни копании....Пратих им архива и да се надяваме до утре да ми отговорят.

ХИ ХИ ИХ...ТРАГЕДИЯ! ЛИДЕРА ЗА 2009Г НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СКАНИРАНЕТО НА АРХИВ! :)

ХИ ХИ ИХ...ТРАГЕДИЯ! ЛИДЕРА ЗА 2009Г НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СКАНИРАНЕТО НА АРХИВ! :baby:

Прехваления Нод32 колко намира?

Прехваления Нод32 колко намира?

Не ми е инсталиран в момента! със сигурност не се затруднява в сканирането на архив! това е много стар архив, тестван във форума на ЕСЕТ преди време! :baby:

И си мисля, че въпреки, че е сканиран преди време, няма да даде 100% заловени заплахи до днешна дата. :baby:

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

И си мисля, че въпреки, че е сканиран преди време, няма да даде 100% заловени заплахи до днешна дата. :baby:

И аз мисля така.Някой изпрати ли архива на Касперски Лаб?

И аз мисля така.Някой изпрати ли архива на Касперски Лаб?

Много приказки приказавете, а една снимка не видях от злощастното сканиране на "лидера" за 2009г!!! :baby:

Avira-3735

comodo-3734

Norton-3712

Другите какво намират?

Единствено снимката е доказателство за постигнат резултат! Приказки не се признават! :)

180110192149_Unbenannt.jpg

Ето ти снимката!

От пълен скан!

И още 36 изтрити файла преди да сканирам !

Ама си сканирал разархивиран архив, нали....? :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.