Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 7

Featured Replies

Ама си сканирал разархивиран архив, нали....? :baby:

Аз помна, че преди време ЕСЕТ имаха проблем с архивите и техния отговор беше, че заплахата в архива не представялява заплаха за компютъра, когато е архивирана. :)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 64,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каспа вече НЕ присъства на компютъра ми! Не знам какво стана, но компа за 3 часа с Касапа- умря. След рестарт и зареждане на десктопа, при опит на напряв каквото и да било- тотално заби! А докато рабо

• https://www.virustotal.com/analisis/6557f23c63efa393bc983a00818d3725687afd6086f057e7dcce37a4810addb3-1267108243 https://www.virustotal.com/analisis/739eb9a701761cc572d77d2ad9d6a034b6e7a2aa70e9da103f9a

• И къде по-точно!?Това ли тук http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=1401&sid=f4eb6c0e294172d133689ca2304875b1 Там намирам още особено умни заглавия като "Kaspersky Internet Security 2010

Публикувани изображения

Да. Разархивирах го и тогава сканирах.

При архивиран открива 201 заплахи от 202.

Сонара блокира всички файлове.

Нортон засича вирусите след като се разархивират файловете.

Дори и да се се стартират Сонар ги блокира и ги трие.

Сега сканирам с МБАМ за да съм по- сигурен, че не съм се заразил.

@plamen_dikov,

и аз щях да напиша това, но забравих. Мерси, че го добави !

Не ми е инсталиран в момента! със сигурност не се затруднява в сканирането на архив! това е много стар архив, тестван във форума на ЕСЕТ преди време! :baby:

И къде по-точно!?Това ли тук http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=1401&sid=f4eb6c0e294172d133689ca2304875b1 Там намирам още особено умни заглавия като "Kaspersky Internet Security 2010 ... или кофти защита","Virus Bulletin Декември 2009 - ESET е глобалният проактивен лидер !" Ако не бяха правилата бих Ви изнесъл една лекция на тема

"Как да си "взема" лиценз за NOD и без да се регистрирам". Обаче, ако не ми трябват тези лицензи - ще се наложи да се подаряват... Да не станат зян - нали така!? Щом работят - никой от друго не се интересува...Обаче как работи програмата е по-важно от всичко друго! Поздрави

Аз ще сканирам с Аваст5.

Пратих им архива и да се надяваме до утре да ми отговорят.

Реакцията би трябвало да е светкавична-въпрос на минути,защото системата е автоматизирана.Тя ще засече множеството познати вируси и ще ти върне отговор за тях.Останалото ще бъде анализирано и ако има нещо за него ще създадат Rapid Release update.

Аз разархивирах архива и пуснах индивидуална проверка за всеки файл срещу Облака.Става бавно,но това ще покаже най-истинският резултат . . . . . . P E N D I N G _ R E S U L T S :baby:

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

Резархивирах архива при напълно спрята защита на нортон, но по време на резархивирането ми се появи съобщение, че е намерило заплаха. Не погледнах къде я засече, но това е крайния резултат което нортон даде при мен след сканирането на файловете. Възможно е да е изтрило отделно файлове при резархивирането, но нямам втора възможност за сканиране, понеже имам и други занимания.

1296420n.jpg

Да. Разархивирах го и тогава сканирах.

При архивиран открива 201 заплахи от 202.

Сонара блокира всички файлове.

Нортон засича вирусите след като се разархивират файловете.

Дори и да се се стартират Сонар ги блокира и ги трие.

@plamen_dikov,

и аз щях да напиша това, но забравих. Мерси, че го добави !

ХМ! КАК ТАКА ЛИДЕРА ЗА 2009Г НЕ МОЖЕ ДА СКАНИРА АРХИВИ....И ДАВА ТАКЪВ СМЕШЕН РЕЗУЛТАТ ПРИ СКАНИРАНЕТО НА АРХИВА????????????? МНОГО МИ Е СТРАННО ТОВА!!!! :baby:

А в Perfomance колко вируса ти е дал че е открил ? Я дай една снимка.

ХМ! КАК ТАКА ЛИДЕРА ЗА 2009Г НЕ МОЖЕ ДА СКАНИРА АРХИВИ....И ДАВА ТАКЪВ СМЕШЕН РЕЗУЛТАТ ПРИ СКАНИРАНЕТО НА АРХИВА????????????? МНОГО МИ Е СТРАННО ТОВА!!!! :baby:

Ти четеш ли изобщо бе ???

Аз помна, че преди време ЕСЕТ имаха проблем с архивите и техния отговор беше, че заплахата в архива не представялява заплаха за компютъра, когато е архивирана.

Не ме принуждавай да направя една камара снимки с всички открити заплахи които открива след като се разархивира и след сканирането !!!

МНОГО МИ Е СТРАННО ТОВА!!!! :baby:

Май много си се вдетенил >>>>>>>>:baby:<<<<<<<<

Целия форум е способен да види колко бебенца си нареди в близкия час

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

Обобщени временни резултати:

Comodo-3722

Twister-3720

Avira - 3711

Bit Defender Free- 3699

Dr WEB - 3696

KIS 2009- 3689 - това сега актуално ли е?

Ikarus- 3681

Panda- 3674

NOD32- 3618 Добавяйте още... Това е нещо като състезание по параноичност! Липсват много програми... Поздрави

...

1296481b.jpg

...

1296481b.jpg

1296481b.jpg

1296481b.jpg

3765 от които 20-30 вируса са от други файлове! Така предполагам.

Можеш да разбереш като натиснеш на View Details и превъртиш най- долу.

И така можеш да дадеш истинския резултат. :baby:

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

1296481b.jpg

1296481b.jpg

Даваш снимки, ама след като си разархивирал архива и си го сканирал разархивиран! Въпросът ми е: ЗАЩО НЕ ДАВА "НОРМАЛЕН" РЕЗУЛТАТ ПРИ СКАНИРАНЕ НА НЕРАЗАРХИВИРАНИЯ АРХИВ????

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Norton 2010 засича 209 файла във въпросния архив и ги засича всичките.Понеже архива остава празен,и той бива автоматично изтриван.

Въпросът ми е: ЗАЩО НЕ ДАВА "НОРМАЛЕН" РЕЗУЛТАТ ПРИ СКАНИРАНЕ НА НЕРАЗАРХИВИРАНИЯ АРХИВ????

НяКоЙ Да Е ДлЪжЕн Да Ти ОтГоВаРя ?

Правилата трябва да се спазват. Сканира се архива без да се разхивира.

Резултат на Касперски 2010 на този архив:

http://4storing.com/76k95g/a25f302da942d0a31daa2edd6c6a2435.html

1296492C.jpg

пп. Участвам просто защото все искате резултат от Касперски,но никой не го даде.

Откачате, хора.:baby:)) На мен хич не ми дреме дали засича грешно архивите Нортън, защото за месец и нещо, откакто съм с него, не е допуснал компютърът ми да се инфектира, след сканиране с MBAM и NIS заплахите са 0.Правя си всевъзможни тестове, но NIS лови всичко в реално време, т.е. не ми се налага да ДОПОЧИСТВАМ с нещо, както се случва с огромна част от конкурентите му.:baby:Доволен съм от програмата, върши си работата перфектно.Стига се карахте, сякаш сте деца на някоя от антивирусните компании.:)

Неразархивиран архив не представлява никаква заплаха.

Norton 2010 засича 209 файла във въпросния архив и ги засича всичките.Понеже архива остава празен,и той бива автоматично изтриван.

НяКоЙ Да Е ДлЪжЕн Да Ти ОтГоВаРя ?

Файловете обаче, по данни на всички други програми са 3000 и кусур...и всички останали програми НЯМАТ проблем да отброят тези зарази, сканирайки НЕразархивирания архив! "Лидера" за 2009 г обаче явно има този проблем! Факт! :baby:

Резултат на Касперски 2010 на този архив:

http://4storing.com/76k95g/a25f302da942d0a31daa2edd6c6a2435.html

1296492C.jpg

пп. Участвам просто защото все искате резултат от Касперски,но никой не го даде.

Браво на Касперски! :baby:

И така...Генералният извод, който правя е, че единствено "лидера" за 2009г явно има проблем при обработка на архиви!

Неразархивиран архив не представлява никаква заплаха.

Напълно съм съгласен. Но преди време на един подобен архив Касперски 2009 забакна и трябваше да се рестартира компа. Писахме тогава из темите,сега такива проблеми няма.

Напълно съм съгласен. Но преди време на един подобен архив Касперски 2009 забакна и трябваше да се рестартира компа. Писахме тогава из темите,сега такива проблеми няма.

Може да не представлява заплаха (и е така), НО е недопустимо програма претендираща за лидерство да не може да сканира правилно архиви! За мен лично- това е черна точка за Нортон!

Браво на Касперски! :baby:

И така...Генералният извод, който правя е, че единствено "лидера" за 2009г явно има проблем при обработка на архиви!

Ами това по принцип е маловажно,защото за да се стартира даден файл трябва да се измъкне от архива било то чрез разхивиране,било чрез стартиране което си е същото. Според мене в последните тестове Нортон бие Касперски по засичания,но пък и ми прави впечатление че някои форумци дават линкове от сайта на Symantec,което е много смешно.

Според мене по добре да си ги търсят самички,както правят The_final_countdown,clonnning и други.

Приятно тестване или джавкане - вие си избирате.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.