Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

А и как бих осъществявал чрез Интернет служебно необходими неща - ползване на закони, наредби,заявки, служебни кореспонденции и т. н. Тоталното блокиране е глупаво и ми изглежда като остатък от социалистическото ни минало. Поздрави

ползването на закони, наредби, заявки и т.н. не са ограничени. Може да сваляш всякакъв друг формат файлове, освен споменатите. Соц. мисленето няма нищо общо.....защитата на служебна информация е от първостепенно значение!
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Вероятно защото някой "отвътре" може да я изнесе "с флашка навън" - вярно, навсякъде си има особености. Поздрави

Вероятно защото някой "отвътре" може да я изнесе "с флашка навън" - вярно, навсякъде си има особености. Поздрави

Естествено, че всеки би могъл с флашка да изнесе всичко...освен ако не му се забрани изключвайки USB-то.

.....както грубо се държи никси с всички нехаресващи касапа! Каквото почукало.....

Не съм на никого тук адвокат,но не съм забелязал nikssi да се държи грубо с когото и да е било,освен с теб.И ти си го заслужаваш,според мен.Както вече беше написано,всеки,който е с мнение,различно от твоето,моментално ти става враг.

Аз също не използвам Kaspersky,но не съм против.Против съм срещу лъжите и незнанието,които от части се демонстрират и от теб.Нищо лично.

Именно тук, в тестовете "наживо" от темата за "Подпомагането...." НОД се представа по-добре! И НОД е по-добре именно защото тук се тестват основно нови вируси, на които Касапа, ако няма дефиниция мълчи (то ако има няма да е нов вирус), докато НОД успешно лови и новото! Точно това е огромната разлика между НОД и Касапа!

Kaspersky му е името.Касапи,Дървари,Месомелачи и Животновъди няма!Ако наистина беше така-NOD да се представя толкова добре,(1) щяхме да го видим , (2) AVC щеше да го види , (3) AV-Test щеше да го види , (4) други хора щяха да го забележат.

Kaspersky има достатъчно добра проактивна защита,изразяваща се в наблюдение на поведението.След него е екстремно бързата реакция на екипа им.

Не ме карай да загубя 4-5 дни и да извадя цялостна статистика на резултатите от сканирането във Вирус тотал, за да ти докажа, че грешиш и окончателно да ти натрия носа!

За теб Virus Total ти върши работа,защото NOD32 сканира само пасивно.Но модерните програми имат много повече от едно пасивно предварително сканиране на файла или едно стартиране във виртуална среда.На нас , със съвременните антивирусни ,VirusTotal не ни върши работа.

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

Антивирусната на сървава е Аваст, а на останалите компютри- АВГ- фрий.

Май вашия админ не е в час.AVG free edition е безплатна САМО за лична и некомерсиална употреба.Съмнявам се,че използвате компютрите си за некомерсиални нужди :cool:

в случая трябва да се приложи стеснително тълкуване на термина некомерсиален - а именно с нестопанска цел, т.е. да не се извършва търговска дейност със самата програма. (разбирай да не се представяш за представител на програмата за българия)

Май вашия админ не е в час.AVG free edition е безплатна САМО за лична и некомерсиална употреба.Съмнявам се,че използвате компютрите си за некомерсиални нужди :salad:

Голям си наивник! Ами да дойдат да конфискуват компютъра! Може ли да има нещо безплатно и в същото време да му е наложено условието да не се ползва за комерсиални цели компютъра! Е кой ще вземе да проверява! Не сериозни работи са това!

Редактирано от B-boy[StyLe]
Без лични нападки моля. Спазвайте добрия тон ! (преглед на промените)

Смешник! Голям си наивник! Ами да дойдат да конфискуват компютъра! Може ли да има нещо безплатно и в същото време да му е наложено условието да не се ползва за комерсиални цели компютъра! Е кой ще вземе да проверява! Не сериозни работи са това!

Вие там да не сте се влюбили в чешкия защитен софтуер? Не е лош според мен - обаче доста има да догонва водещите. Админите Ви това дано го отчитат обективно. Защото и без флашка много неща могат да се изнесат по други начини навън... Досега защо не личи, че ползваш постоянно Аваст и AVG? Тези славянски програми имат своите качества - а ти си тръгнал да венцеславиш Нод32 и Авира... Защо!? Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Но модерните програми имат много повече от едно пасивно предварително сканиране на файла или едно стартиране във виртуална среда.На нас , със съвременните антивирусни ,VirusTotal не ни върши работа.

Напълно съм съгласен макар,че не е адресирано към мене.

Предполагам и затова във Вирус Тотал присъства стара версия на Касперски - 7.0.0.125 макар,че проактивната му защита все още е на доста високо ниво.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Някой да тества Аваст 5 бета много ще ми е интересно колко ресурси заема и как той влияе на системата на кое ли място ще е спрямо останалите?

в случая трябва да се приложи стеснително тълкуване на термина некомерсиален - а именно с нестопанска цел, т.е. да не се извършва търговска дейност със самата програма. (разбирай да не се представяш за представител на програмата за българия)

Приложено е много подробно в лиценизонното споразумение.В официалния форум на AVG са коментирани много такива случаи през годините и становище на официалните им лица е,че не бива да се употребява от никого другиго освен едно лице в домашни условия.Забраняват дори на училища или на организации с нестопански цели като Unicef.Във форума им пише,че дават до 50% отстъпка за училища за закупуване на другите програми на AVG,но не и използването им.Неговото е комерсиално ползване на компютъра.Същият е и лиценза за Microsoft Office Home and Studen edition-в нашата фирма го продаваме и знам-той е само за домашни потребите и такива,които не използват програмата и нейните функции на комерсиална машина с цел изкарване на пари.Те използват програмата с цел предпазване от вируси на комерсиалната им дейност.

Голям си наивник! Ами да дойдат да конфискуват компютъра! Може ли да има нещо безплатно и в същото време да му е наложено условието да не се ползва за комерсиални цели компютъра! Е кой ще вземе да проверява! Не сериозни работи са това!

Прощавай engineer,но НЕСЕРИОЗНИ се пише слято на български.Ти си инженер,би трябвало да го знаеш добре,нали си висшист.ПОЗДРАВИ :cool:

Редактирано от Сергей Фьодоров (преглед на промените)

....той е само за домашни потребите и такива,които не използват програмата и нейните функции на комерсиална машина с цел изкарване на пари.

Е как виждаш аджеба практически, някой да разбере дали аз си ползвам домашният компютър за комерсиални цели? Разбира се го ползвам и за такива цели! ше дойде НСБОП у дома ли? Много са ми смешни такива праволинейни и идеалистични изказвания! Абе човек- това България, а българина е тарикат и жив дявол....Ти още малко ще кажеш, че редовно дупчиш и билети за градски транспорт...айде моля ти се- слез на земята!

....би трябвало да го знаеш добре,нали си висшист.ПОЗДРАВИ :rolleyes:

не, не го знам- тъп и прост съм и за туй не се занимавай с мен! :ph34r:

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Е как виждаш аджеба практически, някой да разбере дали аз си ползвам домашният компютър за комерсиални цели? Разбира се го ползвам и за такива цели! ше дойде НСБОП у дома ли? Много са ми смешни такива праволинейни и идеалистични изказвания! Абе човек- това България, а българина е тарикат и жив дявол....Ти още малко ще кажеш, че редовно дупчиш и билети за градски транспорт...айде моля ти се- слез на земята!

не, не го знам- тъп и прост съм и за туй не се занимавай с мен! :blink:

Не исках да те обидя,по-скоро се пошегувах. :blink:

Редактирано от Сергей Фьодоров (преглед на промените)

Не исках да те обидя,по-скоро се пошегувах. :tease:

Аз пък не се шегувам и съвсем сериозно ти казвам:

1. Да спреш да пишеш с няколко ника!

2. Да спреш да се занимаваш с мен!

http://4storing.com/he8hab/95c2887f83257d0cd601972d324be88b.html https://www.virustotal.com/ru/analisis/6924c656cab60f846b69fc448610da7abebab6f994c587a6ecf191a5e75919a5-1262773817 http://virscan.org/report/ed63ea64617ac8d5593154c8d392ab34.html Някой най-после няма ли да покаже евристично или проактивно отреагиране на Нод 32, Panda,AVG...За Rising не питам - зная как реагира с настройки на висока сигурност- много трудно нещо може да го излъже. А който иска - нека го счита за "хартиен Лъв"... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Ти шегуваш ли се? :D

Публикувано изображение

Защо да се шегувам - нали разполагаше с умни методи и с някакви забравих какви бяха сензори. Engineer май и той вече не го ползва. А при мен на третия ден на компютъра с KAV 2010 след рестарт виждам сини екрани с данни за многовариантни грешки. Дори в режим "Safe mode" не мога да вляза - стана тя кашата - пак при най-рисковия компютър.И защо ли точно тази защита се пропука - тъкмо донякъде ми хареса руският антивирус... Сега заедно с Win ще си замине вероятно и шесмесечния безплатен лиценз за KAV 2010. Нищо, без това си бях набелязал за пробване ZoneAlarm Internet Security 2010. Поздрави

А при мен на третия ден на компютъра с KAV 2010 след рестарт виждам сини екрани с данни за многовариантни грешки. Дори в режим "Safe mode" не мога да вляза - стана тя кашата - пак при най-рисковия компютър.И защо ли точно тази защита се пропука - тъкмо донякъде ми хареса руският антивирус...

Хм...странно! В неделя и аз имах проблем с КИС2010, сега ти с КАВ....нещо продуктите на Касперски Лаб май са станали толкова конфликтни, че.....

Хм...странно! В неделя и аз имах проблем с КИС2010, сега ти с КАВ....нещо продуктите на Касперски Лаб май са станали толкова конфликтни, че.....

Не съм намеквал подобно нещо за антивируса - работеше си нормално. Колко пъти си мисля - "Не се разхождай из Украински сайтове с руски защитни програми и пак забравих..." Най-добрите им творци тренират с тях и лесно ги преодоляват - май претърпях наказателно санкциониране. Win XP SP3 не стартира изобщо - дежурен син екран след рестарт. Следва Ново начало със свеж Win - тъкмо ще се изчистят маса неща от последните месеци. Поздрави

нали разполагаше с умни методи и с някакви забравих какви бяха сензори.

Това кой ти го каза?Иначе "Ти щегуваш ли се?" беше реторично и иронично.

Това кой ти го каза?Иначе "Ти щегуваш ли се?" беше реторично и иронично.

Това Engineer го твърдеше - сега не зная защо и той не е с Нод 32 - мога само да гадая...Нещо спря и да го хвали... Поздрави

Това Engineer го твърдеше - сега не зная защо и той не е с Нод 32 - мога само да гадая...Нещо спря и да го хвали... Поздрави

Не знаех, че трябва да хваля програма, която се е доказала, като една от най-добрите, и се ползва от половината институции в България! Това ако не е атестат за качество, здраве му кажи!

Не знаех, че трябва да хваля програма, която се е доказала, като една от най-добрите, и се ползва от половината институции в България! Това ако не е атестат за качество, здраве му кажи!

http://4storing.com/xpdtp2/fa9fe4715db6e8f5fc03acc2a653cbb0.html https://www.virustotal.com/ru/analisis/f46c8394f29cd6a440f66a4c062dbe7551ec12b02b7d12f41c3d5298640863c5-1262785627 Най-после и аз ще го похваля - успя нещо да улови след 5-6 абсолютни пропуска! Поздрави
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.