Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

С този инструмент по никакъв начин не успях да съборя процеса avguard.exe на безплатната Авира.

https://www.virustotal.com/ru/analisis/67953e9a0eb7beaeb791834cb7c502e045fe63bac4c637e5171d01c7e200be7a-1262864145 Поздрави
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Да прав си...всички тук са пружинки в твоите умели ръце :speak:

Ти не се приравнявай с другите... те са доооста под твоето ниво! Ти си просто един уникум! Публикувано изображение

С този инструмент по никакъв начин не успях да съборя процеса avguard.exe на безплатната Авира.

Трудно ми е да повярвам,но вероятно са подобрили многосамозащитата на Авира.Преди година с този инструмент за тестове затваряхповечето антивирусни програми включително и Авира без никакви затруднения.

Пробва ли с всички опции за умъртвяване ?

Публикувано изображение

С този инструмент по никакъв начин не успях да съборя процеса avguard.exe на безплатната Авира.

Norton устоява на абсолютно всички освен KernelKill2. Докладвано е на Symantec - на Техническа поддръжка и Symantec Security Response , за да вземат мерки.

Към TNN-то не е вирус, а просто устройство.Някои го засичат,защото им е слаба самозащитата и по друг начин не могат да се предпазят

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

Всичко което си заградил, включително въвеждах ID-то на процеса.

Преди година с този инструмент за тестове затварях ... включително и Авира без никакви затруднения. 

Аз също.

Norton устоява на абсолютно всички освен KernelKill2. Докладвано е на Symantec - на Техническа поддръжка и Symantec Security Response , за да вземат мерки.

По голяма смешка от тази не бях чел до сега:wors:Ама това че си докладвал е най смешното.:wors:

Ти не се приравнявай с другите... те са доооста под твоето ниво! Ти си просто един уникум! Публикувано изображение

Engineer ти си единственият грубиян в сайта,който не уважава чуждото мнение и на всичкото отгоре се хвалиш с това.Поздрави за всички разумни колеги :yanim:

Редактирано от Сергей Фьодоров (преглед на промените)

Engeneer ти си единственият грубиян в сайта,който не уважава чуждото мнение и на всичкото отгоре се хвалиш с това.Поздрави за всички разумни колеги :biggrin:

Така както си написал изречението си, разбирам, че има и други грубияни, които обаче уважават мнението на другите.

В грешка си момче! Винаги с удолоствие чета мнения, които са написани в спокоен, конструктивен и диалогичен стил. В този форум (раздела за Антивирусна защита) съм забелязал, че май само @ hlevoust владее това изкуство. В другият форум (софтвизия) това е @Night Raven. Тези хора е удоволствие да четеш, а от втория и да научиш нещо практически полезно.

Ако си следил нещата, щеше да забележиш, че не аз се заяждам, а с мен с заяждат! Разликата е голяма! Това се отнася най-вече до едно определено лице, което ми направи впечатление още в първите дни когато се регистрирах във форума. Въпросното лице постоянно рекламираше (и продължава да го прави) една от антивирусните програми, все едно и е дистирибутор (нищо чудно и да е), на "гърба" на една друга антивирусна програма. При това го прави доста агресивно и "убедително"- с "аргументи" и "доказателства"! С други потребители конфликти аз нямам! Ако някой не съм му приятен, това си е негов проблем...на мен не ми дреме! Гледам обаче, че в последно време се появи една нова групичка "знатоки" (казано по руски), които започнаха доста агресивно да рекрамират една друга програма , отново за сметка и "на гърба" пак на същата "потърпевша" програма!

Тези, горе-описани от мен явления, защо не ги коментираш, а си тръгнал и ти да търсиш конфронтация, а?

"Към TNN-то не е вирус, а просто устройство.Някои го засичат,защото им е слаба самозащитата и по друг начин не могат да се предпазят" Comodo - Application.Win32.LeakTest.~APT4. За точно този продукт това не е валидно - защитата е на няколко нива, както e и при ZoneAlarm ISS 2010. Американски продукти - с китайски или руски дообогатености. Интересни са. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Engineer ти си единственият грубиян в сайта,който не уважава чуждото мнение и на всичкото отгоре се хвалиш с това.Поздрави за всички разумни колеги :blink:

колеги в къкво .......кажи че да разберем.............. :biggrin:

Въпросното лице постоянно рекламираше (и продължава да го прави) една от антивирусните програми, все едно и е дистирибутор (нищо чудно и да е), на "гърба" на една друга антивирусна програма

Какво доживяхме Фен на Есет да обвинява потребители на форума че правили реклама,точно пък вие ли които заливате видео сайтовете с глупавите си лъжливи реклами ли сте тръгнали да ми пишете за реклама

Гледам обаче, че в последно време се появи една нова групичка "знатоки" (казано по руски), които започнаха доста агресивно да рекрамират една друга програма , отново за сметка и "на гърба" пак на същата "потърпевша" програма

Тук ще ти отговоря така:В близките три години Касперски и Симантек ще са най използваните антивирусни в България и не затова,че някои им прави реклама,а защото умеят да правят качествен софтуер и най важното с ниска цена.good night.

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

На мен Nod и avg са ми засичали най-много вируси,обаче avg-то много товари и я махнах.Така че nod си е класика и ще остане. Лошото е че никой не знае коя е най-добрата защото на всеки тест от големите корпорации производителите на антивируси си купуват мястото,и днеска nod-a е на първо място,утре-на последно (примерно)

отново си мисля - жалко че го няма михнев. последната страница и нещо няма въобще отношение към тестове на антивирусни програми, а едно оплюване, мерене на п...и. като не ви харесва нод не го ползвайте, стига сте се заяждали във всеки пост. за един обикновен човек, стига да внимава какво прави всяка една антивирусна ще му е достатъчна.

за един обикновен човек, стига да внимава какво прави всяка една антивирусна ще му е достатъчна.

За малко да ме убедиш,но като погледна темата „Премахване назловреден софтуер - HiJackThis логове” си спомням колко елементарни са повечетоантивирусни програми да бъдат дори деинсталирани от зловредния код,което е многооригинално,комично,подигравателно и в същото време драматично за тези които са разчитали на тях. 

забележи думичките "стига да внимава" - всички онези, които се оплакват от чудото не са внимавали и са цъкали на всякакви линкове, които им пратят. затова и ще са заразени.

Какво доживяхме Фен на Есет да обвинява потребители на форума че правили реклама,точно пък вие ли които заливате видео сайтовете с глупавите си лъжливи реклами ли сте тръгнали да ми пишете за реклама

.....................................

а защото умеят да правят качествен софтуер и най важното с ниска цена.

Отново виждаме- първосигнално и агресивно изказване, с "маркетингови" елементи на (характерно за дистрибутор), при това правещо абсолютно погрешни изводи!

Момче: 1. Не съм фен на ЕСЕТ или на която и да е друга програма! Това съм го споменавал поне 4 пъти! Може да харесвам НОД най-много от всички програми, но харесвам и Авира по своему, и Комодо по своему, и Нортон по своему. Както виждаш, често ги въртя на компютъра си. 2. И понеже забелязвам, че тук има доста първосигнални хора, скачащи на "червено" с "аргументи" и "доказателства" (както бик на червен плат) съм си сложил нарочно някои "рекламни" елементи...най-малкото за да им видя до къде ще им стигне акъла. Ами вижда се докъде....Момче....ако знаеш колко си ми смешен и жалък, как се забалявам на търговските ти опити да си пробуташ стоката...Дерзай все така....

Момче: 1. Не съм фен на ЕСЕТ или на която и да е друга програма!

Да,бе!

Това съм го споменавал поне 4 пъти!

Да,бе !!!

Може да харесвам НОД най-много от всички програми, но харесвам и Авира по своему, и Комодо по своему, и Нортон по своему.

Не си личи по нищо от поведението ти в близкия месец-два.

Както виждаш, често ги въртя на компютъра си.

Да,това го виждаме В С И Ч К И. И всеки си вади извода за теб самия-че си непостоянен(вероятно и с жените).

Момче....ако знаеш колко си ми смешен и жалък

//Думи на поредната Мутра от форума//

Преди година имаше много против ползващите HIPS,но след като му присъдиха и наКасперски друга песен запя.Коментираше какво може и какво не може HIPS-а ( без да си запознат с принципа му назащита ) бездоказателства + обвинения за спам.Сега същото се случва и с engineer-а.

Нали си имаш антивирусна с проактивна защита която е достатъчна,защо разчиташ на HIPS-а на Касперски ?

Проактивната защита и Хипса на Касперски с настройки по подразбиране при блонди(да не се засягат блондинките)режим не е удачна.В интерактивен режим е ефективен но при него - са нужни знания. Омагьосан кръг :whist:

Затова Касперски се инсталира,правят се настройките му след инсталиране на всички програми и после се бачка спокойно.

Може би помъдряхме друже :)

отново си мисля - жалко че го няма михнев. последната страница и нещо няма въобще отношение към тестове на антивирусни програми, а едно оплюване, мерене на п...и. като не ви харесва нод не го ползвайте, стига сте се заяждали във всеки пост. за един обикновен човек, стига да внимава какво прави всяка една антивирусна ще му е достатъчна.

;) Защо не върнат Михнев ?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

//Думи на поредната Мутра от форума//

Публикувано изображение

Да,това го виждаме В С И Ч К И. И всеки си вади извода за теб самия-че си непостоянен(вероятно и с жените)

Нее.....аз съм на другият бряг..... Публикувано изображение

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Проактивната защита и Хипса на Касперски с настройки по подразбиране при блонди(да не се засягат блондинките)режим не е удачна.В интерактивен режим е ефективен но при него -  са нужни знания. Омагьосан кръг  :beer11:

Затова Касперски се инсталира,правят се настройките му след инсталиране на всички програми и после се бачка спокойно.

Може би помъдряхме друже  :cupid:

:nono:  Защо не  върнат Михнев ?

Сега е ред и на Maniac когато присъдят HIPS или Sandbox на ESET.

Да не би да са БАН-али Михнев ?

Вероятно Михнев е загубил желание да участва във форума. Като гледам колко спам се изсипва тук и аз се замислям в същия аспект. Хайде замислете се, "писатели" - обърнаха го някои на детска градина... Поздрави

Вероятно Михнев е загубил желание да участва във форума. Като гледам колко спам се изсипва тук и аз се замислям в същия аспект. Хайде замислете се, "писатели" - обърнаха го някои на детска градина... Поздрави

Михнев е с отнети права заради един съфорумец..няма да споменавам имена....който тотално се оля в този форум..но най важното е че не се усеща и продължава в същия дух...Аз заставам твърдо зад Михнев .....!

Михнев е с отнети права заради един съфорумец....

Вероятно визираш мен! Само, че не виждам каква вина имам в отстраняването на Михнев? Един път му бях направил забележка, че необективно ми беше изтрил изказване, което беше в отговор на изказване на друго, добре известно ни лице....т.е. макар и не във всички случаи, Михнев прилагаше двойни стандарти и навярно това е причината да му бъдат отнети правата...нямам представа! А не мислиш ли, че все пак за да се стигне до това действие, този, който го е направил е следил ситуацията и е преценил, че Михнев не постъпва обективно!

Що се касае до "оливането" то то не е само при мен, и не започна от мен.... Другаде са първоизточниците на това "оливане"! Очевидно е, че пристратията в този раздел на форума са доста големи и е крайно време да се постигне някакъв всеобщ консенсус по въпроса, за да се спре тов! Аз бях решил (за себе си) от тази година да не влизам в дискусии, но горе-споменато лице, умишлено търсеше провокация! Който е следил форума- знае!

Това е което мога да кажа по въпроса!

Аз съм нали как не ме е срам. :> Трябва да ми забранят като Митник да сядам пред PC. Че само нажежавам обстановката. :> Хубавото е че в реалността не съм такъв т.е. нещата не са това както изглеждат тук. :beer11: Пък и давайте я по мъжки! Кви са тия обяснения(гей)...мъжа не трябва да дава обяснения жената я разбирам !

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.