Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите ?

Featured Replies

големи приказк, че щяло да бъде много студено и дрън-дрън, пък навън е много приятно времето :P

Ти сигурно си морж :ph34r:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 95,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си как може разни хора да са толкова озлобени към други хора, които познават само от писането им в даден форум и как в събота вечер се излива тази злоба на талази. Мисля си също как мирише на н

• ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН: Много е яко да хълцаш. Никога не съм била по-щастлива в хълцането си. Абе... май никога не съм била по-щастлива. АЗ: Много ми е розово. И летящо. ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ Д

• да създам ли "Мнението ви за предишният с две думи"

топки???

сладолед??

бе, нали ти беше любимият сезон, Трихо!

твоето сигурно е по-едра порода.

Пудел куче ли е :ph34r:

не е :ph34r:

звяр е :P

Добрите момичета имат работа , лошите спонсор , а умните собствен бизнес. Добрите момичета се комплексират от размера на гърдите си , лошите си слагат силикон ,а умните се гордеят с това което имат ! Добрите момичета чакат принца на бял кон , лошите на черен мерцедес ,а умните смятат и двата персонажа за измислени! Добрите момичета вярват в чистата любов , лошите в честата , а умните в качествената..!

Сега за това си мисля :P

звяр е :P

Сега за това си мисля :ph34r:

чудиш се какво момиче си? :P

чудиш се какво момиче си? :P

Знам си аз, ама да се замисля, че да не ми атрофира мозъка :ph34r::P

Стоя на тръни, че могат да ни закрият болницата гадовете...:baby:

аре, аз ще стискам

ще стиска plez.gif

Който стискал-стискал, който не е -за негова сметка си е.

Запалих колата :wors:

Стоя на тръни, че могат да ни закрият болницата гадовете...:baby:

Повечето болници са за закриване.

Работил съм в две подобни на твоята и ти го казвам категорично - там вършат най-големите престъпления против пациентите.Тъй че по-скоро би трябвало да се радваш, че няма да я има.

След време, 10-15 години, когато нещата влязат в ред, ще се откриват пак тези болници.

Сега обаче -трябва да се закрият.Само така може да се оправи бардака.Със стари к*рви нов не може да прави.

Трябва да се махнат всички паразити.

Който стискал-стискал, който не е -за негова сметка си е.

Запалих колата :wors:

изгоря ли вече?! :baby:

След време, 10-15 години, когато нещата влязат в ред, ще се откриват пак тези болници.

:eek:И ние ще тичаме за щяло и нещяло до Варно в следващите 10-15 години???Кошмара тепърва започва...

Мамка му и прасе, скапана игра :eek:

мисля си за следните неща :

1.)за тримата румънци пренощували в отделението защото няма къде да отидат, и за санитарят ми, който е дал старите си чорапи на единия да се обуе... :yanim:

2.)за неуредиците в болницата :clap:

3.) за това, че тази сутрин бихме Русе по студ :

1313907J.jpg>1313908y.jpg

:yanim:

4.)поучен от вчера, предвидливо вечерта свалих акумулатора на колата и си го оставих да спи в коридора в къщи.Тази сутрин баба Мазда запали - трудно, разбира се, от третия път, но запали. Така беше се смръзнало маслото в скоростната кутия, че едва превключвах скоростите , но не се налагаше да се правя на Johnny Walker :)

:)И ние ще тичаме за щяло и нещяло до Варно в следващите 10-15 години???Кошмара тепърва започва...

Разбира се, че няма да се налага да ходите до Варна за щяло и нещяло.Ще си имате и кабинети, и доктори, и рентген, и лаболатория.Всичко ще си бъде както досега с изключение на това, че ако се наложи ( не дай си Боже) да лежите в болница - тогава ще лежите при добри условия в Окръжна болница, а не както досега в мизерията.

p.s. Добро утро на всички :)

Само още една седмица студове и ще четем за "Пиянството на цял един народ"...:yanim:

п.п. Докторе, благодаря за уточнението, ама пак ми е гадно...

3.) за това, че тази сутрин бихме Русе по студ :

1313907J.jpg>1313908y.jpg

:ph34r:

4.)поучен от вчера, предвидливо вечерта свалих акумулатора на колата и си го оставих да спи в коридора в къщи.Тази сутрин баба Мазда запали - трудно, разбира се, от третия път, но запали. Така беше се смръзнало маслото в скоростната кутия, че едва превключвах скоростите , но не се налагаше да се правя на Johnny Walker :)

Е, поне веднъж и вие да биете по нещо хехехех.

Опела си запали като по учебник. Изгоних белите мечки от предната седалка и ги натирих да ходят да закусват риба на Дунава.

Готино. Празно по улиците. Доста народ не е могъл да запали хехех

Е, поне веднъж и вие да биете по нещо хехехех.

То вас всеки по принцип си ви бие - кой от дето свари все на русенци си го изкарва :ass:

КОлкото до колите - същата история и в Плевен - знаеш ли колко спокойно се караше тази сутрин ? Няма задръствания, няма "тапи" по светофарите - караш си, а отстрани народът си отворил капаците на колите рита ги и псува :ph34r:

А ти си минаваш по край тях на топличко в колата и ги оглеждаш като циганин булка на пазара в Стара Загора.

Кеф ти казвам.Кеф. :)

КОлкото до колите - същата история и в Плевен - знаеш ли колко спокойно се караше тази сутрин ? Няма задръствания, няма "тапи" по светофарите - караш си, а отстрани народът си отворил капаците на колите рита ги и псува :ph34r:

А ти си минаваш по край тях на топличко в колата и ги оглеждаш като циганин булка на пазара в Стара Загора.

Кеф ти казвам.Кеф. :)

ххъъххъхъхъ, знам за какво говориш, хъхъхъхъххъ

Сутринта направих доброто си дело за деня - закарах комшийката до работа. Тая жена изненадващо говори повече от мен.

Обаче все още се мъча да се сетя как се казваше.......... Знам, че и знаех името.

Не мисля за нищо...студ скова и мисълта ми!

Не мисля за нищо...студ скова и мисълта ми!

оправданияяяяя, оправданияяяя :ph34r:

Скапан фейсбук :) И платен ще ми го правят :down:

Те един ден без проблеми нямат, пари ше искат :biggrin::lol6: Баси тъпаците :)

Нещо съм се повредила... скука

да сядам да майсторя, че трябва да се изкарват парички

Припомних си една не чак толкова далечна година, когато ходех на училище и ми замръзваха ушенцата и брадичката, дъхът дори. Но и тогава, и сега това не можеше да попречи на желанието ми за разходка :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.