Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите ?

Featured Replies

Само сняг - нищо друго не се вижда.

мани-мани....

тук натрупа повече от 10 см за отрицателно време....

Добре,че се топи.

p.s. а аз поемам нещата - за сега не било толкова страшно :withballoon2:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 95,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си как може разни хора да са толкова озлобени към други хора, които познават само от писането им в даден форум и как в събота вечер се излива тази злоба на талази. Мисля си също как мирише на н

• ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН: Много е яко да хълцаш. Никога не съм била по-щастлива в хълцането си. Абе... май никога не съм била по-щастлива. АЗ: Много ми е розово. И летящо. ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ Д

• да създам ли "Мнението ви за предишният с две думи"

отивам да си търся колата - пътища вече няма. Ще карам по азимут

Успех!

Аз пък отивам да си карам колелото. :withballoon2:

Искам тишина и спокойствие,главата ми стана като тиква вече.От другата седмица ужасът ще е пълен :withballoon2:

По дяволите, кой измисли тая глупост за магистри февруари/март ;):):hush:

Мисля си, кой ме би по главата да си дам телефона на който не трябва! Ся ще решавам и чужди проблеми! Аман!

отивам да си търся колата

Mисля си каква ли ще ти е физиономията, ако всички коли са покрити със сняг, ти отиваш до твоята (или поне си мислиш, че е твоята), разчистваш я от снега и осъзнаваш, че си чистила друга кола laugh.gif

Mисля си каква ли ще ти е физиономията, ако всички коли са покрити със сняг, ти отиваш до твоята (или поне си мислиш, че е твоята), разчистваш я от снега и осъзнаваш, че си чистила друга кола laugh.gif

:mad: до колкото познавам Emmi - твърде е възможно като се появи, да се похвали точно с такова нещо ;)

Мисля да сляза да разрина пред блока, че кучето ще потъне, и няма да мога да го намеря ;)

Мисля си, че най-после трябва да обърна внимание НА БАБА. :yanim:

:) до колкото познавам Emmi - твърде е възможно като се появи, да се похвали точно с такова нещо :yanim:

искам да ти кажа, че това е практически и теоретически невероятно - аз много внимавам за нещата си /неодушевени и одушевени/ и никога, ама никога, не си ги бъркам.

Обаче се наложи да се усмихна мило на един младеж за да ми избута колата от пряспата хахахаах

Предимството да си жена е, че винаги може да накараш който и да е мъж да ти помогне с колата :)

Предимството да си жена е, че винаги може да накараш който и да е мъж да ти помогне с колата

Мисля си...Тц!

Мисля си...Тц!

искаш да ми кажеш, че ако те помоля да ми помогнеш да издрапам с колата от пряспата няма да го направиш? Така значи?

Мисля си, че нямаааа времееее ...

ти спри да се люлееш на тая люлка и хващай географията!

Цял ден това правя, малко почивка не може ли sad.gif

може бе! И торта може!

искаш да ми кажеш, че ако те помоля да ми помогнеш да издрапам с колата от пряспата няма да го направиш? Така значи?

Мисля си: Аз ще дърпам нейната кола, пък нейният мъж ще дърпа колата на жена ми? :yanim:

Женска логока! :)

Мисля си: Аз ще дърпам нейната кола, пък нейният мъж ще дърпа колата на жена ми? :yanim:

Женска логока! :)

А представяш ли си бившия ми мъж ако и той реши да не дърпа колата на жена ти и тя ти звънне на теб и ти се наложи да се разкарваш чак на другия край на града за да я изкараш от пряспата? И после ми говорят за мъжка солидарност..........

А представяш ли си бившия ми мъж ако и той реши да не дърпа колата на жена ти и тя ти звънне на теб и ти се наложи да се разкарваш чак на другия край на града за да я изкараш от пряспата? И после ми говорят за мъжка солидарност..........

Мисля си: Мъжка солидарност не е, когато бившият ти мъж дърпа колата на жена ми, а когато помогне на мене и аз да кажа един ден за жена си "бившата ми".... :P

Редактирано от Свети Георги (преглед на промените)

Баси , баси , баси < това баси , гледай да не ти се загнезди в сърчицето- препратка дом любимци за паразити :P

За едни работи свише :hush:

Мисля си дали светията не е бившия на русенското замразено...

Мисля си:

Първо: Господин Модератор, русенска жена студена НЯМА. Всички са топлокръвни! Затова и Emmi е по-скоро "русенско разгорещено", отколкото "русенско замразено" :beer:

Второ: Emmi, прости ми, ако с нещо напомням бившия ти! Но АЗ не съм ТОЙ! :P Честна дума!

Трето: Еmmi, трябва ли да те убеждавам, че пред колата на жена си ще предпочета твоята?( Даже с риск да ме изядат белите ти мечки!) В краен случай :hush:

Мисля си, че като нямам кола - нямам вашите проблеми ! :hush: Аз имам мотор!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.