Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите ?

Featured Replies

ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН:

Много е яко да хълцаш. Никога не съм била по-щастлива в хълцането си. Абе... май никога не съм била по-щастлива. :)

АЗ:

Много ми е розово. И летящо.

ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН, ВЕЧЕ ПРОЧЕЛ ГОРНОТО ДОБАВЯ:

Току-що отпих от нечия чаша кола и се замислих, че за пръв път в такава ситуация не ме интересува чия е чашата, просто защото обичам неземно много всички в стаята.

Какво сте пушили бе? :)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 95,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си как може разни хора да са толкова озлобени към други хора, които познават само от писането им в даден форум и как в събота вечер се излива тази злоба на талази. Мисля си също как мирише на н

• ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН: Много е яко да хълцаш. Никога не съм била по-щастлива в хълцането си. Абе... май никога не съм била по-щастлива. АЗ: Много ми е розово. И летящо. ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ Д

• да създам ли "Мнението ви за предишният с две думи"

За далавери, обаче те са за далавераджии :yanim:

За предложението, което приех преди час и за това как ще се отрази на семейството ми, доходите, личния ми живот и колко ли ядове ще имам ?

Мисля че след един лош ден, винаги идва един добър

мисля си дали да пусна дъщеря ми на дискотека утре???? Ще мисля до утре!

Мисля си, че виждам едно познато лице, което от много време не бях мяркала. Добре дошла :lol6:

Въх, сметката за тока в офиса била 2900 :), а аз се изсилих с предположение от 500... добре съм с представите, няма що.

Да седна да гледам най-сетне Шерлок Холмс, че откога съм му се заканила..., ама как ме цепи глава тия дни (толкова работа и тревоги минаха през нея горката)

Мисля че след един лош ден, винаги идва един добър

Мисля си колко си правя.

Мисля си още минах критичните 6 месеца ,почнах да се възтановявам.

Редактирано от минкова (преглед на промените)

Мисля си колко си правя.

Мисля си още минах критичните 6 месеца ,почнах да се възтановявам.

Мисля си, че я минах критическата, и почнах да се възстановявам

но садизма остана...

За предложението, което приех преди час и за това как ще се отрази на семейството ми, доходите, личния ми живот и колко ли ядове ще имам ?

е, позакъснял си с мисленето хехехех

Мисля си за мъже-охлюви :rolleyes:

че то други има ли? хехехеххе

е, позакъснял си с мисленето хехехех

аз винаги съм така sorry.gifпърво правя нещо, а след това мисля за последствията....sorry.gif и как ще се отрази на мен и близките ми.

И знаеш ли -никога не съжалявам след това.

Ако нещо се обърка -приемам просто, че не съм бил прав.

Ако е било правилно -значи всичко си е наред.

Другото което съм забелязал е, че ако много мисля, преди да взема решение - най-често не предприемам след това нищо.... и всичко си остава по старо му.

За това -право с рога напред.

Пък било то и в урвата glare.gif

че то други има ли? хехехеххе

има , разбира се.Според жена ми -всички мъже сме прасета.

обикновено аз се съгласям с нея и само и допълвам, че на жените не им остава нищо друго, освен да ни хранят по-добре

a030.gif

аз винаги съм така sorry.gifпърво правя нещо, а след това мисля за последствията....sorry.gif и как ще се отрази на мен и близките ми.

И знаеш ли -никога не съжалявам след това.

Ако нещо се обърка -приемам просто, че не съм бил прав.

Ако е било правилно -значи всичко си е наред.

Другото което съм забелязал е, че ако много мисля, преди да взема решение - най-често не предприемам след това нищо.... и всичко си остава по старо му.

За това -право с рога напред.

Пък било то и в урвата glare.gif

това е женския начин на мислене. В случая не те обиждам ами те хваля. Наричат го интуиция или шесто чувство. Ние просто ЗНАЕМ, че трябва да е така и го правим без да се замисляме.

Поздравления!

Аз внезапно се оказах въвлечена в една вечеря с лазаня по комшийски. Продуктите от комшиите, приготването от мен. Киснем в моята кухня защото само при мисълта да отидем в тях ми се смразяват кокалите. Две кани с вино си отидоха без да се сбогуват. От двете тави с лазаня остана само половин. Добър итог. Сега ще си намъкна пижамката и чорапките и ще се завия на топличко. Народа е ваканция и утре ще си поспя до осем. Кеффффф

Ти добре си във ваканция. И ние сме ( уж), ама утре сутринта, след дежурството трябва да остана и да подписвам договора glare.gif

Добре, че днес взехме 1 ден отпуска за мама ( уж да ходим на село) , та няма да се налага да влача и ремаркето с мен.

Ти добре си във ваканция. И ние сме ( уж), ама утре сутринта, след дежурството трябва да остана и да подписвам договора glare.gif

Добре, че днес взехме 1 ден отпуска за мама ( уж да ходим на село) , та няма да се налага да влача и ремаркето с мен.

е, за да те успокоя:

от следващия срок и двамата са първа смяна. Като на голямото диване часовете започват в седем и половина, а на малкото в осем без петнадесет. Което означава, че ще ставам в шест за да успея да наритам и двете от леглата и да ги разкарам по учебните им заведения.

Мразя даскалото още повече от преди - честна дума!!!!

да нямаш РД m131.gif

е, за да те успокоя:

от следващия срок и двамата са първа смяна. Като на голямото диване часовете започват в седем и половина, а на малкото в осем без петнадесет. Което означава, че ще ставам в шест за да успея да наритам и двете от леглата и да ги разкарам по учебните им заведения.

Мразя даскалото още повече от преди - честна дума!!!!

Ние пък ще започваме в 8:20 всяка сутрин втория срок.

Не ме питай защо точно по това време.Така били решили в училището , за да не се засичат първокласниците с четвъртокласницитеglare.gif

да нямаш РД m131.gif

имам, ама е след два месеца icon_e_smile.gif

Да взема да направя едни , тъкмо съм гладен :doh:

имам, ама е след два месеца icon_e_smile.gif

Мартенско магаре значи :doh:

помислих си, че разказваш за предишният си РД

Мартенско магаре значи :doh:

помислих си, че разказваш за предишният си РД

явно не си ходил до профила ми.

След два месеца е 1 април бре - какъв март те гони :speak: Обиждаш на месец май ми се струва glare.gif

След два месеца е 1 април бре - какъв март те гони :doh: Обиждаш на месец май ми се струва glare.gif

вярно, че беше на деня на зевзеците, ама това не е след два месеца, а през два месеца m011.gif

След два месеца е 1 април бре - какъв март те гони :) Обиждаш на месец май ми се струва glare.gif

ходих и в блога ти :down:

интересни неща има, но липсват някой "по-специфични" теми.

мисля си, че мога да ти помогна да го update-неш :cool:

ходих и в блога ти :down:

интересни неща има, но липсват някой "по-специфични" теми.

мисля си, че мога да ти помогна да го update-неш :cool:

blink.gifhaha.gif аз с такива работи не се занимавам бре -не знаеш ли, че ми никнат крилца ? angel.gif

blink.gifhaha.gif аз с такива работи не се занимавам бре -не знаеш ли, че ми никнат крилца ? angel.gif

Никога не казвай НИКОГА... а и не се знае какво ще ти поникне :down:

Мда.

Никога не се знае какво ще поникне - тук си много, ама много права.Я гъбки, я спирохетки....много работи никнат.glare.gif

сега си мисля за тази песничка в този и вариант :

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.