Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите ?

Featured Replies

Мисля си за тъпите гейове, които днес имат празник (целокупното българско правителство). Вместо да си вършат работата и да започнат да плащат ДДС-та и изостанали неща от месец юни 2009-та, те се правят на великани и не се замислят, че зад повечето свършена работа не стоят далавери и мерцедеси от кражби, а хора и фирми, които хранят семейства, платили са си данъците и т.н.

Мисля си също за това, как повечето мамули ги е страх от генерала, но пък има и такива, които няма да се огънем пред шибания държавен рекет и няма да му дадем тия скапани 10 % и че рано или късно ще стигнем до Страсбург.

Мисля си колко фирми около мен вече затвориха заради описаните до тук неща и колко много хора останаха без хляб и прехрана.

Мисля си за "fuck you" и за "майната ти".

Едит: мислите за джобовете на Минкова и топките на Доктора се промъкват измежду тия за гейовете, баси.

Редактирано от algor
вмъкната мисъл между гейове (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 95,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си как може разни хора да са толкова озлобени към други хора, които познават само от писането им в даден форум и как в събота вечер се излива тази злоба на талази. Мисля си също как мирише на н

• ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН: Много е яко да хълцаш. Никога не съм била по-щастлива в хълцането си. Абе... май никога не съм била по-щастлива. АЗ: Много ми е розово. И летящо. ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ Д

• да създам ли "Мнението ви за предишният с две думи"

предпочитам слънчев

Тогава си монтирай слънчеви колектори (ще ти ходатайствам fb5688f16f72196d4347b11ac31b7cfa.gif)

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Мисля си, как ще издържа !!!! :sobbing:

Издържа се, Амурче,давай го не толкоз задълбочено и с повече почивки! Те знанията сами се наместват !

Мисля си, че не мога да те оставя да тръгнеш незадоволена. Тази е специално за тебе :gift:

Торта за СТИГА БЕ

Малко ми закъсня на тръгване, но на връщане си я хапнах!!!! ;)

Мисля си, как ще издържа !!!! :sobbing:

Стига мрънка, душко.

Тепърва ще разбереш вие жените колко много издържате и носите и на бой и на майпат и на онова и тухли носите и мебели носите...

А бе всичко.

Брейййййй, това го казва мъж! ТЦ, ТЦ, ТЦ!

Подарете надежда за децата на Хаити - SMS на 1021!

хубав ден да се замонаша

Сряда. Никога не съм обичал срядата... ;)

Сряда. Никога не съм обичал срядата... ;)

според мен това не е ден, а състояние ...........

според мен това не е ден, а състояние ...........

Ще мине... По-лошото е, че зад ъгъла дебне четвъртъкът...

Ще мине... По-лошото е, че зад ъгъла дебне четвъртъкът...

добре, трябваше ли да ми го напомняш?!?!? Все още се опитвам да свикна с мисълта за срядата

да не ти казвам, че утре съм и на родителска среща. А междувременно трябва да взема решение по глобалния въпрос да ходи ли на дискотека или да не ходи

Като заговори за дискотека, снощи, докато си седим в ресторанта с колегите и се черпим, на хирурга до мен му звъни телефона.Вдига той и смени точно десет физиономии - една от една по-ядосани.Крещи :"Веднага да се прибираш и като се върнеш да ми се обадиш!"

Чудя се какво става.

А то - обадила се дъщеря му - тя е на 13 години, много умно и хубаво дете.Да го чуе.

И без да иска, като чула шумотевицата около него изтърсила : "А, ама тате, и ти ли си на купон?"

Съответно на него косата му се изправи пред очите ми - часът беше 11 и половина.

Опитала се да го успокои, че някакъв "батко" щял да я изпрати до вкъщи....

Ужас ти казвам.Ужас.

После едвам го успокоих - искаше да пали колата и да заминава директно към Търново.

Като заговори за дискотека, снощи, докато си седим в ресторанта с колегите и се черпим, на хирурга до мен му звъни телефона.Вдига той и смени точно десет физиономии - една от една по-ядосани.Крещи :"Веднага да се прибираш и като се върнеш да ми се обадиш!"

Чудя се какво става.

А то - обадила се дъщеря му - тя е на 13 години, много умно и хубаво дете.Да го чуе.

И без да иска, като чула шумотевицата около него изтърсила : "А, ама тате, и ти ли си на купон?"

Съответно на него косата му се изправи пред очите ми - часът беше 11 и половина.

Опитала се да го успокои, че някакъв "батко" щял да я изпрати до вкъщи....

Ужас ти казвам.Ужас.

После едвам го успокоих - искаше да пали колата и да заминава директно към Търново.

ти какво си мислиш? Че не се обадих на класния да проверя каква е тая работа с дискотеката? Естествено, че се обадих. Ще е от 18 до 21ч. , ще бъдат само класовете от тяхното даскало и ще има поне 4 преподаватели с тях. При това положение ще я пусна.

Мисля си, че дупето ми е мокро, но не съм се напикала! Сядам си на стола пред компа и опппа.... изненада (едно джудженце е разляло водата от шишето си върху коженото ми, вече окаяно столче). Сега трябва и да внимавам за кафето, че вчера за малко излязох от стаята и кефенцето ми бе доизпито от същото жадно човече, че и мустачки си беше издокарал от сметаната и се смее доволно, доволно....

Мисля си, че дупето ми е мокро, но не съм се напикала! Сядам си на стола пред компа и опппа.... изненада (едно джудженце е разляло водата от шишето си върху коженото ми, вече окаяно столче). Сега трябва и да внимавам за кафето, че вчера за малко излязох от стаята и кефенцето ми бе доизпито от същото жадно човече, че и мустачки си беше издокарал от сметаната и се смее доволно, доволно....

Хаха, егати мократа изнанада :angry22:

Мисля си, че дупето ми е мокро, но не съм се напикала! С....

Преди да прочета останалата част от поста ти, ококорих ей такива очи : shock.gifВикам -явно не само котките се разгонват, ами и наша Федорка рано-рано е започнала....

А то lol.gif

Виж сега -по-добре водичка, отколкото като се върнеш в къщи , да установиш, че цялата къща мирише на дърта бабичка - вчера малката решила да почиства и заляла бюрото си с камфоров спирт crazy.gif

Мисля си за статуса на Пилето и числата от тотото, само дето после водят до катастрофа на самолети :hush:;) ;)

Мисля си за статуса на Пилето и числата от тотото, само дето после водят до катастрофа на самолети :hush:;) ;)

Мисля си, че на външен вид не го докарвам на Хърли, трябват ми още стотина кила отгоре :P

Мисля си, че на външен вид не го докарвам на Хърли, трябват ми още стотина кила отгоре ;)

Maни, недей, после кво ше ги правя толкова пари :hush:

Maни, недей, после кво ше ги правя толкова пари ;)

Сигурен съм, че ще измислиш какво... ;)

Мисля си как довечера първата ми работа ще бъде да изгледам първия епизод на Изгубени, та дори и без субтитри... :clap:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.