Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите ?

Featured Replies

в пристъп на откаченост взех, че се записах на фотоконкурс..............

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 95,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си как може разни хора да са толкова озлобени към други хора, които познават само от писането им в даден форум и как в събота вечер се излива тази злоба на талази. Мисля си също как мирише на н

• ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН: Много е яко да хълцаш. Никога не съм била по-щастлива в хълцането си. Абе... май никога не съм била по-щастлива. АЗ: Много ми е розово. И летящо. ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ Д

• да създам ли "Мнението ви за предишният с две думи"

Само не ми казвайте, че днес е четвъртък... :)

Само не ми казвайте, че днес е четвъртък... :)

мхмммммммммм -утре имаш два петъка :)

мхмммммммммм -утре имаш два петъка :)

Значи радостта ми от края на работната седмица ще е двойна. (На тва му се викало "Позитивно мислене") :)

Значи радостта ми от края на работната седмица ще е двойна. (На тва му се викало "Позитивно мислене") :)

човек може да се изкефи на четвъртъка само ако е подарил петъка на приятел хехехехехехеххехехе

Не знам за вас, но при мен четвъртъкът си показа рогата още рано-рано сутринта - заради поледицата още докато чистих колата взех та залитнах и си сърдах ръкава на якето :)

Не знам за вас, но при мен четвъртъкът си показа рогата още рано-рано сутринта - заради поледицата още докато чистих колата взех та залитнах и си сърдах ръкава на якето :huh:

единствената глупост, коята до сега сътворих е да се запиша за един фотоконкурс. Но това е защото все още не съм излязля от вкъщи.

иначе децата ги закарах благополучно. Обаче аз ще претичам пеша предвид липсващите места за паркиране около офиса ми

Аз пък само се прекачвах по автобусите. Слязох от единя, да хвана този, който ми е по-удобен и съответно го изпуснах. Е, повисях на спирката :huh:

Чудя се как ли ще издържа на така наречената среща на Регионалния Комитет по Здравеопазването ?

днес ще е денят за ходене по лекари :( ще трябва да ги сгазим здравата :huh:

Пак ме прецакаха с графика...

повечето не са в гъбите ами самите те са гъби............

боли ме главата, не мога да ям както аз си знам :wors: (а как съм гладна). Гледам манджички на разни майсторки и преглъщам ли, преглъщам. Това сега не е ли мазохизъм?! Искам Ники да е при мен, да си го гушна, много ми липсва вече...

Мен също ме боли главата вече, но няма какво да се направи - никой не ми налива насила водката снощи в гърлото, нали ?

Бе к'ва е тая практика да се връзват/лепят деца за леглата в болниците :ph34r:

Бе к'ва е тая практика да се връзват/лепят деца за леглата в болниците :ph34r:

Практиката е отколешна, защото няма как и кой да се занимава с децата. Най-лесно е да се вържат за леглата, за да не си махат системи, да не се наранят и т.н. иначе една сестра/санитар или който и да е трябва да седи до всяко легло с дете. Това е във варианта, че детето не може да има придружител със себе си - тоест мисля че беше до 3 годишна възраст.

пп. Не само децата връзват. Навремето майка ми като беше направила белодробна емболия в интензивното на военна болница я бяха вързали, за да не се отлепи някой тромб и да отиде там, където не трябва. В момента в който я отвързах няма да ти казвам какво им се случи на някои хора там - беше бясна.

Практиката е отколешна, защото няма как и кой да се занимава с децата. Най-лесно е да се вържат за леглата, за да не си махат системи, да не се наранят и т.н. иначе една сестра/санитар или който и да е трябва да седи до всяко легло с дете. Това е във варианта, че детето не може да има придружител със себе си - тоест мисля че беше до 3 годишна възраст.

пп. Не само децата връзват. Навремето майка ми като беше направила белодробна емболия в интензивното на военна болница я бяха вързали, за да не се отлепи някой тромб и да отиде там, където не трябва. В момента в който я отвързах няма да ти казвам какво им се случи на някои хора там - беше бясна.

Това още повече ме изумява :eek: И то голям човек :eek:

Кучета ли са, че да ги връзват :speak: Явно вече не подбират с придружител или без. И що постоянно да е вързано детето, като му изтече системата, да го отвържат... Баси хората, баси здравеопазването :mad:

Това още повече ме изумява :eek: И то голям човек :eek:

Кучета ли са, че да ги връзват :speak: Явно вече не подбират с придружител или без. И що постоянно да е вързано детето, като му изтече системата, да го отвържат... Баси хората, баси здравеопазването :mad:

Това е най-малката беля, на която съм ставал свидетел нееднократно.

В Пирогов знаеш ли в детското какво правят? Вечерно време ги упояват дечурлигата, за да спят кат порове до сутринта и да няма мрънкане, хлипане и прочие. Знаеш ли колко им е лесна нощната смяна, когато всичко спи спокойно?!?!

На какви неща съм се нагледал и напатил с малкия по различни софийски болници, не е истина...

Редактирано от algor (преглед на промените)

Това е най-малката беля, на която съм ставал свидетел нееднократно.

В Пирогов знаеш ли в детското какво правят? Вечерно време ги упояват дечурлигата, за да спят кат порове до сутринта и са няма мрънкане, хлипане и прочие. Знаеш ли колок им е лесна нощната смяна, когато всичко спи спокойно?!?!

На какви неща съм се нагледал и напатил с малкия по различни софийски болници, не е истина...

Това, което си говорим сега, е много страшно... И жалко.

Без коментар :speak:

Това е като филм на ужасите - дано не ми се налага лично да се убеждавам!!! Но вярвам , че има голяма доза истина!

Но вярвам , че има голяма доза истина!

В моята истина, дозата не е голяма, а е цяла. Наистина няма да описвам перипетии в течение на 4 години в болници като Майчин дом, Пирогов, Белодробна клиника, 3-та градска и още 7-8. Няма да описвам как са връщали детето от болницата, защото е 3 часа през нощта с мотива, че му няма нищо, а същото дете 4 часа и половина по-късно ми е умирало в ръцете. И не, това не е преувеличено, защото в собствените ми ръце е умирало таман два пъти и вината не е моя, нито е негова. Няма да разказвам как Бърза помощ идва на 14-тата минута и какви бяха думите на доктора.

Хайде спирам, защото наистина няма нужда от това. И не го пожелавам на никой.

Но не подлагайте думите ми на съмнение - те са цялата истина. Да, моята истина, но все пак истина.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.