Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с видеото ?

Featured Replies

Здравейте,

Компютърът е на 1 месец, дъно Intel ip55, видео HD5850, процесор Intel i5, захранването е 550W, работи с Win 7.

Проблема е,че отскоро само по време на играене на игра се случва,че компютърът забива, екрана става на жълто-бели линии и се чува нещо като пищене от компютъра? Вече 3-4 го прави през няколко дни.

След първия случай, температурите се следят и са в норма, тоест може би не е прегряване...

На някой да му се е случвало? Или да има идея?

Захранването каква марка е?

Само на една определена игра ли забива или независимо от играта забива, някаква грешка дава ли, това забиване какво ще рече че направо гасне компютъра или само играта забива?

• Автор

Захранването каква марка е?

Само на една определена игра ли забива или независимо от играта забива, някаква грешка дава ли, това забиване какво ще рече че направо гасне компютъра или само играта забива?

На няколко игри става, не е на една определена. Захранването е HuntKey. Не дава никаква грешка, просто екрана става на линии и стои така, като не работи клавиатура и мишка. Не гасне компютъра.

Точен модел БИОС, Дъно, производител, процесор... Абсолютно същото ми го правеше когато сложих процесора и се оказа, че ми трябва ъпдейт на Биос...

• Автор

Точен модел БИОС, Дъно, производител, процесор... Абсолютно същото ми го правеше когато сложих процесора и се оказа, че ми трябва ъпдейт на Биос...

BIOS KGIBX10J.86A.3206.2009.0805.1855

дъно INTEL DP55WG

процесор Intel i5 750

Значи не е от БИОС-а... Остава захранването. При натоварване захранването не успява да даде достатъчно ток и компа спича...

В този ред на мисли, възможно е проблемът да е в драйверите на видеокартата. По принцип появата на такива разни черти по екрана, съпроводени със замръзване ..... рано или късно ще те водят до сервиза:cool:

Значи не е от БИОС-а... Остава захранването. При натоварване захранването не успява да даде достатъчно ток и компа спича...

И аз така мисля при разка промяна на напрежението на някои компонент, тои забива.

• Автор

Вече е с последния драйвър на видеото - 9.12. Ще видиме дали пак ще го направи...

пич виж си видео картата екрана от там минава :rolleyes:

хубаво говорите за видео карти та се вмъквам в темата ----> видео картата ми е 9400 ГТ на Galaxy и вече двапъти се преебва, последно ми я смениха миналата седмица и сега пак се прецака, под прецака се имам впредвид че започна с артефакти на игрите и забивания. Та от къде може да идва тоя проблем...

хубаво говорите за видео карти та се вмъквам в темата ----> видео картата ми е 9400 ГТ на Galaxy и вече двапъти се преебва, последно ми я смениха миналата седмица и сега пак се прецака, под прецака се имам впредвид че започна с артефакти на игрите и забивания. Та от къде може да идва тоя проблем...

Даи повече информация и защо не направи отделна тема

Даи повече информация и защо не направи отделна тема

защо не направих отделна тема и аз не знам -->>

а иначе процесора ми е интел 5200;дъно ASRock G31M-S;рамта е неква и аз не знам каква захранването ми е CODEGEN 400w но мисля че не е от него проблема

Редактирано от blackarcher (преглед на промените)

защо не направих отделна тема и аз не знам -->>

а иначе процесора ми е интел 5200;дъно ASRock G31M-S;рамта е неква и аз не знам каква захранването ми е CODEGEN 400w но мисля че не е от него проблема

Теглиш си еверест и там ти показва подробна информация на компа и даже и рамта ;):yanim: :yanim:

И си провери температурите както каза даредевил ;)

Редактирано от MUSTI_1 (преглед на промените)

температурите са напулно нормални; 40 градуса,а при яко натоварване наи много 51-52 градуса при 20процента на вентилатора....

температурите са напулно нормални; 40 градуса,а при яко натоварване наи много 51-52 градуса при 20процента на вентилатора....

това е рамта

слагай най-най-последните драйвери, нея клокваи повече, дори си я върни на стандартните клокове, провери си и дали захранването нети дава ниски напрежения (случвало ми се е)

слагай най-най-последните драйвери, нея клокваи повече, дори си я върни на стандартните клокове, провери си и дали захранването нети дава ниски напрежения (случвало ми се е)

първо не е клоквана, второ с последните драйвери сам и трето проверих захранването с мултицет супер си е...

не знам кво да я правя ...///???

post-259258-1264193664,04_thumb.jpg

провери си картата за вентилатор, ако няма си купи, монтирай го и го вържи да взема ток от някъде - пасивните видеокарти са най големите боклуци...

http://www.google.com/search?hl=en&q=nvidia+bad+chips

Редактирано от the professor (преглед на промените)

провери си картата за вентилатор, ако няма си купи, монтирай го и го вържи да взема ток от някъде - пасивните видеокарти са най големите боклуци...

http://www.google.com/search?hl=en&q=nvidia+bad+chips

това видео не е с пасвно охлаждане.....проблема не е от температурата.........а и картата е на 1 седмица,на втория ден почна с проблемите

значи казваш,че това не е първата 9400гт която ти спича така

ако я взимаш от един и същ магазин не се учудвай

значи казваш,че това не е първата 9400гт която ти спича така

ако я взимаш от един и същ магазин не се учудвай

3-та карта зарежи,не знам кво да права браво,че поне не ми прават проблем за гаранцията,ама вече се дразним нз кво да права

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.