Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видео карта ати радеон хд5670 срещу хд4770

Featured Replies

• Автор

оки брато ^^ няма

• Автор

вземи си XFX4770 но не клоквай нищо.

събирам парите купувам я и ще направа един бенч и ще пусна резултата ^^

няма да клоквам

събирам парите купувам я и ще направа един бенч и ще пусна резултата ^^

няма да клоквам

XFX4770 е на другия комп и при игрите става доста шумна,ако разбира се е от значение това за теб,на тоя комп дето съм в момента е референтна и досега не съм и чул венлилатора.

XFX4770 е на другия комп и при игрите става доста шумна,ако разбира се е от значение това за теб,на тоя комп дето съм в момента е референтна и досега не съм и чул венлилатора.

Със Sapphire съм не знам дали от процесора или от картата, но през определено време, " завърта" вентилатора за кратко и само тогава се чува.

• Автор

ми по принцип няма значение , трудно ще свикна , че сега тази 9550 е с пасивно и не се чува грам нито тя нито нищо много е тих

От личен опит бих те посъветвал да не е XFX... Не зная защо точно тя е предложена, но нямам никак добри впечатления от XFX нито като производителност, нито като стабилност...

• Автор

От личен опит бих те посъветвал да не е XFX... Не зная защо точно тя е предложена, но нямам никак добри впечатления от XFX нито като производителност, нито като стабилност...

би ли си обосновил защо нали много ги хвалят са фабрично клокнати ?

...и както казват колегите от личен опит са шумни заради охлаждането, което не толкова, че не е референтно, но явно при този модел от XFX, са работили с краката по отношение на нивото на шума!

Готово...

Преди известно време си купих видеокарта XFX 7900GT 520M 256MB 256bit, фабрично клокната на 520 ядро, 1500 памет.

няколко месеца след мен секвартиранта ми забеляза новата придобивка и си купи Chaintech 7900GS 256/256 ще те излъжа за неговите честоти, но бяха около 450 на 1300...

Моята видеокарта изкарваше 8000 точки на 3дмарк 05, с неговата видеокарта на моя комп направин 8500...

Моята видеокарта беше фабрично клокната и на 550 ядро вадеше артефакти. Неговата стигна 520 ядро и не помня паметите и на мойта машина направи 10 000 точки на 3дмарк.

Моята видеокарта изгоря. Неговата работи ощв.

Неговата е световнобезизвестната марка Chaintech, моята беше великите XFX.

Освен това имах допир до доста хора, които ми казваха "Не си вземай XFX, ще страдаш", и аз реагирах "Ма как, това е световноизвестна марка..."

Ей го на...

Бегай далече от XFX, личен съвет от мен.

• Автор

Готово...

Преди известно време си купих видеокарта XFX 7900GT 520M 256MB 256bit, фабрично клокната на 520 ядро, 1500 памет.

няколко месеца след мен секвартиранта ми забеляза новата придобивка и си купи Chaintech 7900GS 256/256 ще те излъжа за неговите честоти, но бяха около 450 на 1300...

Моята видеокарта изкарваше 8000 точки на 3дмарк 05, с неговата видеокарта на моя комп направин 8500...

Моята видеокарта беше фабрично клокната и на 550 ядро вадеше артефакти. Неговата стигна 520 ядро и не помня паметите и на мойта машина направи 10 000 точки на 3дмарк.

Моята видеокарта изгоря. Неговата работи ощв.

Неговата е световнобезизвестната марка Chaintech, моята беше великите XFX.

Освен това имах допир до доста хора, които ми казваха "Не си вземай XFX, ще страдаш", и аз реагирах "Ма как, това е световноизвестна марка..."

Ей го на...

Бегай далече от XFX, личен съвет от мен.

само да допълня ако би ми позволил един приятел със същатата като твойта имаше този проблем , после си купи ати хд4350 доколкото знам 7900=4350 направо летеше с нея.Тя хфх е 600/800 той я беше направил 750/900 и летеше ;) даже оше е с нея.МОже да има разлика между хфх ати и хфх нвидиа ? знаем ли

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

• Автор

Отказаха те от XFX май,референтна едва ли ще можеш да намериш някаде,да видим мненията за тази.

http://www.plesio.bg/svga-c-69977735/4770-formula-svga-512-mb-p-280973.html

но е малко по скъпа.

а не съм се отказал ;) просто според мен има разлика между хфх на нвидиа и на ати тая ми идва малко по - скъпа 10 лева са ми 2 дена бе :Д

• Автор

гледах едни тестове на тая хд4770.Ето снимчицата като гледам доста добри резултати има ;)

гледах едни тестове на тая хд4770.Ето снимчицата като гледам доста добри резултати има ;)

Може би не следиш новините и актуалните и изгодни видео карти. Но само да спомена, че през лятото на миналата година се чакаше в един период по повече от месец за нея. В момента в който мост или някой друг внесеше някаква партида и изчезваше за по-малко от един ден. Не си спомням друга карта да е предизвиквала подобен интерес. Макар и леко поостаряла вече по жестоките айти стандарти все още си остава една от най-изгодните покупки. В сектора за сравнително средни изисквания откъм геймплей и силица :)

• Автор

Може би не следиш новините и актуалните и изгодни видео карти. Но само да спомена, че през лятото на миналата година се чакаше в един период по повече от месец за нея. В момента в който мост или някой друг внесеше някаква партида и изчезваше за по-малко от един ден. Не си спомням друга карта да е предизвиквала подобен интерес. Макар и леко поостаряла вече по жестоките айти стандарти все още си остава една от най-изгодните покупки. В сектора за сравнително средни изисквания откъм геймплей и силица ;)

:down: ще я вземам пък аз няма да я използвам за тежки игри.Ще е за игри като цс сорс девил май край и тем подобни

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.