Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

По скоро попада в категорията на оптимизиращите програми,то и за това не я намери тук в този раздел.

Process Lasso подобрява производителността на системата и нейната стабилност в "ситуации" с високи изисквания, като наблюдава процесите, които консумират най-много от мощността на процесора и автоматично ги ограничава, за да подобри стабилността на системата и да премахне евентуалното забавяне.

Да, но това е само малка чат от възможностите й.Както и да е, ако смяташ, че разделът е сгрешен, изтрий мнението направо.:P

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Още няколко програми са минали през 148 теста

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

Rootkit Unhooker защо не го тестват Нортън-is от Матушек на мониторинг а?(в целият си блясък)?Аз ще ти кажа защо,защото ще удари всички програми за

сигурност в земята :)А от Матушек няма как да си позволят да сложат Нортън на първо място, като ги спонсорират други.Всичко добро :)

Rootkit Unhooker защо не го тестват Нортън-is от Матушек на мониторинг а?(в целият си блясък)?Аз ще ти кажа защо,защото ще удари всички програми за

сигурност в земята :)А от Матушек няма как да си позволят да сложат Нортън на първо място, като ги спонсорират други.Всичко добро :)

Колега, ако чета правилно са тествали Нортън със 148 теста и процента му е 40%, нортън наистина направиха нещо свястно със сонара след дългогодишно забвение, което им прави чест.

Колега, ако чета правилно са тествали Нортън със 148 теста и процента му е 40%, нортън наистина направиха нещо свястно със сонара след дългогодишно забвение, което им прави чест.

Доволен съм от резултата на Нортън,дори и в този му вид в който го представят.Отличен резултат :)

Rootkit Unhooker защо не го тестват Нортън-is от Матушек на мониторинг а?(в целият си блясък)?Аз ще ти кажа защо,защото ще удари всички програми за сигурност в земята А от Матушек няма как да си позволят да сложат Нортън на първо място, като ги спонсорират други.Всичко добро

Програмите се тестват с настройки по подразбиране такива са правилата.Дори и да бъде тестван по твоя начин се съмнявам процента му на справяне да се повиши много.Те са предоставили методологията на тестването подробно и всеки може да свали тестовете от сайта им за да проверява.

DefenseWall ще удари всички програми за сигурност в земята.За две години Иля Рабинович сложи в малкия си джоб толкова много богати компании създаващи защитен софтуер мноооого преди него че не е за вярване.

Последното няма как да е вярно - колкото и да му се иска на Иля Рабинович да е точно така! Ето http://www.google.bg/#hl=bg&q=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D1%8B+%D1%81+DefenseWall&start=0&sa=N&fp=395dd6b22b59aedc Винаги е най-лесно човек сам за си създаде проблеми!

Дори и да бъде тестван по твоя начин се съмнявам процента му на справяне да се повиши много.

Изобщо не си прав,изобщо си нямаш и на идея май, как работи Нортън на мониторинг.Иля Rabinovitch представя DefenseWall.Единственото нещо,което трябва да направите е да поставите всички опасни приложения (браузъри, електронна поща, P2P и IRC клиенти) в списъка с приложения ненадеждни.Айде няма нужда,да си поставям Файярфокса под карантина.На Уля Rabinovitch му кажи,че никога няма да инсталирам подобно нещо на компютъра си.

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

<br />Последното няма как да е вярно - колкото и да му се иска на Иля Рабинович да е точно така!  Ето <a href='http://www.google.bg/#hl=bg&amp;q=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D1%8B+%D1%81+DefenseWall&amp;start=0&amp;sa=N&amp;fp=395dd6b22b59aedc' class='bbc_url' title='Външен линк' rel='nofollow external'>http://www.google.bg...95dd6b22b59aedc</a>   Винаги е най-лесно човек сам за си създаде проблеми!<br />

Нямам представа какво му се иска на Иля Рабинович,но за мене е така.

От известно време се опитвам да обясня че самото инсталиране на защитни програми със сходни модули води до непълноценната работа на всички.

Според теб нормално ли е да комбинираш Avira AntiVir,Online Armor и DefenseWall ? Това е като да дадеш на Индеанец автомат.

Един динамичен тест ;)

Product Dynamic Test

Product ------------------------------ Blocked

avast! Free 5.0 ----------------------- 96%

AVG Internet Security 9.0 ------------- 88%

AVIRA Premium Security Suite 9.0 ------ 97%

BitDefender Internet Security 2010 ---- 91%

eScan Internet Security 10 ------------ 89%

ESET Smart Security 4.0 --------------- 95%

F-Secure Internet Security 2010 ------- 95%

G DATA Internet Security 2010 --------- 95%

Kaspersky Internet Security 2010 ------ 99%

Kingsoft Internet Security 9+ --------- 60%

McAfee Internet Security 2010 --------- 86%

Microsoft Security Essentials 1.0 ----- 96%

Norman Security Suite 7.2 ------------- 74%

Symantec Norton Internet Security 2010 --99%

TrustPort PC Security 2010 ------------ 88%

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Теста за февруари на av-comparatives.

От Kaspersky 97,1 % е малко слаб резултат(поне за мен),но въпреки това е получила Advanced +.Браво и на отличниците! :(

Голямата изненада е PC TOOLS!!! Влезли са с гръм и трясък в тестовете!!! Голяма изненада! Очаквам доста от вас до го сложат! :(

Аваст с една идея по-добър от Каспа!!! :cool:

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Голямата изненада е PC TOOLS!!! Влезли са с гръм и трясък в тестовете!!! Голяма изненада! Очаквам доста от вас до го сложат! :cool:

Аваст с една идея по-добър от Каспа!!! :cool:

0,2% не са кой знае какво :( , но наистина Pc Tools, Trustport,eScan много ме изненадаха.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Липсват отново a-squared Anti-Malware, Comodo,Twister,Rising,Online Armor ++,Dr WEB,а всички те в някои аспекти са по-добри от немските псевдопобедители GDATA и Avira.Що за тестове са тези - вече с години все GDATA и Avira са лидери! Инсталирайте ги и ще се убедите сами - пропускат и двете като лидери баш-аутсайдери.Тези от av-comparatives изглежда не желаят или не умеят да събират вредоносен код и от Азия или Америка. Поздрави

На мен много ми харесаха резултатите! Не мога да кажа, че съм шокиран, но примерно не очаквах eScan да навлиза така скоростно. Дано се развиват все така!

Липсват отново a-squared Anti-Malware, Comodo,Twister,Rising,Online Armor ++,Dr WEB,а всички те в някои аспекти са по-добри от немските псевдопобедители GDATA и Avira.Що за тестове са тези - вече с години все GDATA и Avira са лидери! Инсталирайте ги и ще се убедите сами - пропускат и двете като лидери баш-аутсайдери.Тези от av-comparatives изглежда не желаят или не умеят да събират вредоносен код и от Азия или Америка. Поздрави

Ми събери ги ти и дай обективен резултат

TNN comperatives :speak:

Не знам защо,ама тези тестове на антивирусен софтуер ми се струват доста съмнителни. Иначе ако не е така както си го мисля,съм много доволен от справянето на аваст.

1) Emsisoft 99,96% 2) TrustPort 99,90% 3) Kaspersky 99,84% 4) GDATA 99,83% 5) Sophos 99,67% 6) F-secure 99,61% 7) Panda 99,59% 8) Microsoft 99,57% 9) Jiangmin 99,48% Други странности има тук http://www.anti-malware-reviews.com/ Не съм ги измислил аз - стига с това триене на мнения... Какво сега - само за себе си ли да си ги пазим? Скучно е на човек да му е смешно и да е сам... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

А мен ме интересуват,защото има голямо разместване засега -но то е временно и ще има изненади... :clap:

Това е в реда на нещата и трябва да го има, трябва да покажат, че има развитие и при другите, не само при основните играчи. При антивирусните компании е наложително да претърпяват развитие, защото трябва потребителите да са защитени и трябва да показват, че наистина полагат труд, а не само да търсят права. Тази сфера на дейност е изключително динамична и не само лошите трябва да се развиват бързо, ами и добрите, както се казва.

Определено се забелязва напредък при ''облачната'' Панда.:cool:)Версия 1.0.1 си струва да се опита.Независимо, че няма никакви настройки, поради което няма да представлява интерес за маниаците, си върши работата отлично.Мисля, че няма и нужда от кой знае какви настройки, имайки предвид, че говорим за чист cloud antivirus.Направих й едно бързо тестче с най-новите заплахи, публикувани в MDL, като добавих и около 60 файла и от себе си.Не допусна заразяване на системата.Пробвах я и в комбина с outpost 6.7.3 pro, с включен anti-spyware модул.Разбират се отлично.:)Ето и колекцийката, на която пандата се представи с отличен.Останалите файлове можете да свалите от MDL.Пробвал съм я с всичко, което можах, от първите 100 резултата. hxxp://www.wikiupload.com/download_page.php?id=225996 п.п.За версия 1.0.1 What’s the changelog of this version 1.0.1? Preactivated version does not require account creation during install Fix for certain conditions of stuck quick & full scan Improved cloud-heuristic detection for unknown malware - From HF_2 Improved prevalence algorithms for priorization of new malware - From HF_2 Fix of problems scanning certain files in system directories - From HF_1 Fix for loss of connectivity after malware disinfection involving LSP - From HF_1 Improved cloud-heuristic detection - From HF_1

Графики, анализ и прогнози на последните резултати от тестовете на AV-Comparatives,може да намерите.....знаете къде! :)

Дали някой може да познае, коя е тази ''огнена стена'', която се справя така с тестовете:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Естествено, на теста на комодо резултатът не беше чак толкова добър, но там кой ли се справя, освен CIS.:)))

Публикувано изображение

HINT: програмата е безплатна, а това са default settings.:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.