Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Не е така. Тези файлове ги бях подбрал съвсем прясни. Ако ще те успокои Ashampoo Anti-Malware не хвана нищо, а Comodo съвсем малко. Все пак темата е да пращаме нови зарази. :ph34r:

Споко де,не бях на себе си.Аз и теб те уважавам.
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз ползвам Symantec инжинере така че не ми ги пробутвай тия на мен !

Просто констатирам, това което се набива в очи, вече толкова години!

Просто констатирам, това което се набива в очи, вече толкова години!

Аз в случая дадох пример и просто се случи да е с Касперски .

Иначе ползвам SEP 12 и за мен по добра защита няма !

Аз в момента съм много доволен от НИС 2011 --> Умна програма за прости хора! :ph34r:

Аз в момента съм много доволен от НИС 2011 --> Умна програма за прости хора! :ph34r:

Е аз казвам пред всички че за мен по добра програма от SEP няма и това е моя избор !

Четох,четох и така и не разбрах откъде я теглите тази програма,става дума за версията която не изтича? SEP 12

Е аз казвам пред всички че за мен по добра програма от SEP няма и това е моя избор !

Еволюцията ме доведе до заключението, че изключително важно и ценно е потребителя минимално да участва в защитата на компютъра! Щапка свалям на янките, че са създали програмата си именно на този принцип- максимален комфорт и практически никакво участие на потребителя в работата на програмата! това хипсове, сандъци, щуротии, въпроси, безкрайни съобщения...на кой нормален потребител му е нужно това? на никого!

Язък, че преебаха НОД-а с тоя хипс...вкараха я в статуквото, което ще я направи "една от всички останали"...няма да се откроява по нищо вече от касапа...Жалко! :rolleyes:

Редактирано от КИИП (преглед на промените)

Четох,четох и така и не разбрах откъде я теглите тази програма,става дума за версията която не изтича? SEP 12

Пиши ми на лични и не е изтекла а си е безплатна!

http://www65.zippyshare.com/v/54674976/file.html

Благодаря на градския !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Язък, че преебаха НОД-а с тоя хипс...вкараха я в статуквото, което ще я направи "една от всички останали"...няма да се откроява по нищо вече от касапа...Жалко! :yanim:

Може ли да кажеш какво са преебали в Eset 5? Нещо конкретно,което ти е направило на тебе впечатление не на друг.

Моето впечатление е,че няма отрицателна промяна в евристиката,напротив усъвършенствана е. Добавено е проверка на репутацията чрез облачната им технология,която работи доста добре. Имам конкретни позитивни впечатления от това.

Хипса е недоработен все още,информацията в интерактивен режив в прозорците е малка,но ако не те устройва може спокойно да минеш в автоматичен режим,след като си създадеш правилата. Не разбирам какво не ти харесва в новите версии.

Бетонов това какво е по долу - връщане назад или развитие

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ясно е едно не си ползвал петата версия досега.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Абе как ще е връщане назад . Нали без тоя HIPS и облак програмата изчезва от трея от един файл . Трябва да се развиват иначе ще си останат с една евристика . Съжалявам че се намесвам но и мен ме бъзикна днес . Това им е жизнено необходимо !Е вярно Нортон е по усъвършенстван, но все пак тези хора тепърва градят тези нови модули и трябва търпение !

Абе как ще е връщане назад . Нали без тоя HIPS и облак програмата изчезва от трея от един файл . Трябва да се развиват иначе ще си останат с една евристика .

Съжалявам че се намесвам но и мен ме бъзикна днес .

Това им е жизнено необходимо !Е вярно Нортон е по усъвършенстван, но все пак тези хора тепърва градят тези нови модули и трябва търпение !

Към добрата евристика добавиха и нови модули. Хипс, облачна технология и т.н Отделно евристиката на версия 5 е на по високо ниво,това че пропуска при някои тестове не означава непременно,че върви назад. Същото е и с други програми. Мода било...необходимост от развитие е.

Ще сложа тия дни отново NOD32 5 и NOD32 4 и ще докажа моето твърдение.

Аз лавчета не пиша. Каквото съм твърдял се установява от всички тук.

Това е форум градски и мнението на всеки е важно. :P

Това е форум градски и мнението на всеки е важно. :P

Е затова последното ти благодара !

Трябва да се уважаваме независимо от някакви програми и пристрастия .

Най важното е да сме хора .

Аз вече го разбрах, а знаеш какъв бях !

Еволюцията ме доведе до заключението, че изключително важно и ценно е потребителя минимално да участва в защитата на компютъра! Щапка свалям на янките, че са създали програмата си именно на този принцип- максимален комфорт и практически никакво участие на потребителя в работата на програмата! това хипсове, сандъци, щуротии, въпроси, безкрайни съобщения...на кой нормален потребител му е нужно това? на никого!

Язък, че преебаха НОД-а с тоя хипс...вкараха я в статуквото, което ще я направи "една от всички останали"...няма да се откроява по нищо вече от касапа...Жалко! ;)

Аз това мнение го подкрепям и като се инсталира антивирусен софтуер трябва да е достатъчно умен да избере настройките които са най-подходящи за твоя компютър и най-сигурните.Аман от неразбираеми балони.

Касперски като е несъвместим с Земана защо не изписва конфликт.Аз откъде да знам за pc security check.Мълчи като пукал.

Аз в случая дадох пример и просто се случи да е с Касперски .

Реших да го пробвам и бях много учуден в началото.Уж не иска никакви настройки,а взе че ми прекъсна връзката с интернет ..

Трябваше малко да се настройва за да тръгне пак.След сканирането успя да открие няколко неща,които Аваст не засича изобщо ;)

Реших да го пробвам и бях много учуден в началото.Уж не иска никакви настройки,а взе че ми прекъсна връзката с интернет ..

Трябваше малко да се настройва за да тръгне пак.След сканирането успя да открие няколко неща,които Аваст не засича изобщо :cool:

Това не е критерии за нищо . Един ден Аваст пропуска на другия Symantec ...

По добре направи настройките, които съм дал в темата и тогава ще видиш реалните възможности на програмата .

Аз това мнение го подкрепям и като се инсталира антивирусен софтуер трябва да е достатъчно умен да избере настройките които са най-подходящи за твоя компютър и най-сигурните.Аман от неразбираеми балони.

Касперски като е несъвместим с Земана защо не изписва конфликт.Аз откъде да знам за pc security check.Мълчи като пукал.

Защото сам каза че си инсталирал Касперски в режим на съвместимост. Сега не разбирам какво искаш. Изкочиха пак някои от дупките и се почна пак старата работа...Браво :wors:

Абе нещо идеята за наш си тест си остана само идея :wors: Kaldata Research Group звучи добре !

Абе нещо идеята за наш си тест си остана само идея :wors:

Kaldata Research Group звучи добре !

Звучи добре но... сещаш се нали. За съжаление беше прав - няма да стане нищо.

Като наизкочат от дупките и настава напрежение.

Изкочиха пак някои от дупките и се почна пак старата работа...

нещо за мен ли намекваш?

Да Бетонов,Архитекта... - стилът ви е еднакъв.

какъв проблем имаш, не мога да разбера? Написал съм 5-6 поста, в напълно спокоен тон, и ти вече като, че ли се тресеш от нерви! Нищо не разбирам? Ако URIEL разбира какво става, да поясни...аз не разбирам?

какъв проблем имаш, не мога да разбера? Написал съм 5-6 поста, в напълно спокоен тон, и ти вече като, че ли се тресеш от нерви! Нищо не разбирам? Ако URIEL разбира какво става, да поясни...аз не разбирам?

Сигурно има предвид че ще се осъмниш в обективността на теста ако въобще има такъв .

Аз така го разбирам, а градския ако има да допълни нещо ще го каже сам .

Само предполагам обаче !

Сигурно има предвид че ще се осъмниш в обективността на теста ако въобще има такъв .

Само предполагам обаче !

Ооо, това ли било!

Абе правете си тестовете, бе...кой ви пречи или спира? Аз вече постепенно се отдалечавам от тази занимавка....безсмислено е...ако имаш разполагаш с много свободно за убиване време, може да си почовъркаш нещо ей така, но иначе- не намирам смисъл да се прави целенасочено. А пък и вашите "стартиращи" въобще не ме вълнуват- не са близо до практиката, а са "лабораторни", и могат да се случат в реалността много рядко. по практично е какво ще засече програмата при сваляне, сърфиране и в краен случа- ръчно сканиране. "Стартирането" е само за ентусиасти, което разбира се не пречи да си го правите!

Отношение няма да вземам!

Само предполагам обаче !

И това също. Най вече ако прочетеме последните постове ще видим,че няма никакво обсъждане на тестовете,а налагане на мнение за определени програми,които сами сме си признали че са непонятни за нас. На мене лично не ми е интереснен такъв спор. Казах аз съм си направил избора.

Някой замислял ли се е кой поръчва тестовете. Кой има най вече интереса да го прави. Това са специализираните издания и правилата и методолоията се решават субективно. Затова и такива разлики после.

За теста - да ще се намерят тука хора,които ще коментират,нажежават обстановката и т.н а лично повече няма да отговарям на такива постове. Може и да участвам ако има такъв тест.Със сигурност ще помогна с пробите.

За теста - да ще се намерят тука хора,които ще коментират,нажежават обстановката и т.н

Хм. чуден човек си. искаш ти да говориш, тестваш, показваш, и всички други да мълчат и да те гледат със зяпнала уста. Не обичаш чуждато мнение ти, а това не е добре за демокрацията....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.