Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

http://admin-club.net/index/0-22

Какво пречи да го направим както те го направиха? Стъпките по четирите етапа са обяснени ясно. Ще го направим ли ние така?

Нищо не пречи аз съм навит и не съм нервен като преди :)

Майтапа настрана трябва да се включат повече хора или аз само ще ти подавам резултатите пък някой друг да ги обработва и синтезира ...

Ако ти се нагърбва с толкова работа ми пиши ;)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво пречи да го направим както те го направиха?

Ти как мислиш,заблудени фенове с розови очила и не виждащи по-далеч от носовете си,ще наизскочат от дупките(бърлогите) си и ще развалят добрата атмосфера и най-малкото ще замирише на запъртък!

Ти как мислиш,заблудени фенове с розови очила и не виждащи по-далеч от носовете си,ще наизскочат от дупките(бърлогите) си и ще развалят добрата атмосфера и най-малкото ще замирише на запъртък!

Въпросът ми беше по скоро като пожелание. Като стимул. Мисля,че можем да го направим.

Нищо не пречи аз съм навит и не съм нервен като преди :)

Майтапа настрана трябва да се включат повече хора или аз само ще ти подавам резултатите пък някой друг да ги обработва и синтезира ...

Ако ти се нагърбва с толкова работа ми пиши :whist:

Нека всеки каже дали ще участва. Бих помогнал с каквото мога.

Въпросът ми беше по скоро като пожелание. Като стимул. Мисля,че можем да го направим.

Нека всеки каже дали ще участва. Бих помогнал с каквото мога.

Можем ама там таблици разни има и други неща кой ще ги прави тези неща ? А и проби трябват и примерно да не кажат че теста е измислен аз примерно няма да тествам ESET и Norton ...

Трябва над доста неща да се помисли иначе ей така да хвърлям труд и да ме критикуват няма да стане !

Разочароват Avira, наистина се усеща спад..., а аз реших да я тествам....Бих участвал с бетата, която ми дадоха вчера, но дали ще ползваме пробите от admin-club.net (защото минава време), или нови проби да се подберат?....

Можем ама там таблици разни има и други неща кой ще ги прави тези неща ? А и проби трябват и примерно да не кажат че теста е измислен аз примерно няма да тествам ESET и Norton ...

Трябва над доста неща да се помисли иначе ей така да хвърлям труд и да ме критикуват няма да стане !

Не се притеснявай от това хора разни.

========================================================

Ето и мнението по отношение на теста(ако го правим де)

Мисля,че трябва да бъде в два етапа.

Първи етап

- Зарази от началото на годината (това е лесно има ги в полският сайт)

Втори етап

- Нови заплахи тука не е нужно да има някакво количество от типът на две три хиляди файла.

Първият етап не е нужно да е в точно определен ден,но за вторият етап се намират файловете в рамките на ден и се тества.

Програмите които ще участват и добре да са тези които се ползват от повечето,като платените и безплатните се разделят.

Важното е не да се стига до някакъв конфликт,а да си направим удоволствието сами - НЕ да гледаме другите как си го правят.

Всеки мисля,че може да участва с каквото поиска и нещо не разбирам защо непременно трябва да бъде обвиняван някой в нещо. Нека бъдем по-цивилизовани макар,че това си е направо мечта за България. Все ще се намери някой,който да провокира конфликт и нека това си остане негов проблем.

По отношение на теста се вижда,че твърдението "руснаците бутат програмите които са руски и т.н...." е меко казано глупаво. Вижда се какви критики отнасят и двете руски програми участващи в теста им,както и доброто мнение за другите НЕ руски участници.

Най вече затова го дадох този резултат - да се види и да се спрат спекулациите.

... дали ще ползваме пробите от admin-club.net (защото минава време), или нови проби да се подберат?....

Ще бъде повторение,защо пък и не? Тъкмо ще се видят резултатите тука и каква е промяната.

Мисля,че няколко човека в рамките на час можем да съберем доста пробички. Помислете. Не е нужно да бързаме.

пп. Таблици не мисля,че са нужни. Преди имаше един тест без таблици и си беше готин. :speak:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Имаш ме за този тест . И нека го направим като цивилизованите хора . Каквото излезе това е и без това не сме от вчера тук и сме доказали че може да ни се има доверие ! Другото не е важно :P Ама сега продължавам да спя че малкия ме събуди . Лека нощ на всички ! :P

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Пробвах само сандъка на Комодо,настроен на Слабо ограничени,като са добавени дяловете в ''Защитени файлове и папки''.

Преди стартирането на вируса:

Публикувано изображение

След стартирането:

Публикувано изображение Публикувано изображение

Нищо не можа да направи.Хм,доста добър вариант е да се поставят дяловете в ''Защитени файлове и папки''.

И без сандък,също добра реакция:

Публикувано изображение Публикувано изображение

Видях това което ме интересуваше.Благодаря много на URIEL за вируса. :ph34r:

Видях това което ме интересуваше.Благодаря много на URIEL за вируса. :ph34r:

Комодо се справя прилично ...

Аз да благодаря на B-boy[styLe] че той ми го даде ! :blink:

Сега ЕСЕТ ще видя на интерактивен режим !

При стартиране и на трите прозореца дадох Deny като създавах правила за всички регистри и файлове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И резултата е следния въпреки всичко

Публикувано изображение

Трябва да видя да си направя собствени настройки че така хич не е добре !

Аз имам ама е стар много ...

Ей сега ще ти го кача някъде .

hxxp://dox.bg/files/dw?a=63def8e98f

pass: malware

Вътре са два файла като сама единия е криптиращ ,а другия заключва компютъра !

За новата версия на Комодо ти трябва нещо по свежо макар че при мен успя да криптира 2 снимки ,но това беше ,а преди пробиваше !

Моля който не знае какво прави хич и да не го тегли това че става страшно !

Ей сега ще видя "хартиения лъв" какво пази с настройки на max.

Кой от двата е криптиращия,понеже за единия има твърда дефиниция?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

П.с. Аха видях за въпросния е дефиницията.Спрях файловата защита,обаче все едно му спирам всичко,стартирах файла Публикувано изображение ....трябва да го пробвам на нещо за което няма дефиниция,иначе си губи смисъла ..да спирам компоненти от защитата е доста нелепо,нали?

Ей сега ще видя "хартиения лъв" какво пази с настройки на max.

Дано е по добре от тенекиения http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Намерих правилната настройка ама ме убива от въпроси !

Блокирах

Публикувано изображение

И съм чист

Публикувано изображение

Дано е по добре от тенекиения http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Не че нещо,но те предизвиквам,хартиения с/у тенекето :ph34r: ..съгласен да спретнем едно тестче,контролата ще е МБАМ?

Не че нещо,но те предизвиквам,хартиения с/у тенекето :ph34r: ..съгласен да спретнем едно тестче,контролата ще е МБАМ?

Добре ама на максимални настройки ли ?

Добре ама на максимални настройки ли ?

Да,това е целта да засече промяна да дадеш блокиране и да видим колко блокират реално!

Безплатна с/у платена програма :ph34r:

Аз съм готов,обаче трудното ще е да намерим файлове които и двете програми да нямат дефиниция или ако искаш правим архив и каквото оцелее накрая дефиниция без дефиниция стартираме наред?!

Ще пусна правилото в темата за Есет по късно ама пита за всичко !

Да,това е целта да засече промяна да дадеш блокиране и да видим колко блокират реално!

Безплатна с/у платена програма :ph34r:

Аз съм готов,обаче трудното ще е да намерим файлове които и двете програми да нямат дефиниция или ако искаш правим архив и каквото оцелее накрая дефиниция без дефиниция стартираме наред?!

Той на ЕСЕТ хипса не дава реална картина за нищо и ще трябва аз да преценявам кога да блокирам .

На архивче е по добре !

Ще пусна правилото в темата за Есет по късно ама пита за всичко !

Той и хартиения е настроен да пита за всичко,да ги видим ...да действаме да немерим гадове.

Ще ти пратя на ЛС някоя бройка за която хартиения няма да има дефиниция и ти намери някоя и да почваме! Видео може и да не правим,достатъчно е някой друг шот и нашето мнение,което аз лично приемам с интерес и с взаимно доверие!

Той и хартиения е настроен да пита за всичко,да ги видим ...да действаме да немерим гадове.

Ще ти пратя на ЛС някоя бройка за която хартиения няма да има дефиниция и ти намери някоя и да почваме! Видео може и да не правим,достатъчно е някой друг шот и нашето мнение,което аз лично приемам с интерес и взаимно доверие!

Добре ей сега вадя списъка и ще ти ги пратя . :)

И аз съм съгласен на шотове ! :ph34r:

Добре ей сега вадя списъка и ще ти ги пратя . :ph34r:

Не ми пращай линкове,ами ми дай файловете в архив с парола и аз ще приготвя моя архив и ти го пращам.

Нека са по 4 броя в архив

Дадох ти линк на лични към архив от вчера ...

Още да събирам ли ?

Не ми пращай линкове,ами ми дай файловете в архив с парола и аз ще приготвя моя архив и ти го пращам.

Нека са по 4 броя в архив

Аз ти дадох вече линк към голям архив или да търся нещо ново ?

Не знам ЕСЕТ къде ще ме пусне ...

Абе ще търся и друго и ще ти го пратя !

Дадох ти линк на лични към архив от вчера ...

Не стига,ОК действаме тогава с тоя архив.

За към над вечер съм приготвил архив с 4 файла,него ще тестваме тогава.Нека с по-малко бройки за да има нагледност,че и голямо стартиране ще падне,ако останат много бройки,най-много процесора ми да изпуши

Ай дърпам,сканирам и каквото остане стартирам,после скан с МБАМ

Успех!

Абе човеко Rising Free остави 127 парчета,ще ми изпуши процесора бре човек от толкова стартиране!Публикувано изображение

Ай на по-малко бройки следващия път,аз съм приготвил 4 броя и ти приготви 4 ..

Аз съм съгласен и на по малко !

Първия тест без да подпирам есет мина много зле ...

Изгубиха ми се файлове и шотове .

Успях да снимам накрая http://dox.bg/files/dw?a=9526d9f5cf

Компютъра блокира и въпреки че бях под сянка ми се е запазило това видео което хич не е добре !

Всичко изчезна от десктопа !

Ей сега ще изнамеря 4 файла и ще ти ги пратя иначе Есет е много зле с тоя Хипс

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Какво да правя тук ?

Отделно на файлове зловредни реагира със зелено при опит за достъп до нета

Публикувано изображение

И пак допусна файл да бъде стартиран

Публикувано изображение

Изпратих ти 6 файла които ЕСЕТ не лови !

Изпратих ти 6 файла които ЕСЕТ не лови !

Ако може прати ми ги и на мен тия файлове.

Ако може прати ми ги и на мен тия файлове.

6 файла парола : infected

hxxp://dox.bg/files/dw?a=ee5bf7d558

Ето и видео как ЕСЕТ опази системата ама ...

http://dox.bg/files/dw?a=bd32c3e62d

Извинявам се за забавянето но компютъра първия път тотално блокира !

Lost in... избяга някъде с лъвчето си :computer2:

Ето и от мене един архив за тестване.

http://www53.zippyshare.com/v/8955979/file.html

паролата е стандартна

Аз съм болен и нямам друга работа и ще тествам :cool:

ESET остави тези

Публикувано изображение

Следва стартиране !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.