Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 4 AV / IS -част 1

Featured Replies

Има линк в по-горния ми пост.:cool:) Ето ти го пак-> http://solidfiles.com/d/b0vZ парола на архива: high6

• Отговори 844
  • Прегледи 61,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Още малко и може да успеете да ме убедите отново да пробвам тази вечно с бъгове и все недовършена безплатна програма...

• The Graverobber
    The Graverobber

въобще не е наивно, а е жизненоважно. друго може да не слагаш, но за сигурността си трябва! 2 години съм в общи линии само с антивирус и уиндоус стена и вирус не съм лепвал. ако се внимава какво се св

• Привет на всички, днес получих потвърждение, че следващия официален релийз на CIS 4 ще включва поддръжка и на Български език. В тази връзка качвам последната редакция на файловете, локализиращи прог

Публикувани изображения

• Автор

Има линк в по-горния ми пост.:cool:)

Ето ти го пак-> http://solidfiles.com/d/b0vZ

парола на архива: high6

Мда,благодаря ти,но като въведа паролата не се получава.

Стартирах фаила и нищо не стана-пълен блок от комодо 4 :) Но с изключен sandbox -може и да се подведеш и да дадеш allow и белята в клипа става...

• Автор

Стартирах фаила и нищо не стана-пълен блок от комодо 4 :)

Но с изключен sandbox -може и да се подведеш и да дадеш allow и белята в клипа става...

Може ли да го качиш някъде, разархивиран?

Заповядай http://www.skatafka.com/download.php?file=49bc93039559642d4bb7468061e758cc :) Вирус Тотал http://www.virustotal.com/analisis/c9b3e89484c57072ed4bfc73283184f35554e9cf5420cbd7e0676b11a336cd47-1266741579 Тоя файл ми разказа играта на виртуалката и нея блокира :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Заповядай http://www.skatafka.com/download.php?file=49bc93039559642d4bb7468061e758cc ;)

Вирус Тотал http://www.virustotal.com/analisis/c9b3e89484c57072ed4bfc73283184f35554e9cf5420cbd7e0676b11a336cd47-1266741579

Тоя файл ми разказа играта на виртуалката и нея блокира :shake_puter:

Много интересно,при мен изобщо не пожела да се стартира.

Много интересно,при мен изобщо не пожела да се стартира.

Изключи ли sandboxa и на каква виртуалка го пробва-аз на XP- mode-рестартира ли?

• Автор

Изключи ли sandboxa и на каква виртуалка го пробва-аз на XP- mode-рестартира ли?

На реална машина съм,не ползвам виртуалки за тестване.

Под Win7 32 bit стартирах файла директно с двоен клик,но явно не е пригоден за работа под тази ОС,но и от Comodo4 нямаше реакция,ами то и за какво да реагира, като няма изобщо никакво действие в случая,стартиране.

Тествах го на реален WIN 7-и при мен не се стартира явно уязвимоста е само при XP

Под Win7 32 bit стартирах файла директно с двоен клик,но явно не е пригоден за работа под тази ОС,но и от Comodo4 нямаше реакция,ами то и за какво да реагира, като няма изобщо никакво действие в случая,стартиране.

Явно е от ОС :eek:

Комодо си е стабилен :huh::yanim: :yanim:

Грешите и двамата :P Разгледайте файловете в папката на Windows и ще видите няколко, създадени с днешна дата.При мен излезе същата грешка и изглеждаше, че нищо не е станало, но уви-файловете са си там.:biggrin:)

Огледайте се за disable.dll и browseui.dll :P

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Грешите и двамата ;) Разгледайте файловете в папката на Windows и ще видите няколко, създадени с днешна дата.При мен излезе същата грешка и изглеждаше, че нищо не е станало, но уви-файловете са си там.:))

Има 3 напълно безвредни файла -да там са ама какво от това

И то само при изключен sandbox :nono:

Има 3 напълно безвредни файла -ДА ТАМ СА АМА КАКВО ОТ ТОВА

Как така какво? Не трябва да са там, без комодо да гъкне.Казвам ви, сложете директорията на windows в my protected files и ще видите как би трябвало да реагира комодо.А, ако си направиш труда да прочетеш и тази тема(

[Exploit] Disable Comodo

)-> https://forums.comodo.com/leak-testingattacksvulnerability-research/exploit-disable-comodo-t51764.0.html , ще разбереш ''какво от това''
И не събори комодо

Грешите и двамата :) Разгледайте файловете в папката на Windows и ще видите няколко, създадени с днешна дата.При мен излезе същата грешка и изглеждаше, че нищо не е станало, но уви-файловете са си там.:nono:)

Огледайте се за disable.dll и browseui.dll ;)

Наистина е уязвимост и след рестарт не се стартира иконката в трея, като опиташ ръчно да стартираш даваш брауз към ексето на стената което липсва в папката

Комодо устоя :nono: При мен си се стартира с WIN 7 съм Михнев при теб стартира ли се комодо?

Комодо устоя :nono: При мен си се стартира с WIN 7 съм

Както и да е, явно не се разбираме добре.:)) Мразя лудата фенщина, на каквото и да е.Обичам комодо, но, когато има проблем, си го има.Как така ще ми се сипят файлове в системната директория, без никакви последствия за тях, ами точно обратното-с цел да унищожат защитата ми.Днес може да не е успешно, но не знаеш следващия път как ще е.

Както и да е, явно не се разбираме добре.:nono:) Мразя лудата фенщина, на каквото и да е.Обичам комодо, но, когато има проблем, си го има.Как така ще ми се сипят файлове в системната директория, без никакви последствия за тях, ами точно обратното-с цел да унищожат защитата ми.Днес може да не е успешно, но не знаеш следващия път как ще е.

С каква ОС си?При comodo 4 файла се блокирва от сандбокса

С каква ОС си?

Vista ultimate x 64 SP2(временно)

едит: За сандбокса е ясно, но повечето хора не го ползват.Поне тези, които пишат в техния форум.:nono:

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

А ти 4 версия на комодо ли тества?

Защото sandboxa е включен по default и Уиндоуса ти е защитен :cool: С NORTON съм и не съм сляп фен на Комодо :) :) :) все още :rolleyes:Имаш три плюса от мен :cool:

• Автор

Грешите и двамата :cool: Разгледайте файловете в папката на Windows и ще видите няколко, създадени с днешна дата.При мен излезе същата грешка и изглеждаше, че нищо не е станало, но уви-файловете са си там.:rolleyes:)

Огледайте се за disable.dll и browseui.dll :)

Нямам подобни файлове в папка Windows, нито създадени днес нито от вчера.

Comodo4 се стартира нормално.

Има browseui.dll но в System32 и е подписан файла от Microsoft ,вижда се и дата на създаването му.

Нещо бъркаш в случая,честно казано не обичам да копирам и да твърдя мнения на някой си без сам да проверя нещата :cool:

Публикувано изображение

Нямам подобни файлове, нито създадени днес нито от вчера.

Comodo4 се стартира нормално.

Имаш стартиран sandbox, затова.Когато е изключен, файловете си отиват по местата.:rolleyes:
  • Автор

Имаш стартиран sandbox, затова.Когато е изключен, файловете си отиват по местата.:rolleyes:

Без sandbox / :cool:

Още малко и може да успеете да ме убедите отново да пробвам тази вечно с бъгове и все недовършена безплатна програма...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.