Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

ами може аз да го каа че нищо не правя

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

искам да ви поздравя за чудесния скан на книгата на Елизабет Лоуъл Истинска любов.Преди няколко дни си драпнах Сюзън Джонъан Степното цвете и Дете на порока жива мъка мн трудно се четат.

Редактирано от dani_kostadinova (преглед на промените)

Момичета, започнах да чета Вихрена страст на Ирис Йохансен, но 108 и 109 са много размазани и нищо не се вижда. sad.gif Ще може ли някоя да ги пусне, ако има възможност

• Автор

искам да ви поздравя за чудесния скан на книгата на Елизабет Лоуъл Истинска любов.Преди няколко дни си драпнах Сюзън Джонъан Степното цвете и Дете на порока жива мъка мн трудно се четат.

Че какво им има на тези книги? "Дете на порока" е в текстови вид, а "Степното цвете" е с много добър скан.

Благодаря за книжките!!! Особено за тази на Елизабет Лоуел :):mad: :mad:

Момичета, започнах да чета Вихрена страст на Ирис Йохансен, но 108 и 109 са много размазани и нищо не се вижда. sad.gif Ще може ли някоя да ги пусне, ако има възможност

Ето, мила, приятно четене:)

ами може и да е от моята програма но беше жива мъка а иначе сам обаркала не е Дете на порока а Заложник на греха много са ми бледи.Извинявам се дано никой не сам обидила sad.gif

Момичета, да попитам някой чел ли е "Нежна грубост" на Катрин Харт? И ако да, моля споделете впечателние, че мисля да я почна. ;)

Момичета, да попитам някой чел ли е "Нежна грубост" на Катрин Харт? И ако да, моля споделете впечателние, че мисля да я почна. :rolleyes:

Ще хмърля едно око на корицата и ще ти кажа, че ми се въртят две книги и незнам коя от тях беше.

Благодаря за книжките kiss.gif

Ще хмърля едно око на корицата и ще ти кажа, че ми се въртят две книги и незнам коя от тях беше.

Ами да ти кажа до 47ма станица съм и почти няма пряка реч. Значи главната пътува с керван да се ожени за някъв, и вече наближават. Тя и още четери момичета решават да се окъпят в един поток. Тогава са отвлечени от десет индианци. До сега, всияко е написано като през очите на главната, и тъй като тя не знае индиански език и не може да говори с приятелите си, повечето е описание. Как главния, който е вожд, обявява, че я иска. Петте биват отвлечени, тя се бори с главния и той я стиска през гърдите и тя губи съзнание, когато се събужда, още яздят. Тя е удобно настанена в скута на вожда и напълно невредима, докато приятелките й са пребири, с раздрани дрехи и индианците ги опипват. После като спряха, главния я заведе в гората да се изходи, после я нахрани, докато през това време другите индианци изнасилват зверски приятелките й. Главния се отдели за малко от нея и един урод я нападна, тя почна да се бори и той почна да я бие. В борбата, наща му отгризна ухото, и после главния се върна и я отърва. Гушна си я и я занесе да спят. После беше гадно, как стигнаха до селото, той я върза за врата с каишка, пусна я зад коня си и като останалите пленнички я прекара през цялото село. Удряха я, спъваха я, драскаха я и какво ли още не. После с дугите момичета ги зарязаха в средата на селото и така с часове седяха и гледаха как индианците празнуват. После ги задърпаха и почнаха да ги жигосват, с нагорещено желязо поставяха марат на собственика, на бедрото на жената. Приятелките й пищяха и се деряха, а главния с поглед накара главната да не се държи като тях и тя геройски изтърпя жигосването. Главния я отнесе във вигвама си, превърза й раната й я остави да спи. Тя поспа, но се събуди от болката в бедрото и видя, че е сама, та хукна да бяга. Толкова бързаше завалата, че не разбра, че някой я следи, и като спря да почине главния я сбара. Замъкна я във виквама си, и почна да я бие с камшик, после я съблече гола, обра всичко което може да й послужи за завивка или оръжие и излезе. Наща рева рева, и заспа. Главния се върна да провери как е и огледа раните. Зарадва се, като видя, че в ядът си, не е разкъсал кожата й с камшика, а само е оставил червени следи. И от там нататък, всеки ден наща една индианака я водеше да се къпе, после да прави закуска на главния, през деня да върши къщна работа, а нощем, той я оставяше да спи гола. Коагто главния можеше отиваше при нея да я учи на езика си, защото той не говори английски. Наща не й дават да говори с приятелките си, но тя ги вижда от време на време, мръсни, раздърпани, пребити и загубили всякаква надежда, и тея моменти са много тъжни. Главния се държи добре с наща и се грижи за нея, но сътбата на приятелките й е ужасяваща. И до тук съм. Много интересна изглежда.

Инче, скоро четох "Нежна грубост" - книгата остана в съзнанието ми като страшно интересна, но в първата си част (с тези брутални сцени, които описваш, но има и още) ми беше доста тежка за преглътване - това трае докато главните живеят при индианците. Но сладурската част на книгата е втората, след като главната я връщат с децата й при родителите и главния се появява там, като богат бял ранчеро :eek: Най-разкошните моменти са как главния ухажва главната и се правят, че не се познават, а те всъщност са женени още при индианците. Но... първата част на книгата - това е живота в индианското селище доста ме натовари откъм жестокост, грубост и зверствата направо ми дойдоха в повече. Имаше моменти дето ми идеше да й тропна нещо тежко по тиквата на главната, че така се беше озверила и най-спокойно си режеше скалпове, раздаваше сурови наказания... :speak: Слава богу, втората част - живота им като бели хора напълно изми горчивия привкус, който ми остана от първата част на книгата. Като цяло - изключително вълнуващ, на моменти дразнещ, но роман, който заслужава да се прочете. kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Тихчо благодаря ти и аз за книжките,а да знаеш нещо за книгата на Конито,че нещо съм резервирана

Тихчо благодаря ти и аз за книжките,а да знаеш нещо за книгата на Конито,че нещо съм резервирана

Ох, мъка, не съм я чела книгата на Конито, но направих една от кардиналните си грешки. А именно, да се зачета докато я сканирах. И се почна една... може да се каже, че почти съм я изчела, ама не съвсем /подобна тенденция съм я нарекла "подробно преглеждане"/. Както и да е, отплеснах се. Според мен книжката си заслужава четенето. Като изключим характерната за авторката наситеност на страст между героите, историята е интересна, има интрига, главните са малко от сорта "искам те", "не те искам", има злодей, който не е очевиден, има малко екшън, борба с предразсъдъци... въобще е добра смесица. Но може би някой, който я е чел действително, трябва да потвърди или отрече предположенията ми. ;)

Благодаря за книжките :P

Книгата е една от хубавите на Кони, поне според мен.В нея наистина има от всичко, няма да съжаляваш ако я почнеш ;)

И накрая- по-добре късно отколкото никога Всеки мой дъх-Джудит Mакнот

Инче, скоро четох "Нежна грубост" - книгата остана в съзнанието ми като страшно интересна, но в първата си част (с тези брутални сцени, които описваш, но има и още) ми беше доста тежка за преглътване - това трае докато главните живеят при индианците. Но сладурската част на книгата е втората, след като главната я връщат с децата й при родителите и главния се появява там, като богат бял ранчеро :baby: Най-разкошните моменти са как главния ухажва главната и се правят, че не се познават, а те всъщност са женени още при индианците. Но... първата част на книгата - това е живота в индианското селище доста ме натовари откъм жестокост, грубост и зверствата направо ми дойдоха в повече. Имаше моменти дето ми идеше да й тропна нещо тежко по тиквата на главната, че така се беше озверила и най-спокойно си режеше скалпове, раздаваше сурови наказания... :ph34r: Слава богу, втората част - живота им като бели хора напълно изми горчивия привкус, който ми остана от първата част на книгата. Като цяло - изключително вълнуващ, на моменти дразнещ, но роман, който заслужава да се прочете. kiss.gif

Тази книга сканирана ли е? Много моля, ако е сканирана, някой да пусне едно линкче. Стана ми страшно интересно след коментара ви.

Инче, скоро четох "Нежна грубост" - книгата остана в съзнанието ми като страшно интересна, но в първата си част (с тези брутални сцени, които описваш, но има и още) ми беше доста тежка за преглътване - това трае докато главните живеят при индианците. Но сладурската част на книгата е втората, след като главната я връщат с децата й при родителите и главния се появява там, като богат бял ранчеро :eek: Най-разкошните моменти са как главния ухажва главната и се правят, че не се познават, а те всъщност са женени още при индианците. Но... първата част на книгата - това е живота в индианското селище доста ме натовари откъм жестокост, грубост и зверствата направо ми дойдоха в повече. Имаше моменти дето ми идеше да й тропна нещо тежко по тиквата на главната, че така се беше озверила и най-спокойно си режеше скалпове, раздаваше сурови наказания... :beat: Слава богу, втората част - живота им като бели хора напълно изми горчивия привкус, който ми остана от първата част на книгата. Като цяло - изключително вълнуващ, на моменти дразнещ, но роман, който заслужава да се прочете. kiss.gif

Oх мила, аз малко я разлистих да видя какво става по-нататък и книгата си е тотална десятка, каквото и да говорим. Много е на ниво. А тука със скалповете, малко преувеличаваш, аз съм до момента в който роди първия им син. Много ми хареса всичко това с изпитанията през които главната трябваше да премине за да стане една от тях. Като трябваше да смъкне скалповете на онея двамата, милата едва не си изповърна вътрешностите но го направи. После дето се включи към жените от племето като измъчваха пленниците и с наказанието наистина беше малко прекалено, но смятам, че така по-добре се показва, че главната става част от индианското племе. А наречи ме кръвожадна, ама ми хареса момента в който докато тя беше сама в гората и я нападнаха онея двамата, как ги уби. Особено втория мъж, как се промъкна зад него и му каза "Това е за нероденото ми дете, което щяхте да убиете, ако ме бяхте изнасилили" и му преряза гърлото. Много силен момент, ако питаш мен. Ако го беше направил главния, нямаше да е нищо ново, в доста книги главния убива заради главната. Но тук тя сама си се спаси, и беше доста интересна сцена. Сега с нетърпение очаквам да роди второто дете и да се върне при родителите си, а главния да се появи като, Адам или Андрю беше, не помня. Ще е много яко :yanim:

Тихи, мерси мило за книжките. kiss.gif "Циганския любовник" на Конито е много хубава. Една от десятките й, затова спокойно може да си я изчетете. То всеки знае, че Кони се заплесва в любовните сцени, и ако се смята за недостатък, това е единствения на книгата ;) А тази на Дженифър Уайлд ме плаши. След фарса с книгите за Мариета, искам да попитам някой чел ли я е, ако да да каже как е.

Благодаря за книжките :clap:

Книгата е една от хубавите на Кони, поне според мен.В нея наистина има от всичко, няма да съжаляваш ако я почнеш ;)

И накрая- по-добре късно отколкото никога Всеки мой дъх-Джудит Mакнот

О! Джудит Макнот, мерси :P

Тази книга сканирана ли е? Много моля, ако е сканирана, някой да пусне едно линкче. Стана ми страшно интересно след коментара ви.

Не, не е сканирана.

благодаря Тихи,Нони ,ще я започвам щом е интересна :yanim:

ПП благодаря за Всеки мой дъх :clap:

Аз докато погледна корицата и вече сте дали отговори за "Нежна грубост", доста по реалистично е описан живота на индианците. Но щом съм я запомнила значи е от грабналите ме книги. Не бях сигурна сама "Нежна грубост" или "Нежни екстази се казваше", то с толкова подобни заглавия се оплита човек. :yanim:

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.