Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Леле, колко сте бързи!

Благодаря за информацията. В най-скоро време книжките ще са готови. :ph34r:;)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Я да пусна още едно книжленце за днес... А ако някой му изрови оригиналното заглавие, ще съм много благодарна - аз не успях.

Тръпнеща от желание - Шарън К. Гарнър

Оригиналното заглавие е "Sanctuary".

И аз така си мислех, но ако е това, то тогава има яко фантазия и авторство от страна на преводача и може би именно затова не са го сложили. В нашата главната е Роксана, в оная е Емили. В оная търси брат си, а в нашата си знае къде е. Иначе относно действието - да, там се развива. Името на главния съвпада само в собственото - фамилията също е различна. И почнах да се съмнявам, че това е книгата...

Момичета, знам, че доста от вас четат книги на английски, та да попитам, някоя да има книгата на Катрин Сътклиф "Obsession", тази е продължението на "Вярност" за Трей и Мария. Че почти я дочетох и няма да мирясам докато не довърша историята. Моля ви, ако някой я има нека ми я прати на [email protected] че не я намирам никъде sad.gif

Някой знае ли към кого мога да се обърна, искам да се снимам за корица на тези любовни романи. Това ми е мечта отдавна. ;)

Момичета, знам, че доста от вас четат книги на английски, та да попитам, някоя да има книгата на Катрин Сътклиф "Obsession", тази е продължението на "Вярност" за Трей и Мария. Че почти я дочетох и няма да мирясам докато не довърша историята. Моля ви, ако някой я има нека ми я прати на [email protected] че не я намирам никъде sad.gif

Макар че не чета на английски, имам доста, но тази не е сред тях. На прима виста в нета намерих това: http://www.madshare....bjiRm/Sutcliffe,%20Katherine%20-%20Obsesion.rar%20?aff.id=1034 Дано да то помогне...

Някой знае ли към кого мога да се обърна, искам да се снимам за корица на тези любовни романи. Това ми е мечта отдавна. :)

Към плейбой. Пробвай там щото издателите после си ги харесват от списанието и си ги изрязват за корици! а иначе за тези на Ирис - май художници се грижат за кориците.

Някой знае ли към кого мога да се обърна, искам да се снимам за корица на тези любовни романи. Това ми е мечта отдавна. :)

У нас, намаш никакъв, ама никакъв шанс. Такива неща не се правят. У нас само "Ирис" ползват такива корици, а те, не плащат нито за корица, нито за права над книгите. Правата си ги крада, а кориците, препрваят вече готови покривайки ги с разни китки и глупости. Единственото което можеш да направиш е първо да станеш много добър модел (може и да си, аз не знам) и после да заминеш за САЩ и да подпишеш договор с някой илюстратор, било то Алан Айерс, Джон Паул или Макс Грифин, но и това ми се вижда толкова фантастично, че е напълно невъзможно. За да задоволиш поне частично мечтата си, по морските ни курорти има разни фото студиота в които може да те облекат в някаква рокля от 17-18 век и да ти направят няколко снимки, за около стотина лева.

Макар че не чета на английски, имам доста, но тази не е сред тях. На прима виста в нета намерих това: http://www.madshare....bjiRm/Sutcliffe,%20Katherine%20-%20Obsesion.rar%20?aff.id=1034 Дано да то помогне...

Мерси мило, сега ще видя дали ще успея да я сваля ;)

Ох не стана sad.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Инче, аз успях, ама това на испански бе, или някакъв подобен ако не е испански. Все пак - ето ти го.

да испанкси е мила

У нас, намаш никакъв, ама никакъв шанс. Такива неща не се правят. У нас само "Ирис" ползват такива корици, а те, не плащат нито за корица, нито за права над книгите. Правата си ги крада, а кориците, препрваят вече готови покривайки ги с разни китки и глупости. Единственото което можеш да направиш е първо да станеш много добър модел (може и да си, аз не знам) и после да заминеш за САЩ и да подпишеш договор с някой илюстратор, било то Алан Айерс, Джон Паул или Макс Грифин, но и това ми се вижда толкова фантастично, че е напълно невъзможно. За да задоволиш поне частично мечтата си, по морските ни курорти има разни фото студиота в които може да те облекат в някаква рокля от 17-18 век и да ти направят няколко снимки, за около стотина лева.

Мерси мило, сега ще видя дали ще успея да я сваля ;)

Ох не стана sad.gif

Ами по морето ще ми пердоставят ли такива яки партньори за снимките?

Абе тва са си просто костюми в обикновенно студио. Дават ти рокля, боне и чадърче, слгат те на едно столче и ако си заведеш някой, на него ще му дадат костюм и шапка и това е. Пак повтарям няма кой да ти направи такава професионална сесия, та и модел да ти даде. Просто у нас това не се прави.

Момичета, аз не говоря испанскиииии sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Мила я отпрашвай към морето. знае ли човек може пък и на батко джончо да налетиш

Здравейте, хора! :ph34r: Някой дали има "Египетски нощи" на Кони Брокуей и "Теменужки в снега" на Патриша Грасо?

Здравейте, хора! :ph34r: Някой дали има "Египетски нощи" на Кони Брокуей и "Теменужки в снега" на Патриша Грасо?

При мен растат теменужки ама египтянин кьорав няма

Момичета, аз не говоря испанскиииии sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Ох, мило, късаш ми сърцето. И нали съм със меко сърце, се поразрових по-обстойно. Проверих файла, на енглиш е. Да знаеш, че ще има да черпиш :ph34r:;)

Такам, значи мила "Теменужки в снега" и "Краят на дъгата" на Патриша грасо са една и съща книга. Май ги няма сканирани, ама някой може да има втората и да не знае, че е същата книга. А "Егупетски нощи" е много смотана книга. Прочетох я с много зор, и с голяма усмивка я продадох. Супер глупава книга с муден сюжет, главния имаше няква болест, не помня точно каква беше. Абе общо взето и да не я намериш няма да е голяма загуба.

Стаси така или иначе теменужките ги имам и даже ще ти я подаря. само трябва измислим как но това ша го правим на скупето.

"Теменужки в снега" е предвидена за сканиране, но сега ще излъжа в чий списък беше, но някой я беше поел, сигурна съм. А ако никой не е, казвайте, мога да я предвидя за скан около Великден обаче, защото е в Дч, а със сегашната ми програма в унито едва ли ще се прибера по-рано.

Защо си мисля, че и "Египетски нощи" някой я беше заявил за сканиране? Вече започвам да се обатачвам. Както и да е, ако никой не е и нея я поемам за Великден.

Това, ако не ме изпреварите имам предвид, че може и да не му се чака на някой до празника. :whist:

Стаси така или иначе теменужките ги имам и даже ще ти я подаря. само трябва измислим как но това ша го правим на скупето.

Благодаря ти! :) Тогава по скайп ще поговорим, а щом казвате че "Египетски нощи" е слаба значи да не си правя труда да я търся., но благодаря все пак за отзоваването ви момичета. :)

Теменужките съм почнала да я сканирам - до 50 и някоя страница стигнах и паузирах... бая отдавна, но ако я бързате, довечера ще я довърша и кача във Фанагория.

Теменужките съм почнала да я сканирам - до 50 и някоя страница стигнах и паузирах... бая отдавна, но ако я бързате, довечера ще я довърша и кача във Фанагория.

Ти си сканирай аз ще я подаря на детето

Сканирам я... и ще сканирам докато Хеси каже "Спри!" :ph34r:

Продължавам с поредица "Промени":

Търся Лейси

Невероятната истина

И действам нататък...

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Ти си сканирай аз ще я подаря на детето

Благодаря страшно много и на двете ви, но не искам да ви препирам и на която й е по-удобно!

Благодаря страшно много и на двете ви, но не искам да ви препирам и на която й е по-удобно!

пиши ми на скайп слънце когато можеш ша я измъдрим. ечо са е сканирала до откат тез дни

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.