Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

и аз да благодаря много,голяма изненада,и ше е голямо удоволствие да я прочета на бг :) :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Почнах и почти я преполових.Ооо,Кейти ще му даде да се разбере на Бойд!

Сега основния проблем е хем да я дочета,хем да не свършва.

Аз благодарих ли ?Тц-тц.

Благодаряяяяяяяяяя!

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

• Автор

Някой я търсеше тази книжка.. :

Решат Нури - Листопад

Ехааа, половин ден ме няма и тук е било страшен наплив на книжки. Огромни благодарности за всяка от тях! kiss.gif

Огромни благодарности и от мен на всички, благодарение на които ще прочетем следващата книга за Малори.

Ох, момичета защо не предупреждавате, щях да получа инфаркт, толкова изненадващо ми дойде новината за Бойд! Но пък каква прекрасна изненада, съгласявам се с всичко изписано до сега и страшно много ви благодаря за труда и усилията! Страхотни сте! А виновните за тази красота, размърдайте се и да се видим на трети, за да почерпим за книжлето, даже направо да си го полеем :)

Е момичета след толкова приказки, дразнене и какво ли още не от моя страна все пак Бойд е на линия. Насладете му се така както аз и Ети докато го превеждахме. И специално едно голямо благодаря на Хеси за бързата изключително професионална реакция!

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5329

Нямате представа колко щастлива ме направихте!Златни сте!Благодаря ви от сърце за труда,който сте положили,за да зарадвате толкова много хора!aa042da0aa79.gif

Е момичета след толкова приказки, дразнене и какво ли още не от моя страна все пак Бойд е на линия. Насладете му се така както аз и Ети докато го превеждахме. И специално едно голямо благодаря на Хеси за бързата изключително професионална реакция!

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5329

Изключителни благодарности за свършената работа!!! :yanim: Уникални сте!! :whist:

Момичета хиляди, милиони, милярди благодарности за Бойд - мерси, мерси, мерсиworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gifwithballoon2.gif

МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА ЧЕ НАМЕРИХ НОВАТА КНИЖКА ЗА МАЛОРИ

АКО НЯКОЙ ДАДЕ СИЙД ЗА ДА МОГА ДА Я СВАЛЯ ЩЕ БЪДЕ ЧУДЕСНО

МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА ЧЕ НАМЕРИХ НОВАТА КНИЖКА ЗА МАЛОРИ

АКО НЯКОЙ ДАДЕ СИЙД ЗА ДА МОГА ДА Я СВАЛЯ ЩЕ БЪДЕ ЧУДЕСНО

Мила, по принцип всичко трябва да е наред със сийда. В момента са 76 сийдъра и би трябвало да ти се изтегли за секунди.

Аз също няма как да не ви кажа, колко много ви благодаря за огромния труд и желание да споделите с нас, поредния шедьовър на Джоана Линдзи! Невероятните Малори отново са с нас единствено и само благодарение на вас!!! Целувам ви и ви обичам!

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Някой я търсеше тази книжка.. :

Решат Нури - Листопад

Аз и много благодаря от свое име (ще ме оставят на мира),от името на мама и на две съседки,все дами на възраст.

Аз я изтеглих за секунди преди малко........

Сега както си му е реда, да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за Бойд.Нарочно не прочето книгата за Дрю макар много

да ме изкушаваше-и сегааа, какви почивни дни идат!!!Страхотни сте момичета.

Всичко остава на заден план. Изобщо не ме интересуват домашните любимци - който е гладен да яде,който му се спи да спи... Аз си имам нова книжка за Малори! Благодаря за огромния труд! Хеси, ти защо си мълчиш, че редактираш тази книжка? Нямаше да ти я вземем...

:rolleyes::angry::baby::lol6::)

Аз обаче не мога да я изтегля вече около 5 часа

Изтрий си торента и после го качи отново. Книгата се сваля за по-малко от минута, поне при мен беше за толкова.

• Автор

Всичко остава на заден план. Изобщо не ме интересуват домашните любимци - който е гладен да яде,който му се спи да спи... Аз си имам нова книжка за Малори! Благодаря за огромния труд! Хеси, ти защо си мълчиш, че редактираш тази книжка? Нямаше да ти я вземем...

;);):D;);)

Скръндза съм аз и не обаждааам ;)

Присъединявам се към всички преди мен - благодаря от сърце на екипа за Малори 9 ! ;)

И страхотно Ви се възхищавам, момичета, за това което правите! :yanim::yanim::blink:

Благодарности и на всички останали за новите книжки!

Приемете и моите ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ за положения труд,момичета kiss.gif:wors::wors::wors::wors: Страхотни сте :clap:

Благодаря и за другите нови книжки :)

За Бойд съм сигурна, че ще повече от интересна, но досега четох благодарностите за книгата и единствената ми мисъл беше - как три жени са успели да направят толкова много други жени щастливи. Аз освен огромно Благодаря Ви от сърце! да кажа и да се присъединя към армията от щастливи жени, нищо друго не ми идва на ум. Като ми мине еуфорията, задължително ще се сетя, че искам освен с Бойд да се запозная и с останалите братя на Бък. :clap::wors::wors::wors:kiss.gif

Редактирано от Eva_04 (преглед на промените)

:wors::wors::wors:

Благодаря за положения труд - невероятни сте :clap:

Ето това е - точно и на място: най-разкошния подарък за най-дамския празник 4d20868cb658afa2c140557dc9abddf2.gif Ох, мамооо, веднага го захапвам Бойдчо, че отдавнааааа ми е на мерак d590bdb97fe47e45bd80534daceb5013.gif Огромни, огромни благодарности за невероятния труд да ни зарадвате и ощастливите dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

П.С. Благодарности за всички новокачени книжки kiss.gif В скоро време май няма да остане несканиран любовен роман (слава-богу) :lol6:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Три пъти Ура! за три дами-вълшебници!

Сънчо, Хеси и Мариета, иде ми да ви разцелувам!

Браво! УРА! УРА! УРА! :lol6::) :) :(:clap:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.