Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

още една порция книги

Любовни романи с имена на мъже

11 – Брайън

10 Антъни

Made in USA

8 – езерото на мечтите

1 – аз съм най-добрата в ранчото на мустангите

13 – светът е пълен с хубави жени

9 – подпечатано с целувка

по 1 лв

арлекин

страст –

8 – формулата на любовта,

34 – ангелите не плачат

36 – прокудена любов

107 – вечната ева

145 – съпруг за аманда

152 – пръстенът на нелсън

романс

70 – мили създания

50 – принцът на удоволствията

57 – любовта на викинга

67 – летен романс

битка с любовта

31 – любовни знамения

103 – пленница на съдбата

22 – любовен капан

по 2 лв

даниел стийл – опасни мъже - 8

елизабет лоуел – мълчаливецът – 3

даяна палмър – повече от вси1чко на света – 4

сандра браун – съдбовна нош -3

елизабет тайтъл – любовна рулетка - 3

и другите

Сандра браун

Димна завеса - 6

Пламъци - 6

Шарада – 6

Френска коприна – 6

Увлечението – 6

С дъх на скандал – 6

Защото те обичам - 7

Родена за любов - 7

Нора робъртс

Създадени в смъртта – 6

Спомени в смъртта – 6

Стъпки от огън – 6

Полунощ в стаята на тайната – 6

Проклятието на анджелик – 6

Черните хълмове – 7

Синя далия - 6

Червена далия – 6

Брегът на тъмната вода – 6

Точно по пладне – 6

Елизабет адлър

Дъщерите на греха – 5

Сега или никога – 7

Джейн ан кренц

Клада от страсти – 6

Осъзнати сънища – 6

Даниел стийл – смелостта да обичаш – 6

Айрис йохансен – дъщерите на пандора – 8

Уна мери паркър – само най-доброто – 6

Айлин гоудж - градината на лъжите – 5

Шарлот вейл алан – нежни сърца - 6

Лина лаутън – пиратът лорд – 3

Ашланд прайс – мира – 3

Дебора сатинууд – тайният огън на любовта – 4

Барбара делински – диаманти в нощта – 3

Бронуен уилямс – неизбежен брак - 4

КОНИ МЕЙСЪН

Екстаз в пустинята - 4 лв

викинг – 4

джейн фийдър

в огъня – 4

диватта хризантема – 6

брачно предложение – 6

бившият годеник – 3

джуд деверо

черният отмъстител – 3

рийган -2

шърли бъзби –

циганката – 3

патриша грасо – амулетът на венера – 5

лори ханделанд – забранена любов – 3

катрин крамер – циганско небе – 5

валери лорд – розовата кула - 3.5

лейъл ц джеймс – рицарят на нейните мечти - 3.5

стела камерън – магическо докосване – 5

катриона кембъл – сладката мъка на миналото – 3

маги дейвис – очита на любовта - 4

катлийн удиууз – след целувката – 4

лиза джексън – богинята на любовта – 4

сюзън копола – маскарад -4

Нора Робъртс - Небе и земя - 4 лв

Нора Робъртс - Героят на Радли - 4 лв

Лидия Джойс - Нощта на изкусителя - 5 лв

Мери Спенсър - Магията на страстта - 3 лв

кристина хамлет - опасна,нежна и загадъчна - 3 лв

барбара делински - люляково утро - 3 лв

Елизабет Лоуел - Седемте гряха - 6 лв

Моля те искам "Съдбовна нощ " на Сандра Браун. Пиши ми на лични , молятеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее . Дано някой не ме е изпреварил

Моля те искам "Съдбовна нощ " на Сандра Браун. Пиши ми на лични , молятеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее . Дано някой не ме е изпреварил

Сега видях и "Повече от всичко на света" Даяна Палмър ...Искам гиииииииии

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Момичета дали някоя от вас знае дали книгите Кехлибарения бряг и Нефритовия остров са част от поредица?Ако е така дали не бихте споделили как се казва поредицата и дали има издадени и други книги от нея на български или по стародавен обичай на българските издателства те са я подкарали от главата за краката и не са довършили издаването на всички книги!!! :mad::P:)

Момичета дали някоя от вас знае дали книгите Кехлибарения бряг и Нефритовия остров са част от поредица?Ако е така дали не бихте споделили как се казва поредицата и дали има издадени и други книги от нея на български или по стародавен обичай на българските издателства те са я подкарали от главата за краката и не са довършили издаването на всички книги!!! :mad::P:)

Стародавния обичай -

Donovans

Amber Beach (1997) Кехлибареният бряг

Jade Island (1998) Нефритовият остров

Pearl Cove (1999)

Midnight in Ruby Bayou (2000)

Само ще добавя,че в книгата "Седемте гряха" второстепенен персонаж е мама Донован.Много колоритен образ.

Огромни благодарности за новокачените книжки kiss.gif

Нещо малко по-различно - петата книга от поредицата Японски загадки:

Китаноката - Лора Джо Роуланд

Благодаря!!! Откакто разбрах за тази поредица, направо съм влюбена в нея ;)kiss.gif:);)

Само ще добавя,че в книгата "Седемте гряха" второстепенен персонаж е мама Донован.Много колоритен образ.

В Смърт посред бял ден също участва :ph34r: Книгата е много интересна :cool:

Donovans

Amber Beach (1997) Кехлибареният бряг - мисля, че само тази е издавана на български.

Останалите:

- Jade Island (1998) Нефритовият остров

- Pearl Cove (1999)

- Midnight in Ruby Bayou (2000)

ги има на руски в сайта "Дамский клуб" - автори - Лоуэлл Элизабет: http://lady.webnice.ru/literature/?act=authors&v=437 - "Нефритовый остров", "Жемчужная бухта" и "Рубиновое кольцо".

"Кехлибареният бряг" ми е една от любимите! Останалите вчера ги изтеглих, ще ги мъча на руски по празниците...

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

По-рано я гласях тази книга, но уви, забавих се.

Благодарение на Съни (cheetah), на вашето внимание:

Дим над водата: Историята на "Deep Purple" - Дейв Томпсън

Приятно четене! :D

Здравейте,

аз съм голяма почитателка на Джудит Макнот успях да прочета всички нейни книги издавани у нас , но никъде не можах да намеря "Спомни си кога".Моля ви ако е възможно да ми дадете линк/макар че съм почти сигурна , че тази книга не е сканирана /или ако не е много нахално да помоля некой да я сканира. :):wors::wors:

,

Donovans

Amber Beach (1997) Кехлибареният бряг - мисля, че само тази е издавана на български.

Останалите:

- Jade Island (1998) Нефритовият остров

- Pearl Cove (1999)

- Midnight in Ruby Bayou (2000)

ги има на руски в сайта "Дамский клуб" - автори - Лоуэлл Элизабет: http://lady.webnice....t=authors&v=437 - "Нефритовый остров", "Жемчужная бухта" и "Рубиновое кольцо".

"Кехлибареният бряг" ми е една от любимите! Останалите вчера ги изтеглих, ще ги мъча на руски по празниците...

Защо ще мъчиш Нефритовия остров на руски, при положение, че го има на бг и geneviev го сканира, заедно със Кехлибарения бряг. :wors: Изтегли си ги от тракера :) Само последните две ще ги мъчиш...

Благодарско за всички нови книжки.

Някой може ли да даде малко инфо за Кехлибарения бряг?

Момичета сърдечно благодаря на всички които ми помогнаха за сагата Донован на Елизабет Лоуел!Изтеглих си книжките за Арчър и Фейт на руски и ще се мъча на този език макар че от 20 години не съм поглеждала текст на руски и всичко това заради недалновидната политика за издаване на книги от българските издателства!Бясна съм че издават простотиите на Розмари Роджърс и Дженифър Уайлд но нямат пари за хубавите книги на Джоана Линдзи,Елизабет Лоуел,Лайза Клейпас и много други любими наши авторки!И докато не съм забравила - Честита Баба Марта на всички!!! :):cool::)

Защо ще мъчиш Нефритовия остров на руски, при положение, че го има на бг и geneviev го сканира, заедно със Кехлибарения бряг. :D Изтегли си ги от тракера :) Само последните две ще ги мъчиш...

Гане, благодаря ти!!! - не знам как съм пропуснала точно една от тези, дето най-много искам! Мно-о-о-го големи благодарности и на geneviev за труда!!!

Нямах представа, че е излизала на български.

И сега една молба към тези, които я имат (книгата)- може ли да ми пишете коя година е издадена? Не ми стига електронния вариант - тази трябва да я имам и печатна! Ще я търся по антикварните... Ако ли пък някой е готов да продава или заменя, насреща съм!

И ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Гане, благодаря ти!!! - не знам как съм пропуснала точно една от тези, дето най-много искам! Мно-о-о-го големи благодарности и на geneviev за труда!!!

Нямах представа, че е излизала на български.

И сега една молба към тези, които я имат (книгата)- може ли да ми пишете коя година е издадена? Не ми стига електронния вариант - тази трябва да я имам и печатна! Ще я търся по антикварните... Ако ли пък някой е готов да продава или заменя, насреща съм!

И ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

За нищо, радвам се, че те оттървах от малко мъки :) Аз книгата я нямам, но знам, че е издадена 1999г.

Благодарско за всички нови книжки.

Някой може ли да даде малко инфо за Кехлибарения бряг?

Ще се опитам накратко:

Онор Донован (една от двете сестри, и тримата братя Донован) ще търси изчезналия си брат Кайл из островите Сан Хуан, близо до Пюджит Саунд, на северозападното крайбрежие. Но не може да управлява моторницата на брат си, пуска обява за "инструктор по риболов", и на помощ идва Джейк Малори (всъщност бивш съдружник и приятел на брат и). И двамата крият тайни, и имат свои цели, но в хода на опасното издирване са силно привлечени един от друг. Замесена е изгубена част от прочутата "Кехлибарена стая". Нещо като криминално-романтичен трилър, динамичен, с невероятни диалози! Дори да не харесваш такъв тип книги, само заради диалозите си заслужава!

Благодаря.

Наистина ЕЛ има интересно чувство за хумор.Почнах я ,но реших да я оставя за някой по-спокоен момент иначе само ще я похабя.

Момичета благодаря ви за новите книжки! :)

Имам въпросче за едно книжле, взех си го вчера, но чак днес се сетих да погледна резюмето, и то хич не ми допадна. Става въпрос за "Тексаската Лили", моля някой ако я е чел да сподели мнението си sad.gif

Мили дами,

сканирам едно книжленце, но искам да помоля за помощ. Екземплярът, който имам, е много стар и последната страничка е със скъсан ъгъл. По тая причина на всеки ред последната дума я няма. Моля някой или да я щракне страничката, или да ми напише думичките, за да ремонтирам сканчето и да ви го кача. Книжката е от "Нови любовни романи" на "Хермес" - Сандра Частън - На следващата сутрин. Благодаря предварително!

Мили дами,

сканирам едно книжленце, но искам да помоля за помощ. Екземплярът, който имам, е много стар и последната страничка е със скъсан ъгъл. По тая причина на всеки ред последната дума я няма. Моля някой или да я щракне страничката, или да ми напише думичките, за да ремонтирам сканчето и да ви го кача. Книжката е от "Нови любовни романи" на "Хермес" - Сандра Частън - На следващата сутрин. Благодаря предварително!

Аз съм насреща :)

незнам дали тук трябва да пиша обаче имам въпрос някой имали проблем с емотиконите защото на мен от седмица не мога да ги ползвам.Извинявам се ако въпросът ми не е за тук ако има проблем махнете го.

Тихи е по въпросите с емотиконите,трябва да си изтриеш нещо,но без указания и аз не се справям :P

П.П И продължавам да съм на мнение,че трябва да има тема където да се постват такива полезни неща като указанията на Тихи,ще ни е много по-лесно,особенно на мен :white flag:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.