Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Момичета, има ли някъде коментирано за една от последните книжки на Ирис - " Дамата с меча" на Джослин Кели ?

Аз й се засилих преди време, ама нещо ми дотъпя рано рано. Да ти кажа, някой се беше изказал ласкаво за нея, но подробности не помня. :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Аз й се засилих преди време, ама нещо ми дотъпя рано рано. Да ти кажа, някой се беше изказал ласкаво за нея, но подробности не помня. :cool:

Аз споделих две думи,но не съм очарована.Главната е от един манастир където ги обучават в бойни умения(истор.факт и това ме привлече)и трябваше да пази главния, ама без той да разбере.Да де, ама тя толкова не познава истинския живот, та постоянно го излагаше,че е чудно как си свърши работата.И той не беше изграден добре като образ,а за любовната история-ми те се влюбиха не защото.....,а въпреки че....Честно дочетох я,но ако не беше питала скоро след като я минах след още седмица щях да се чудя за какво става дума.

Момичета да ви споделя малко информацийка - току виж някой се пооблажи, днес минах покрай Славейков и на сергията отляво на фонтана (посока Попа) има кашонче Арлекини ( по левче парчето) - страст и романс, а в съседния кашон (за по 2 лева) - арлекини бестселър - автори не мога да ви кажа, защото ми бяха непознати, но запомних едно име - Елизабет Гейдж.

Имаше и малко исторически - "Сребърният ангел" на Джоана, "Целувката на тигъра" на Ирис Йохансен + вихрената трилогия и още няколко.

Абе,чудех да ли да си призная какъв съм бунак,ама хайде майтап да става.Значи толкоз се възторгнах

че ще издават Аманда Куик,че пропуснах бъдещото време.Обърнах Варна - няма,поръчах на приятели и т.н

Направо кански усилия,докато най-сетне се светнах да погледна в сайта на Плеяда.Сега пък ме хваща страх,

че напоследък всичко дето го чакам с нетърпение,после ме разочарова.

Едно книжле от Ани (mehche):

Кристин Макгуайър - Докато смъртта ни раздели

Ако някой може да удари едно рамо да каже дали и други книги от поредицата на авторката са издавани у нас, та да напиша и българските им заглавия, ще съм благодарна. :whist:

Приятно четене! ;)

Здравейте, дами! В последно време много се зарибих по книгите на Марлис Мелтън. Във фанагория ми излизат две нейни книги. Поразрових се в нета и открих, че има още две - "Време за бягство" и "В тъмнината". Дали някоя от вас случаааааааааааааааайно ги има и дали може да ги сканира? Тази авторка наистина има уникален стил...

П.С.Погледнах в сайта й и видях, че от тази серия за тюлените има и една книга, която не е издавана в България - "Don't let go". Но... ще се задоволя с каквото има. Може пък от Хермес да издадат и нея.

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Здравейте, дами! В последно време много се зарибих по книгите на Марлис Мелтън. Във фанагория ми излизат две нейни книги. Поразрових се в нета и открих, че има още две - "Време за бягство" и "В тъмнината". Дали някоя от вас случаааааааааааааааайно ги има и дали може да ги сканира? Тази авторка наистина има уникален стил...

П.С.Погледнах в сайта й и видях, че от тази серия за тюлените има и една книга, която не е издавана в България - "Don't let go". Но... ще се задоволя с каквото има. Може пък от Хермес да издадат и нея.

Преди няколко страници стана въпрос за поредицата и останалите две книги, издадени на бг, са наредени за сканиране. Ако не ме лъже паметта, някъде Април месец се очакват. :)

Преди няколко страници стана въпрос за поредицата и останалите две книги, издадени на бг, са наредени за сканиране. Ако не ме лъже паметта, някъде Април месец се очакват. :speak:

Ох, мерси за инфото. С нетърпение ги очаквам! :)

Благодаря за книжките.Това Покахонтас като оригиналната история ли е или нещо различно?

Аз почнах на Марлис Мелтън "Набелязана мишена",тъй като много я харесвате и не мога да кажа че съм разочарована.Само се питам и другите ли по стил и т.н. са като нея?

Освен нея,има още две неиздавани книги от серията - "Too Far Gone" и "Show No Fear".

Аз имам "Набелязана мишена" и "Време за бягство" от Марлис Мелтън. Ако някой е от Пазарджик или около него, мога да му дам да ги сканира :)А "В тъмнината" също е страхотна книга, бях първа на опашката, когато дойде в библиотеката, в която работя :)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Аз имам "Набелязана мишена" и "Време за бягство" от Марлис Мелтън. Ако някой е от Пазарджик или около него, мога да му дам да ги сканира :)А "В тъмнината" също е страхотна книга, бях първа на опашката, когато дойде в библиотеката, в която работя :)

От четирите книги на Марлис, излезли на бг, сканирани са "Набелязана мишена" и "Не ме забравяй". Останаха само "В тъмнината" и "Време за бягство" ;)

Аз имам "Набелязана мишена" и "Време за бягство" от Марлис Мелтън. Ако някой е от Пазарджик или около него, мога да му дам да ги сканира :baby:А "В тъмнината" също е страхотна книга, бях първа на опашката, когато дойде в библиотеката, в която работя :)

Азсъм от Пз,но няма как да стане.Аз снимам , при снимане книгите малко или много пострадват.Не е чак толкова важно,че да разваляме книгите ти.А и скоро не ми се отваря възможност за снимане,така или иначе.Благодаря,все пак.

Тези дни за малко не си взехме скенер,ама нали съм си практична не стана.

От четирите книги на Марлис, излезли на бг, сканирани са "Набелязана мишена" и "Не ме забравяй". Останаха само "В тъмнината" и "Време за бягство" ;)

Опа, съжалявам :) Предполагам, че още не са качени във Фанагория, защото ги потърсих и не ги намерих - а пък малко се обърквам кой какво сканира, сканирал или качил - за това прощавай за грешката ;) Живот и здраве, април месец ще се дипломирам, и ще се включа и аз поне в редактирането :) Нямам търпение и аз да допринеса с нещо ;)

Хм, двете книжки на Марлис ги имам, а останалите си ги прочетох от библиотеката :) Леле, да не повярваш- и четирите съм ги чела ;) А като се има предвид политиката на издателствата...явно вървят в правилната посока вече и може би ще се докопаме и до последната. Доколкото разбрах,те са пет или се лъжа? :)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Хм, двете книжки на Марлис ги имам, а останалите си ги прочетох от библиотеката :) Леле, да не повярваш- и четирите съм ги чела :) А като се има предвид политиката на издателствата...явно вървят в правилната посока вече и може би ще се докопаме и до последната. Доколкото разбрах,те са пет или се лъжа? :)

Седем са,засега...

Опа, съжалявам :) Предполагам, че още не са качени във Фанагория, защото ги потърсих и не ги намерих - а пък малко се обърквам кой какво сканира, сканирал или качил - за това прощавай за грешката ;) Живот и здраве, април месец ще се дипломирам, и ще се включа и аз поне в редактирането :) Нямам търпение и аз да допринеса с нещо ;)

Хм, двете книжки на Марлис ги имам, а останалите си ги прочетох от библиотеката :) Леле, да не повярваш- и четирите съм ги чела ;) А като се има предвид политиката на издателствата...явно вървят в правилната посока вече и може би ще се докопаме и до последната. Доколкото разбрах,те са пет или се лъжа? ;)

Качени са, мила: http://fanagoria-bg....dead=0〈=0 и няма за какво да се извиняваш :)

А иначе поредицата наброява вече 7 книги:

Navy SEAL

1. Forget Me Not (2004) Не ме забравяй

2. In the Dark (2005) В тъмнината

3. Time to Run (2006) Време зза бягство

4. Next To Die (2007) Набелязана мишена

5. Don't Let Go (2008)

6. Too Far Gone (2008)

7. Show No Fear (2009)

Благодаря за изчерпателната информация...

Гане, прерових ти блога за тази авторка, но единственото, което можах да намеря за нея е сканираните й книги. Аз по принцип винаги си сверявам нещата оттам, в случай че съм подхванала някоя серия. Можеш ли да ми дадеш линк, където си споменала серията за тюлените, в случай че изтърва обявяването на сканираните книги?

Благодаря за изчерпателната информация...

Гане, прерових ти блога за тази авторка, но единственото, което можах да намеря за нея е сканираните й книги. Аз по принцип винаги си сверявам нещата оттам, в случай че съм подхванала някоя серия. Можеш ли да ми дадеш линк, където си споменала серията за тюлените, в случай че изтърва обявяването на сканираните книги?

Все още не съм публикувала библиографията й, затова си намерила само заглавията на сканираните й книги, които се намират в списъка тук. Серията не е спомената никъде в блога, това от предния ми пост го писах на момента. Ако се притесняваш, че ще изтървеш новите сканове, можеш спокойно да проверяваш в списъците със сканираните книги в блога. Гледам да ги обновявам още с появяването на книгата, че после се забравя (макар че не съм застрахована от пропуск). А и винаги можеш да ми драснеш едно ЛС и да попиташ. :P

Започнах да сканирам "В тъмнината"-Марлис Мелтън , надявам се през почивните дни всичко да е готово и да и се насладите. :biggrin:

Започнах да сканирам "В тъмнината"-Марлис Мелтън , надявам се през почивните дни всичко да е готово и да и се насладите. :rolleyes:

Днес сканирах само 60 странички от "В Тъмнината" и скенера в офиса се скапа.За съжаление нямам скенер у дома , така че трябва да прекъсна до понеделник , когато евентуално ще го поправят.Ще направя всичко възможно през следващата седмица да кача книжката.Много се извинявам , но наистина няма какво да направя за да получите кножката по-бързо :down::nono::cool:

Днес сканирах само 60 странички от "В Тъмнината" и скенера в офиса се скапа.За съжаление нямам скенер у дома , така че трябва да прекъсна до понеделник , когато евентуално ще го поправят.Ще направя всичко възможно през следващата седмица да кача книжката.Много се извинявам , но наистина няма какво да направя за да получите кножката по-бързо :biggrin::shake_puter::shake_puter:

Хей, не се извинявай за подобно нещо. Когато стане... Търпението е добродетел :P:)

Две книжки от мен:

Никълъс Спаркс - Писмо в бутилка

Барбара Делински - Нещата от живота

Благодарности на Тихи, която тормозя да им слага водни знаци и да ги качва в тракера, за да имам аз време за други торенти и за нови сканове.

Ели, благодарности за новите книги, мила kiss.gif Филмът "Писмо в бутилка" е едно невероятно съчетание от болка, нежност, силни и завладяващи чувства - направо дълбоко бръкна в душата ми.c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif Книгата сигурно е още по-разтърсваща :D Задължително ще я осветкам един прекрасен ден, но предполагам, трябва предварително да се въоръжа с голяма доза носни кърпички :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.