Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Здравейте момичета и честита първа пролет :rolleyes: Имам няколко книжки,които много искам да ви предоставя за сканиране.Съжалявам само,че на някои от тах кориците са в доста окаяно състояние,но за мен лично книжките са доста вълнуващи.А ето ги и тях:

МаргаретКеръл-Изгрев над Монтана

Оливия Голдсмит-Рокадата

ДайанЧембърлейн-Пленица на светлината

КейтХолмс-Чувствен ритъм

Мариус Гейбриъл-Белязани с грях

Кристейн Хегън-Никога не казвай никога

Харолд Робинс-Разказвачът

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Леле, Хеси, направо ме хвърли в шок с тия 302 книжки ;) Голямо благодарско!!! Това да си редактор е много трудоемко май :eek: Но всички оценяваме труда ви, убедена съм :rolleyes: Още веднъж благодаря :)

Огромни, огромни благодарности за всички книги kiss.gif

Още една новосканирана книжка :clap:

Далечна звезда - Ан Авъри

П.С. Всъщност от тази авторка са преведени на БГ и "Снежната кралица", и "Дъщерята на разбойника", но под името Ан Ейвъри :angry:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Сърдечни благодарности за ограмния ви труд,момичета :clap:kiss.gif

И моите големи благодарности,за невероятния труд.Забавих се,докато поне изчета заглавията на всички нови книжки и честно казано съм сразена.

Вчера май не ви бях пускала линк? Днес ще се поправя:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5673

Ели, благодаря! Ако знаеш откога я търся тази книга на Джейн-едно десетина години има... ;) Страхотна изненада! И само колко си потайна ;) ;) Така го зададе въпросчето :biggrin:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Благодаря за книжките.

Ей,все си мисля,че познавам книгите на Нора и все ме изненадвате с нещо непознато.

Благодаря за книжките.

Ей,все си мисля,че познавам книгите на Нора и все ме изненадвате с нещо непознато.

Може и да си я чела, щото аз я имам друго издание, с друга корица :(

Оф, момичета, аз пак ши ривъ за същата проклета книга - Ани Воте - Гласът на света. Нийде не мога да намеря в англиезичен сайт как се казва и кога е издадена, а естествено наште юнаци не са си направили труда да напишат.

Молбата ми е, ако някоя знае немски, да хвърли един поглед на тази статия в Уикипедията

http://de.wikipedia.org/wiki/Liebes-_und_Familienroman#Geschichte

Действието на книжката се развива в Берлин - нейде преди войната. Не съм я чела, само хвърлих един поглед, но май главния се казва Еберхард, а главната Тина. Дано това да помогне.

Оф, момичета, аз пак ши ривъ за същата проклета книга - Ани Воте - Гласът на света. Нийде не мога да намеря в англиезичен сайт как се казва и кога е издадена, а естествено наште юнаци не са си направили труда да напишат.

Молбата ми е, ако някоя знае немски, да хвърли един поглед на тази статия в Уикипедията

http://de.wikipedia....oman#Geschichte

Действието на книжката се развива в Берлин - нейде преди войната. Не съм я чела, само хвърлих един поглед, но май главния се казва Еберхард, а главната Тина. Дано това да помогне.

Не мисля, че ще се намерят. Предния път доста се рових и успях да открия само как се пише името на немски. Проблема е, че авторката е родена 1858г. и книгите й са от края на 19, началото на 20 век, т.е. доста стари. И понеже не е толкова известна като Джейн, сестрите Бронте и др., няма подробна информация. Никъде не намерих резюмета на книгите й, та да се закача поне за нещо (а доста се рових) sad.gif На няколко места намерих списък с творчеството й, но нито едно заглавие не съвпадаше с превода на бг. Дано някой има повече успех от мен, но общо взето съм скептично настроена.

Благодаря за новите книжки,момичета :biggrin:

Здравейте,

много плагодаря за всички книжки. :yanim:

Момичета някоя от вас ползва ли устройство за четене на електронни книги.Вчера видях IRIVER но идея си нямам колко е добър.Моля за мнения отностно тези устройства. :rolleyes::yanim:

Може и да си я чела, щото аз я имам друго издание, с друга корица :huh:

Цъ.Явно се надценявам,най-вече за тези самотните й книги.

Някой може ли да ме светне за англ заглавия на :

Бодигард

Любовен оазис

Истинският мъж

Проверка на времето

Всички са на Дж.Ан Кренц

Честно да си призная кьорих се по сайтове и паланки,но ми писна,та се надявам някой да ги знае и да ми ги даде на готово.:eek::wors:

Цъ.Явно се надценявам,най-вече за тези самотните й книги.

Тъкмо сега ще я прочетеш. За мен абсолютна книга-фантом на Нора е Ангел хранител, за която подозирам, че е с оригинално заглавие Gabriel's Angel. За нея знам само, че е издадена в поредицата Мира на Коломбина. Нито резюме, ни корица, ни дявол... a298d7e5a195bbac46e481f1d9cbddb1.gif

Някой може ли да ме светне за англ заглавия на :

Бодигард - Body Guard

Любовен оазис - Uneasy Alliance

Истинският мъж - The Cowboy

Проверка на времето - Test of Time

Всички са на Дж.Ан Кренц

Има ги в блога 7f8cc99c50b387f4a2ffffe7efb80e26.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.