Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Момичета,някой ще сканира ли книгите Дяволска клопка на Кренц и Кажи, че ме обичаш на Сандра Браун или аз да се заема?

И да попитам, дали някой има книжката "Непокорно сърце" на Джаки Мерит?

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Може би имаш пред вид книгите на Кристина Дод - Твоята целувка и Още един скандал :rolleyes:

И според мен са тези книги на Кристина Дод. За други незнам с подобен сюжет. :angry:

Еее, страшни сте! Благодаря ви за бързия отговор! kiss.gif

Да, точно те са.

Дами,струва ми се,че напоследък малко се разводняваме.В смисъл,че пускаме нови теми,които донякъде се препокриват.Новата за любими цитати е доста близо до играта "познай романа..."-точно с любими цитати обикновено насочваме.Прави ли ви впечатление,

че доста замряха разбивките по теми "индианците...","щейховете..." и т.н.Къде,къде по-лесно е да зададеш въпрос в общата тема вместо да умуваш къде евентуално масата е причислила даден роман и да търсиш инфо и тук и там.Друга е работата с "Кой любовен роман....",темата определено изяде "Читателския клуб",но в крайна сметка която е по-търсена.Думата ми е да не се пилеем,не е страшно ако на страница 30-35 сме коментирали нещо и после заради някого го правим и на 120-125,нали идеята е да намерим и помогнем на повече любители на тази литература.

Благодаря много за Съвършенство и на двете момичета :):clap::clap:

Дами,струва ми се,че напоследък малко се разводняваме.В смисъл,че пускаме нови теми,които донякъде се препокриват.Новата за любими цитати е доста близо до играта "познай романа..."-точно с любими цитати обикновено насочваме.Прави ли ви впечатление,

че доста замряха разбивките по теми "индианците...","щейховете..." и т.н.Къде,къде по-лесно е да зададеш въпрос в общата тема вместо да умуваш къде евентуално масата е причислила даден роман и да търсиш инфо и тук и там.Друга е работата с "Кой любовен роман....",темата определено изяде "Читателския клуб",но в крайна сметка която е по-търсена.Думата ми е да не се пилеем,не е страшно ако на страница 30-35 сме коментирали нещо и после заради някого го правим и на 120-125,нали идеята е да намерим и помогнем на повече любители на тази литература.

Галя нещо не разбрах точно какво искаш да кежеш с коментара си, досега не мисля, че сме си спестили коментар за вече дискутирана книга - без значение колко до болка сме я обсъждали...

Може би си впечатлена от моментното затишие, което ни е обхванало, но мога да кажа, че вече стана практика да имаме доста такива периоди, последвани от бурни писаници - току виж се появил някой нов член, малко свежа кръв или някоя нова темичка, която да ни посъбуди... дано скоро стане нещо такова...иначе си права за новата тема, но щом има желание момичето, кои сме ние да я спираме...все пак всеки има правото да си пусне каквото му душата иска тема (не че подкрепям подобна практика...)

А, че темите замират - така е, все пак редовно пишеме максимум двадесет човека (даже и тази бройка сигурно е голяма) и вече поне от мое име мога да кажа, че се поизчерпахме...

Галя нещо не разбрах точно какво искаш да кежеш с коментара си, досега не мисля, че сме си спестили коментар за вече дискутирана книга - без значение колко до болка сме я обсъждали...

Може би си впечатлена от моментното затишие, което ни е обхванало, но мога да кажа, че вече стана практика да имаме доста такива периоди, последвани от бурни писаници - току виж се появил някой нов член, малко свежа кръв или някоя нова темичка, която да ни посъбуди... дано скоро стане нещо такова...иначе си права за новата тема, но щом има желание момичето, кои сме ние да я спираме...все пак всеки има правото да си пусне каквото му душата иска тема (не че подкрепям подобна практика...)

А, че темите замират - така е, все пак редовно пишеме максимум двадесет човека (даже и тази бройка сигурно е голяма) и вече поне от мое име мога да кажа, че се поизчерпахме...

Само си мисля,че не е нужно да се отварят нови теми,припокриват се.Верно си е,че разчитаме на едни "основни" играчи за всякакви новости,ама като сте цели енциклопедии :):):yanim: ,и не, категорично няма изчерпване,каквото и да се коментира е с много чувство,има страст.

Благодарности за новите книжки,момичета kiss.gif

Само си мисля,че не е нужно да се отварят нови теми,припокриват се.Верно си е,че разчитаме на едни "основни" играчи за всякакви новости,ама като сте цели енциклопедии :cool::yanim::yanim: ,и не, категорично няма изчерпване,каквото и да се коментира е с много чувство,има страст.

И енциклопедиите имат задна корица... Читатели на форума - бол, но тези, които реално пишем сме малко. То и така ми се струва, че доста от посетителите ни не смеят да пишат, а ако прибавим и критика за отворени нови теми... скоро съвсем ще я закъсаме. До сега не сме изготвяли правила на подфорума и е нормално да се появяват близки по смисъл теми, така е във всеки форум.

А темите по направления - "Морски приключения", "Шейхове", "Рицари" и т.н. са лееекинко възпрепятствани откъм развитие. На всички ни беше много приятно да имаме право на редкация на коментарите си по всяко време, на този принцип започна и този така наречен "проект", но не предвидихме новите правила на форума. Сега всяко от момичетата, поддръжащо дадена тема, трябва да търси модератор, за да му се обнови информацията в заглавния пост. Каквото и да си говорим, това утежнява нещата, разбираемо е да търпим застой в тази насока.

Аз лично приемам идеи за разрешаването на въпроса. Тъй като това мнение ще потъне назад, след като се изпишат няколко страници и новите ни членове едва ли ще го видят, то и за сегашните не е гаранция, не всеки чете от край до край /като мен/.

Май тук е момента да се опитам да изпрося някой да сканира Спомни си кога :cool: , относно Съвършенство сутринта почнах да я сканирам и предполагам утре ще я пусна

Днес дадох "Спомни си кога" на Слава(Жани) - тя ще я сканира, само малко търпение!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

• Автор

...

На всички ни беше много приятно да имаме право на редкация на коментарите си по всяко време, на този принцип започна и този така наречен "проект", но не предвидихме новите правила на форума. Сега всяко от момичетата, поддръжащо дадена тема, трябва да търси модератор, за да му се обнови информацията в заглавния пост. Каквото и да си говорим, това утежнява нещата, разбираемо е да търпим застой в тази насока.

...

Ееее, кога съм отказвала или забавяла промени в мненията sad.gif

Ееее, кога съм отказвала или забавяла промени в мненията sad.gif

Хеси,не е проблема в теб,просто нещата стават по-бавно,трябва първо да се напише документ с новите промени-резюмета,картинки,оценки и да ти се прати - става доста бавно,аз самата понякога се изнервям и зарязвам нещата и оставам за друг път....:hush:

Днес дадох "Спомни си кога" на Слава(Жани) - тя ще я сканира, само малко търпение!

Ужасно съм ти благодарна :hush: !!!

Хеси,не е проблема в теб,просто нещата стават по-бавно,трябва първо да се напише документ с новите промени-резюмета,картинки,оценки и да ти се прати - става доста бавно,аз самата понякога се изнервям и зарязвам нещата и оставам за друг път....:hush:

Точно това ми беше мисълта, Хеси! Въобще нямах предвид, че си отказала помощ на някого! ;)

• Автор

Е, дами, време е за следващия Пакет книги в текстови формат

Новите форумци уведомявам, а на старите напомням, че това е временен торент, който ще стои 3 дни, след което ще бъде изтрит, а книгите - разпределени в темата "Линкове към любовни романи".

Благодаря много за текстовите книжки! Целувки!

Огромно благодаря за огромния труд на всички от редакторския отдел! :lol6::nono:

Понеже в другата тема за нови книги стана дума за поредицата Училище за вампири, аз да каже съм чела само до 2-ра книга, но поредицата мен ми харесва, разказва се за тинейджъри и тяхното преминаване от хора във вампири, интересна е поредицата. Поне за тинейджъри като мене. laugh.gif Незнам какво друго да кажа за поредицата. laugh.gif

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Лелееее, Хеси, каква беше тая бройка, какво е това чудо! :yanim:

Бахме свикнали с 85, 65 книжки, ама тоя път направо ни разбихте с тези 302. :blink:

И ние сканираме, ама вие редакторките направо пепел ни хвърлихте...

Не че се оплаквам, само искам да кажа едно огромно благодаря за срахотния труд, който сте положили :) , защото редактирането не си е лека работа - поне според мене.

Още веднъж: Благодаря ви, момичета, страхотни сте! kiss.gif

Момичета, благодаря ви страшно много за книжките! Ако не сте вие да улесните малко или много четенето ни, няма кой друг. Невероятни сте и очакваме продължение... :cool:

Много съм благодарна за "Жена без лъжи" и "Песента на гарвана"! Просто не очавах да ги има в тази партида. :(

Бту, момичета, ще бъде ли възможно за следващата партида да си издейтвам няколко книжки в текстови формат? Като за начало искам да помоля за Елизабет Лоуел - "Където е сърцето" и Магията на тропика"; Джудит Макнот - "Съвъвршенство" (ясно ми е, че бе невъзможно да бъде в тази партида, тъй като бе качена преди няколко дни) и "Гордост"; Мари Фарарела - "Лунна страст"; Нан Райън - "Керван за Багдад"; Шърл Хенке - Завръщане към рая". Благодаря предварително! Невероятни сте!

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

И аз благодаря за книгите.307 как го правите това?!

• Автор

...

Бту, момичета, ще бъде ли възможно за следващата партида да си издейтвам няколко книжки в текстови формат?

...

Няма проблем, изтеглям ги напред в списъка.

Няма проблем, изтеглям ги напред в списъка.

Благодаря ти много!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.