Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Ето и поредната книжка, сканиана от ina-t: 53bc2aaebafdc266fd888ad8c7367440.gif

Марлис Мелтън - Време за бягство

Благодарности, Инче 4ca1c4e135069a25e550731e317faf49.gifaj.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Благодаря за новите книжки.. kiss.gif

Хайде да се отчета и аз. Едно арлекинче от Марсела (marsei):

Анет Бродрик - Полетът на ястреба

Приятно четене! :biggrin:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Здравейте момичета,

Започнах да чета "Горещ лед" на Нора Робъртс.

Обаче липсват странички 12-13, 242-243.

Много моля, който е сканирал книгата да ги снима/скенира и да ги прикачи тук.

Книгата е качена в тракера от Xesi.

Предварително благодаря!

:)

Една книжка на Арлекин - Страст №76. Ивето ми я даде да я сканирам.

Жената на Белия рог - Барбара Макколи

За пръв път чета книжка от Арлекин. Лекичка и нищо особено според мен. Не зная как са другите книжки от тази поредица, но мен честно казано не ме привличат.

Здравейте, някой може ли да ми каже от къде да изтегля The Lion's Lady и Guardian Angel, а също и The Wedding на Джули Гарууд.

И още една молба - за резюме на първите две.

Мерси предварително.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Eто тук-Monova.org

За пръв път чета книжка от Арлекин. Лекичка и нищо особено според мен. Не зная как са другите книжки от тази поредица, но мен честно казано не ме привличат.

Пробвай с Лий Майкълс,Елиз Тайтъл,Дейл Леклеър,Даяна Палмър или Нейъми Хоторн.

По начало книгите са и по-малки, и по-леки.Има големи бози,но някои си заслужават.

Здравейте, някой може ли да ми каже от къде да изтегля The Lion's Lady и Guardian Angel, а също и The Wedding на Джули Гарууд.

И още една молба - за резюме на първите две.

Мерси предварително.

пиши ми едно лс мила ще ти ги дам а резюмето как ще го искаш на бг или англе

ами, ако може на български :yanim:, може и съвсем кратички. Просто да се ориентирам коя ще си заслужава най-много мъките.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

липсващата страница138-139от Нора Робъртс - Кръвни братя -http://dox.bg/files/dw?a=e2b8d829e3

Много се извинявам но можеш ли отново да качиш липсващите страници в DOX защото не мога да ги изтегля!

Момичета, благодаря за страхотните книжки :):clap:

Момичета голямо благодаря за новите книжки, някой ако е чел "С дъх на канела" ще ми кажеш ли какъв е края, защото искам да гледам филма, съответно и книгата да си купя, ама ако свършва като "Незабравимата" смърт или раздяла ще се въздържа :dancing18:

А нали съм си заклет фен на брака на неволя, Боби не мога да подмина заглавието на твоята книжка Неизбежен брак - Бронуен Уилямс - ще кажеш ли няколко думи за книжлето, поне моето внимание е грабнато, и любопитството ме гризе :cheers: Благодаря предварително!

...

А нали съм си заклет фен на брака на неволя, Боби не мога да подмина заглавието на твоята книжка Неизбежен брак - Бронуен Уилямс - ще кажеш ли няколко думи за книжлето, поне моето внимание е грабнато, и любопитството ме гризе :cool: Благодаря предварително!

Пете, книжката лично на мен много ми допадна. kiss.gif

Накратко: главната се оказва изведнъж богата наследница. В имението й живее с мащехата си и с доведения си брат- един ужасно отвратителен грухльо, който си търси богата наследница за жена. И преди главната да стане такава, той не й обръща внимание, но в момента в който майка му разбира за наследството, решава, че главната е идеалната жертва. А Сара е много бойка и въобще няма намерение безропотно да я използват за користните си цели мащехата й и сина й, и затова избягва от имението с намерението да се омъжи незабавно за един почти непознат амбулантен търговец, поради липса на други кандидатури. Главният пък е капитан на собствен кораб, който обаче се налага да продаде, за да спаси имението си. И когато се прибира у дома, разбира, че сестра му е била съблазнена от един безскрупулен мерзавец (това е доведения брат на главната). Този гадняр си е мислел, че сестрата е собственичка на имението, но когато разбира, че имението е на брат й,я изоставя бременна и тя се самоубива. Главния като разбира защо се е самоубила сестра му, тръгва да търси гадняра, за да си отмъсти като го предизвика на дуел.

И така пътищата на двамата се пресичат в едно градче, където главната се е скрила в очакване на амбулантния търговец, за да се омъжи за него, а главния е дошъл за дуела с доведения й брат. Привличането помежду им пламва от пръв поглед, но всеки от тях е устремен да изпълни целите си. Тук имаше само един момент, който много не ми допадна, в който главната упорито и инатливо се реши да подпише брак с онзи мазньо-търговеца, а главния го напи съвсем съзнателно в първата им брачна нощ. Пияндурника естествено нищо не свърши, ама нашата нали е напълно невинна, мислеше, че вече не е девствена и че може да очаква дете. На следващата сутрин в хотела се появи жената на търговеца, от която този непрокопсаник имал цяла сюрия дечица и като го подкара с остена- бой, бой... Така главната се оказа неомъжена и главния естествено й предложи веднагически брак. Ожениха се, а на следващия ден той я изпрати в имението си, а той остана да се дуелира с другия оръфляк-доведения й брат. При което и двамата бяха ранени, а главната като разбра, веднага дойде при главния да се грижи за него. След което двамата ужасно силно се привличаха, ама не щяха да си го признаят... Книжката по мое мнение е много интересна - доста любими моменти имам от нея и с удоволствие пак бих си я препрочела.

Само един лек цитат бих вмъкнала - главния имаше един бохем-приятел, който с лекота успяваше да омае жените, а нашия,т.к. е бил 20 години капитан на кораб и почти не е имал връзки с почтени жени, не знаеше как се ухажва дама. А ужасно много искаше да спечели главната - та цитата е за неговите размишления как да достигне до сърцето на любимата жена:

Но, от друга страна, едва ли щеше да сбърка, ако започнеше да я ухажва. Макар че изобщо не го биваше в това отношение.

Вино… Би могъл да й поднесе вино. Жените обичат сладки вина. И цветя. Рейф не беше единственият, който можеше да поднесе букет на една жена.

И трябваше да говори с нея, да я опознае. Да й казва неща като: „Харесва ми как ухаеш.” Или дори: „Обичам косите ти”.

Не, най-добре да започне с нещо по-малко интимно. „Харесва ми начинът, по който се движиш.” Или: „Харесва ми да гледам как се поклащат бедрата ти, когато се изкачваш по стълбите, въпреки че зная, че не го правиш умишлено”.

„Харесва ми нежността ти, силата ти. Начинът, по който защитаваш приятелите си. Харесва ми начинът, по който приемаш нещата, такива каквито са.

Той й се възхищаваше заради всичко това.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Определено звучи много яко!Редя я на опашката.Благодаря,че я сподели с нас,Боби. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.