Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Момичета имам едно запитване тъй като не съм много напред с нещата :eek: "За да отмъсти за смъртта на брат си, маркизът на Кейнуд се заклева да залови подлия пират." ей този цитат ме стресна. Да не би Колин от "Принцеса Александра" да умира :whist::blink:

Действието в книгата се развива по-рано от това в "Брачна авантюра" и "Принцеса Алесандра"...така че едва ли Колин ще бъде сполетян от внезапна смърт :eek:

Ако си чела "Брачна авнтюра" може би ще се сетиш за семейството, при което отседна Сара - е това са Джейд и Кейн :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Момичета имам едно запитване тъй като не съм много напред с нещата :eek: "За да отмъсти за смъртта на брат си, маркизът на Кейнуд се заклева да залови подлия пират." ей този цитат ме стресна. Да не би Колин от "Принцеса Александра" да умира :shock11: :shock11:

Мила, разбирам тревогата ти. И аз бая му треперя на Колин, но да бъдем оптимисти, че ша оживей щото го чака принцеса все пак. Не е като да не е мотивиран.

Още един за Кейн и Джейд.Ха,дано довършим поредица :shock11::shock11::eek:

В такъв случай и аз ще дам глас за Джейд и Кейн, още от Принцеса Александра му бях хвърлила око :shock11:

За момента съм от губещия отбор, но знаели човек!

Глас за Second Signt.

И аз съм за тази.

Джули Гарууд не ми е любимка.Мъчих се с "Брачна авантюра", но не ми допадна изобщо. Нещо стила на писане на авторката не ми допадна или преводът беше кофти :shock11: Трябва да видя принцесата как е.

И аз съм за Second Signt, че и мен поредицата на Джули Гарууд не ме впечатли.

Момичета я дайте акъл(не се смейте много де),абе први ми впечатление,че във фанагорията "Свалено " ми нараства от самосебе си.Откак съм се прибрала вече се промени,ане дърпам само отварям колкото да ввидя резюмето на някоя книга.И друго,от вчера получавам "нови" съобщения от 11.03.2009г. Някакви идеи?

И двете книги съм ги чела,но предпочитам Second Signt.

Ами не знам как е пазара в Шумен, но най-доброто което можеш да направиш според мен и от някоя от електронните книжарници да си поръчаш от книжките на Ирис (има ги поне от последните 4 години) - от тях на базата на лични впечатления ти препоръчвам всичко на Тереза Медейрос и Кристина Дод каквото намериш, "Съвършен герой" на Саманта Джеймс, на Джейн Фийдър - "Бившият годеник", "Жена с минало" както и трилогията за годениците - "Откраднатата годеница", "Неочакваната годеница" и "Ти не си за мен", "Рицарят на нейните мечти" на Лейл Сейнт Джеймс, "След целувката" на Катлийн Удиуиз - за тези се сещам веднага, изобщо разгледай този сайт:

http://knigibg.com/search.php?offsets=0&sname_id=412&browses=add_date&sort_ranges=DESC&listparam=sname_id=412&searchterm=&expand=1&expand_cat=4&nat_name=

пише, че ги има в наличност, но аз не съм поръчвала никога...

И можеш да намериш пак там "Скандал и още нещо", "Чаровникът, който я укроти" и "Един за друг" на Джоана Линдзи - и трите са страхотни и си заслужават паричките, освен тях "Бък" на Лей Гриинуд излезе преди няколко месеца- за нея се обръщай към Съни и каквото ново пуснат тя и Ваня докато пристигнеш :)

Не знам какво от посочените си чела, дано съм ти била полезна :cool:

Благодаря ти, Пете! От изброените съм чела на Линдзи и на Фийдър трилогията, както и "Бившият годеник". Само че имам един въпрос. Доста е глупав, но понеже досега не съм поръчвала по интеренет и не знам как става. В смисъл, трябва да съм си в България за да мога да поръчам, нали?

Arcane society-Second sight,разбира се.Дано е тя.И аз не съм много впечатлена от другата поредица.

Ауууууу, Сънчо, ей това беше върха на сладоледа :) Направо ме хвърли в голяяяяяям размисъл, та чак тиквата ми се подпали и пуши на поразия :cool: Боже, божееееее, на голям дерт ме сложи, мила, как да избера коя е по-по-най от най-любимите ми авторки 8accfb9dd7e0eaae79470d6ef11d7982.gif След ужасно дълго умуване от моя страна и чувствайки се като предател към любимката ми Амандичка dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif, отдавам предпочитанието си за Guardian Angel на Джулката. Всъщност, която и да издадете първа ще я изхрускам скорострелно с огромен и неутолим апетит в очакване на следваща порция вълшебна романтика 27cb1b51c3f17b7261d921192baa2e6a.gif

Ауууууу, Сънчо, ей това беше върха на сладоледа :ph34r: Направо ме хвърли в голяяяяяям размисъл, та чак тиквата ми се подпали и пуши на поразия :P Боже, божееееее, на голям дерт ме сложи, мила, как да избера коя е по-по-най от най-любимите ми авторки 8accfb9dd7e0eaae79470d6ef11d7982.gif След ужасно дълго умуване от моя страна и чувствайки се като предател към любимката ми Амандичка dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif, отдавам предпочитанието си за Guardian Angel на Джулката. Всъщност, която и да издадете първа ще я изхрускам скорострелно с огромен и неутолим апетит в очакване на следваща порция вълшебна романтика 27cb1b51c3f17b7261d921192baa2e6a.gif

Аз таковата съвсем без да искам хихихи ама та фърлих у музиката а?. А иначе сериозно момичета това не е разделяне на лагери нито съревнование някакво било то исторически съвремени било то автори. Това си е съвсем непретенциозна анкета, която да ми подскаже с какво да ви зарадвам най-напред. Благодаря че сте толкова активни до момента.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Някой чел ли е "удобно решение" на Барбара Алистър?Мисля да я почна,ама като че тези от поредица Каприз на изд.Компас бяха някак си наивитетски,по-..... абе не знам.Моля отзиви

Дами,имам нужда от вашата помощ.Опитвам се да си избера книга за четене и се колебая между две заглавия - Нежният звяр/Колийн Шанън и Рози в полунощ/Ан Стюарт...Моля,ако някоя от вас ги е чела да сподели мнение дали са интересни и дали си заслужават.Благодаря ви предварително.

И аз гласувам за Guardian Angel, всички книги на Джули, който съм чела са супер , а пък с Аманда сме малко на "Вие" :ph34r:

Дами,имам нужда от вашата помощ.Опитвам се да си избера книга за четене и се колебая между две заглавия - Нежният звяр/Колийн Шанън и Рози в полунощ/Ан Стюарт...Моля,ако някоя от вас ги е чела да сподели мнение дали са интересни и дали си заслужават.Благодаря ви предварително.

Аз ще ти препоръчам Нежния звяр, ако си следила играта с цитатите там имаше един страхотен от тази книжка, на мен лично много ми хареса, за другата незнам...

И за анкетата, за съм за Джула, Амандичка ми е любимка, но до тази поредица не съм стигнала още, така че незнам какво пропускам :(

Някой чел ли е "удобно решение" на Барбара Алистър?Мисля да я почна,ама като че тези от поредица Каприз на изд.Компас бяха някак си наивитетски,по-..... абе не знам.Моля отзиви

Наистина е така - почти всички книги от поредица "Компас" са доста леки и неангажиращи. Единствено "Пламък" от Констанс О'Баниън прави изключение. Така че "Удобно решение" не мисля, че ще ти допадне. :(

Аз ще ти препоръчам Нежния звяр...

Аз също повече клоня към тази книжка. :( Благодаря ти за бързия отговор. kiss.gif

Миа, и двете книжки лично на мен ми харесват, но "Нежният звяр" по ми е на сърце kiss.gif

Даже като правихме преди време класация за "Любими разкаяли се грешници", Дрейк от "Нежният звяр" ми попадна в личната топ 10. Накратко: Дрейк, воден единствено от обсебилата го мисъл да отмъсти за смъртта на баща си, за което вини бащата на главната, той разорява напълно семейството й. Обвит в тайнственост и мистериозност, рядко се появява във висшето общество, за да запази в тайна самоличността си. И то скрит под маската на дракон. Но жаждата му за отмъщение постепенно се стопява, срещайки Калиста. В книгата има много мощни чувства, нажежени страсти и дълбоко разтърсващи сцени...55f98aa59e661c3e682c9b6fd2a316e1.gif Дано и на теб ти хареса kiss.gif

Става все по-интересно 745ac124bf91.gifВече без колебание я подхващам книжката,определено съм силно заинтригувана.Много благодаря,Боби,не се съмнявам,че ще ми хареса. kiss.gif

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Сънчо, ти ми знаеш мнението относно анкетата, която си подела, не ти го казвам за първи път, но все пак да подам официален глас за Джули Гарууд и "Guardian Angel". Мисля, че Аманда (или иначе казано Джейн Ан Кренц) години наред /още от арлекинките, та до Хермес в наши дни/ заема доста приличен пазарен дял в книгоиздаването. Така че, освен, че съм пристрастна към Джулка и нейната поредица, смятам, че трябва най-накрая да й отдадем дължимото внимание. Все пак има издадени три нейни книги на бг и са единици тези, които не са запленени от тях. :champagne1:

Не забрявяй и поредичката за Ренард-Бюканън, макар и съвремени са много хубавки :champagne1:

Не забрявяй и поредичката за Ренард-Бюканън, макар и съвремени са много хубавки :champagne1:

Ау, моя грешка, тях все ги изпускам от ума си като тръгна да броя. Напълно съгласна и все пак си е капка в морето, ако сравним броя издадени книги у нас на двете авторки.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.