Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

:cool: някой може ли да ми каже къде мога да намеря третата книга от поредицата Травис на Лайза Клейпман - Smooth-talking Stranger (2009)на английски или на руски :angel19: Така съм се закрастила на тази книга, че не е истина!!! Днес цял ден я търся по всевъзможни торенти и форуми ама нищо... :( Такъв мерак имам да я прочета дори и с моя измъчен английски...

Мога да ти я пратя на английски.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Имаше малко допълнение в списъка с книжките за продажба от Поля, затова пак го пускам.

Мога да ти я пратя на английски.

Олеее... Мерси много... как ще ти е най- удобно по скайпа, на поща...Направо ще ти ги пратя и двете на ЛС пък на теб както ти е по- лесно...

Мерси пак kiss.gif

Въх, само една си харесах. Тихчо, ако ще ходиш до поля ще ми вземеш ли моля на Аманда Куик книжката Любов по неволя. Пък аз ще се постарая най-накрая тази седмица да се видим и да ти дам паричките и да свършим евентуално и онази другата работа.

Абе, момичета да ви попитам нещо... "Онази нощ" на Л. Хауърд дали не е издавана и преди? Одеве взех да я прелистя и ми се стори, че това отначалото с цветовете и ароматите ми е страшно познато....

Абе, момичета да ви попитам нещо... "Онази нощ" на Л. Хауърд дали не е издавана и преди? Одеве взех да я прелистя и ми се стори, че това отначалото с цветовете и ароматите ми е страшно познато....

Не,не е издавана преди.

Въх, само една си харесах. Тихчо, ако ще ходиш до поля ще ми вземеш ли моля на Аманда Куик книжката Любов по неволя. Пък аз ще се постарая най-накрая тази седмица да се видим и да ти дам паричките и да свършим евентуално и онази другата работа.

Ех, мила, размина се на косъм, днес се видях с нея и си взех моята поръчка, но беше в 13:30 срещата. Затова ще трябва да се уговорите двете, защото следващото ми чуване с нея ще е по телефона само, за да ми продиктува, кои книги са продадени и да ги махна от списъка.

А за другата работа, кажи кога ще идваш пак към Студентски, да се уговорим. :)

Ееее, яд ме хвана. Нищо, можеш ли да я помолиш да ти я запази за следващата ти партида, а аз ще ти пиша за тая седмица дето идва, че май ще е доста кошмарна. На всичкото отгоре и телефона ми е спрян.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Ееее, яд ме хвана. Нищо, можеш ли да я помолиш да ти я запази за следващата ти партида, а аз ще ти пиша за тая седмица дето идва, че май ще е доста кошмарна. На всичкото отгоре и телефона ми е спрян.

То аз си харесах 13 парчета и чинно си ги купих всичките, не са на партиди. Но скоро имам разговор с нея и ще ти я запазя книжката, а ти като можеш, ще й се обадиш да се разберете с нея за самата покупка. Не се притеснявай за време, на Съни й беше пазила едни книги с месеци. ;)

Мен, както ти казах онази вечер, проблема ми е да ида до нея да ги взема, а не друго ;) Иначе тя жането ми пази едни книжки, ама сега ще се взимат пари и ще отделя за нея :P

Мен, както ти казах онази вечер, проблема ми е да ида до нея да ги взема, а не друго ;) Иначе тя жането ми пази едни книжки, ама сега ще се взимат пари и ще отделя за нея :P

И аз не знам как да го направим. За малко се разминахме днес, ако по-рано беше казала за книжката...

А от мен, най-накрая:

Пиер Декурсел - Любов, страдание и лудост (том 1 и том 2)

Да бях, ама нали съм си алтава ;)

Тихи, благодаря ти страшно много за изпълнената молба. Ще я подхвана само да си науча по физика... ох, нямам търпение. ;)

ЕДИТ: Ако някой има останалите книги от поредицата "Знаменити романи" моля нека ги качи в тракера.

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Нови любовни романи - ИК Хермес

7. Кей Хупър - Жена от мечтите http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6064

16.Виктория Лий - Пазачът на тайни http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6065

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Тихи, благодаря ти страшно много за изпълнената молба. Ще я подхвана само да си науча по физика... ох, нямам търпение. :)

ЕДИТ: Ако някой има останалите книги от поредицата "Знаменити романи" моля нека ги качи в тракера.

Ох, къде ми е смеещата се емотиконка, като ми трябва! Ама защо не каза по-рано, че ги искаш всичките "Знаменити романи", вкъщи са наредени и събират прах на библиотеката, тъй като са на майка ми, аз не харесвам поредицата, а още не съм се наканила да ги пусна в интернет за продажба. Обаче не знам кога ще се прибера до Добрич, та да ги сканирам, така че ако никой не се обади, може и да ти се наложи да чакаш до лятото.

Ох, къде ми е смеещата се емотиконка, като ми трябва! Ама защо не каза по-рано, че ги искаш всичките "Знаменити романи", вкъщи са наредени и събират прах на библиотеката, тъй като са на майка ми, аз не харесвам поредицата, а още не съм се наканила да ги пусна в интернет за продажба. Обаче не знам кога ще се прибера до Добрич, та да ги сканирам, така че ако никой не се обади, може и да ти се наложи да чакаш до лятото.

Истината е, че не знаех, че е поредица. Но няма проблеми. Ще чакам. В смисъл няма да се хвърля да ги търся под дърво и камък, защото има други книги, които са много по-хубави, пък и в момента съм заета с даскало така че...

• Автор

Дами, редактирам Джейн Фийдър - "Дивата хризантема", но ми липсва страница 183. Моля ви някой да ми я сканира.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.