Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Благодаря,за помощта по отношение на "Аркейн" и на pepinka и на radysan.За съжаление английския ми е,като старонорвейкия-умрял,така че си оставам с преведените или с мноооого условия нещичко на руски. ;):P

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

• Автор

Нали се разбрахме, ако видим нещо не кат хората в Линковете,да се сбаждаме,та да се изкажа.

Поредицата на Патрища Грасо -за Деверото,цялата е лепната и в "самостоятелни книги"

Оправено е.

Мерси за новите книжки. Изглеждат страхотни и скоро ги подхващам. :)

Много ви благодаря и аз за новите книжки.

След вихъра тука искам само да вметна, че аз искам страшно много да прочета и останалите каубои, Аркейн историческите, за Малори на хартия няма да споменавам дори, както и за третата от Шеринг крос на Джоанка, но на първо място ми се ще да държа в ръцете си Джулката и останалите двечки от много готината поредица.

Благодаря за новокачените книжки.

Хмм, точно гледах книгите на Линда Хауърд и я нямаше Среднощна дъга, и не беше направена на поредицa с Диамантения залив. Също и поредицата с книгите Убий и кажи, и Втори шанс, защото мисля, че ги правите на поредици. Или греша?

• Автор

"Среднощна дъга" е Арлекин и е при Арлекините.

За другите ще видя как са, че не съм много сигурна в поредиците.

Благодаря много за качените книжки! Момичета, на Гарууд "Огън и лед" интересна ли е?

Благодаря много за качените книжки! Момичета, на Гарууд "Огън и лед" интересна ли е?

Съдейки по тези който съм прочела от поредицета бих казала и тази трябва да е супер :offtopic_s:

Че от коя поредица е огън и лед?

Че от коя поредица е огън и лед?

Бюканън - Ренард е поредицата. Аз сканирах предните 6 книги, има ги в тракера. :)

благодаря и аз,на Джулито май нищо не съм чела,малко съм резервирана...

аааа Джула е класика, няма да съжаляваш :)

аааа Джула е класика, няма да съжаляваш :)

Тука се съгласявам с две ръце. Поне за мен историческите й са трепач /издадените на бг де/, а от съвременната поредица съм чела само първата за сега, "Разбивач на сърца" и си е готина, има си го и хумора на Джула.

Аз съм чела едно или две съвременни, май последно за Ноа - Танц в сенките. Там повече се наблягаше на крими елемента, но историческите й наистина са без грешка!

Захапи за врата! :)

От тая поредица най-хубавите са "Разбивач на сърца", "От милост" и "Убийствен чар" - направо страхотни! Непременно трябва да ги прочетете!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

От тая поредица най-хубавите са "Разбивач на сърца", "От милост" и "Убийствен чар" - направо страхотни! Непременно трябва да ги прочетете!

Така е тези книги са страхотни, въобще цялата поредица е трепач, само, че наистина е малко по-наблегнато на кримито. laugh.gif

От момента в който си свалих "Огън и лед" и ме ядеше чуството,

че главната ми е позната.

И чак сега зацепих,че тя е приятелка на Регън от "Списък с убийства".

Сега вече я почвам :(

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.