Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

• Автор

Дами, повтарям молбата си - трябва ми Стр.183 на книгата Джейн Фийдър - Дивата хризантема

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Щом и двете книжки ще бъдат издадени, значи няма какво толкова да му мисля - и двете ще бъдат прочетени рано или късно :) Давам глас за Guardian Angel, макар че поредицата за обществото Аркейн ми е любима, но пък съм любопитна за тази книга на Джулито, защото другите две "Принцеса Алесандра" и "Брачна авантюра" бяха страхотни :clap: Тъй че глас за Guardian Angel ;)

Моят глас е за Guardian Angel - Отдавна я чакам с огромно нетърпение :clap:

Нека и аз да се включа в анкетата.Аманда не е мой тип авторка...едва едва й преглътвам книгите.С две ръце гласувам за Джулито.Още повече,че

Принцеса Алесандра е една от любимите ми книги.

Ако мога да стоя с две ръце и двата крака във въздуха, гласувам и с четирите си крайника за Ангела!!! :)

Дами,имам нужда от вашата помощ.Опитвам се да си избера книга за четене и се колебая между две заглавия - Нежният звяр/Колийн Шанън и Рози в полунощ/Ан Стюарт...Моля,ако някоя от вас ги е чела да сподели мнение дали са интересни и дали си заслужават.Благодаря ви предварително.

Надячам се да не е малко късно, но определено Рози в полунощ не е много лека книжка, не бех ти я препоръчала ако искаш любовен роман. Има няколко описателни момента.....много лоши работи и се случват на главната.

За анкетата аз съм за Джулито.

Момичета, започнах да чета "В тъмнината" на Марлис Мелтон, но има липсващи страници 34 и 35. Чета редовно форума, но кой знае, може и да съм пропуснала ако сте ги добавили.

По въпроса за анкетата, разбирам, че ще съм от губещата страна, но да си кажа, че предпочитам Аркейн-а на Джейн Ан Кренц.

Имам проблем.След като си преинсталирах компютара книгите които са doc.file не ми ги отваря.

Излизат ми някакви йероглифи.Ако можете да ми кажете някоя програма с която да мога да ги чета с Win 7 съм.Мерси предварително!!!

Сънчооо, в шах ни прати ти :(

Противно на първоначалните си очаквания, все пак гласувам за Джейд и Кейн - Guardian angel.

Между другото, за Софиянки от източните райни, онзи ден на сергията срещу Зимния дворец, до флората за докарали 2 кашона от нашите книжки, даже мисля, че една поредица (не помня издателството) я има цялата. Аз днес замъкнах една купчинка, така, че оглеждайте се.

Windows 7 има инсталирана програма за кирилица. Трябва да направиш някои настройки. Има само малка промяна в местата на някои букви. Аз си купих нетбук преди няма месец с уин7 и нямам никакви проблеми с четенето на книги на български,в какъвто и формат да са. Повече се измъчих, когато превръщах субтитрите от маймуница на кирилица, но се справих. Успех.

... Намерих липсващите странички от "В тъмнината".

Сънчооо, в шах ни прати ти :cool:

Противно на първоначалните си очаквания, все пак гласувам за Джейд и Кейн - Guardian angel.

Между другото, за Софиянки от източните райни, онзи ден на сергията срещу Зимния дворец, до флората за докарали 2 кашона от нашите книжки, даже мисля, че една поредица (не помня издателството) я има цялата. Аз днес замъкнах една купчинка, така, че оглеждайте се.

ей иринче,таман щях да ходя и се отказах и си ме изпреварила :cool: не те е срам

Пробвах да отворя "Отхвърлената" на К.Палмър ама тя не е във Фанагория,ами си седи във акаунт ко.... и съответно има някакви си изисквания. Тъй,че моля за инфо за книгата,пък и ако иде къде трябвя,ще е чудничко

Жане, не случайно го пускам, наистина имаше интересни неща, ама нямах много пари и се ограничих.

Жане, не случайно го пускам, наистина имаше интересни неща, ама нямах много пари и се ограничих.

аз както спестявам за пореден път, ти само ме изкушяваш, ама ще се уддържа :baby:

Спестявай ти, аз сутринта ти звънях, ма ти си пита ушите и паричките ми отидоха на сергийката. Сега ше трябва да чакаш да събера пак, та да те освободя от една купчинка и тебе.

Спестявай ти, аз сутринта ти звънях, ма ти си пита ушите и паричките ми отидоха на сергийката. Сега ше трябва да чакаш да събера пак, та да те освободя от една купчинка и тебе.

еи ти ли бе тва,нов номер или и него да записвам при другия.

всъщност щех да трепя обадилия се, че имах математика и бях по средата и мн добре се чу просто, :baby: и аз първоначално не помислих и за тва вдигнах да говоря ама даскалицата така ме погледна че се осъзнах къде сам и затворих веднага

Сънчооо, в шах ни прати ти :baby:

Ся и ти ма прати у музиката. Това чак у Варна ве. Ако е поредицата за браг на Бренда Джойс граби и не се замисляй. Или ако има нещо от Малъри след ейми демек отровни думи и подаръка. А иначе смърфи като не можах го удордисам и се уповавам на вас. пък и това е начин да са не стрепем с Ванюш хихи.

Знаех си аз, че с нас ще се оправдаваш :baby:

Тия ги нямаше, да не мислиш че и аз не ги търся :down: Ако изк=падне взимам.

Знаех си аз, че с нас ще се оправдаваш :cool:

Тия ги нямаше, да не мислиш че и аз не ги търся :baby: Ако изк=падне взимам.

хихи боле де аз да си питам. давай правим общ чат че ша оцапат шотландеца без да искат де а книжката наистина си заслужава.

хихи боле де аз да си питам. давай правим общ чат че ша оцапат шотландеца без да искат де а книжката наистина си заслужава.

Браво Съни :cool: , нали се сещаш, чо това няма да го прочете само Ирина...

И без това момичетата се притесняваме, че езика ни не е на достъчно добро ниво... признавам знаеш как да убиеш желанието на човек...

Браво Съни :cool: , нали се сещаш, чо това няма да го прочете само Ирина...

И без това момичетата се притесняваме, че езика ни не е на достъчно добро ниво... признавам знаеш как да убиеш желанието на човек...

Да и това го мога но не това е целта ми. Искам само да кажа, че който се захване трябва да знае с какво се захваща и когато не може да не се срамува да търси помощ. Аз не се изживявам като вездесъща но определено имам опит и като прочетох две глави знам, че ще имате проблеми. Явно не ме разбра, че просто ви насърчавам да не се свените да потърсите помощ защото никой не се е родил научен а аз определено се учих дълго време и знам колко боли.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.