Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Благодарности за новите книжки,момичета kiss.gif Страхотни сте :rolleyes:

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Момичета, случайно някоя от вас да поддържа по-лични взаимоотношения с Маги - lunichkata90, спешно ми трябва, пък знам че има проблеми с компютъра, ако някой й има телефона нека пише на лични. Благодаря предварително :)

Една съвременна книжка, която Ивето (IvaIgnatova) ми даде да сканирам. На мен ми беше доста интересна. Благодаря Иве. :)

Убиец на дракони - Меган Маккини

Вчера взех от plqsak две книжки: Лайза Клейпас - "Захарче" и "Синеокият дявол", но като гледам те са доста новички и не зная сега като ги сканирам да ги пусна или да изчакам известно време. Кажете какво да правя? Но като че ли първата е издавана отдавна, така че не би било проблем, но за втората не зная.Със съвременните романи не съм много в час.

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Една съвременна книжка, която Ивето (IvaIgnatova) ми даде да сканирам. На мен ми беше доста интересна. Благодаря Иве. ;)

Убиец на дракони - Меган Маккини

Вчера взех от plqsak две книжки: Лайза Клейпас - "Захарче" и "Синеокият дявол", но като гледам те са доста новички и не зная сега като ги сканирам да ги пусна или да изчакам известно време. Кажете какво да правя? Но като че ли първата е издавана отдавна, така че не би било проблем, но за втората не зная.Със съвременните романи не съм много в час.

Втората Ели съвсем наскоро я сканира ("Синеокият дявол"), така че може да метнеш първата. ;)

Ще бъде ли възможно някой да сканира "Любов, страдание и лудост". Точно в момента обаче не мога да се сетя от коя писателка понеже книгата съм я чела преди няколко години.:/

Вчера взех от plqsak две книжки: Лайза Клейпас - "Захарче" и "Синеокият дявол", .....

Супер аз прочетох дявола и тъкмо търсех първата част....

Дами,може ли да помоля някоя от вас да ми каже с две думи за какво става въпрос в "Дивачката" на Мери Джо Пътни...Просто описанието не ми дава ясна представа за историята и ще се радвам да ме просветлите.Благодаря предварително.

Ще бъде ли възможно някой да сканира "Любов, страдание и лудост". Точно в момента обаче не мога да се сетя от коя писателка понеже книгата съм я чела преди няколко години.:/

Авторът е Пиер Декурсел и двата тома на книгата ще бъдат сканирани този уикенд. Обещала съм скан и ще го изпълня, нямах възможност до сега, защото книгата беше на почти цяла България разстояние от мен, а тези дни от празници не ми остана време. Ако нямах предстоящо контролно тази седмица, щях да я сканирам и по-рано от уикенда.

П.П.

Благодарности за новокачените книги!

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Благодаря за новите книжки,момичета

Една книжка от plqsak . Благодаря Гале, че я сподели с нас. Като я гледах каква е новичка и лъскавичка, направо ми беше жал да я сканирам, но мисля, че почти не си личи "зора" над нея. Дано да ви зарадвам. :cool:

Захарче - Лайза Клейпас

Една книжка от plqsak . Благодаря Гале, че я сподели с нас. Като я гледах каква е новичка и лъскавичка, направо ми беше жал да я сканирам, но мисля, че почти не си личи "зора" над нея. Дано да ви зарадвам. :speak:

Захарче - Лайза Клейпас

Мерси,мерси,мерси :)

Една книжка от plqsak . Благодаря Гале, че я сподели с нас. Като я гледах каква е новичка и лъскавичка, направо ми беше жал да я сканирам, но мисля, че почти не си личи "зора" над нея. Дано да ви зарадвам. :rolleyes:

Захарче - Лайза Клейпас

Благодаря!!! :cool::speak:

Авторът е Пиер Декурсел и двата тома на книгата ще бъдат сканирани този уикенд. Обещала съм скан и ще го изпълня, нямах възможност до сега, защото книгата беше на почти цяла България разстояние от мен, а тези дни от празници не ми остана време. Ако нямах предстоящо контролно тази седмица, щях да я сканирам и по-рано от уикенда.

П.П.

Благодарности за новокачените книги!

Ще си почакам съвсем търпеливо, понеже знам много добре какво е човек да е натоварен с контролни. Аз също имам доста, така че разбирам напълно. Но все пак искам да ти благодаря!

Момичета, заповядайте две книжки от тайдема Violeta_63 и margc:

Дий Холмс - Жената на Джонатан:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5990

Дона Валентино - Покорена от една целувка

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5991

Приятно четене! :eek:

Здравейте,търся една книжка която четох отдавна знам със сигорност че е от арлекин но точно от коя поредица незнам ''Разказваше се за двама водещи който си разменяха писма без да знаят от кой са и после се обзаложиха за това кой филм ще спечели Оскар....''ако някой се сеща да моля да ми помогне.Благодаря.:cool:

Момичета пиша тук, защото не знам колко от вас следят въпросната тема. След лека дискусия с момичетата с които ще се видим в Лясковец, решихме да отложим срещата за 24 и 25 април, с надеждата че тези от вас които бяха възпрепятствани за предишната дата да се присъединят за тази.

Да повторя отново - регионалната форумска среща ще е на 24 и 25 април в Лясковец!

Всеки който иска да се присъедини нека пише в темата за срещата или на лични, за да му доизясня подробностите :rolleyes:

П.С. Благодаря на всички за новите книжки :)

• Автор

Дами, нещо ми е трудно да открия коя от вас е сканирала "Кристалната пантофка", но докато се занимавах с редакцията й, се получава някакво разминаване в текста на стр.219, така че, много моля, някой да ми сканира наново тази страница (но моля да се сканира с директен скан, а не през Рийдъра)

Дами, нещо ми е трудно да открия коя от вас е сканирала "Кристалната пантофка", но докато се занимавах с редакцията й, се получава някакво разминаване в текста на стр.219, така че, много моля, някой да ми сканира наново тази страница (но моля да се сканира с директен скан, а не през Рийдъра)

Мой скан е, ще я оправим. :eek:

Гане, излязла е книга на Линда Хауърд "Онази нощ", издадена от Плеяда. Като мине срока за неприкосновеност (защото в началото на 2010 г е излязла, а доколкото помня, давахме на книгите 6 месеца или повече, преди да се сканират, та просто да не се изгуби като заглавие) :) А до колкото виждам, в нашия форум има бая почитателки на Линда :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.